Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltidan sonra

16.00 da
3 cig kofte marulla yedim
Yarim bardak ayran

Aksam yemegi yok

Evdekilere gelin pastasi ile magnolya yaptim esim cok sever sonra da aksam yemegi hazirla derken istahim kacti veya cigkofte tikadi bilmiyorum 4 ten sonra bisey yemedim

Bende sabah kahvaltısı yazayım
İki yumurta haşlanmış
İki salatalık
Yarım domates
İki dilim ekmek
Bir bardak çay

Şimdi biraz pestil yiyorum doğal

Birde canım fasulye tava çekti onu yapıcam fasulyeleri haşlıyorum

Akşam
fasulye tava yedim yanımda çay
Kızlar resmen aserdim ya ama adet oldum demekki ondan iyi tatlı çekmedi canım çok garip sabah tartıldık bir kilo daha gitmiş her akşam yeşilçay içiyorum ödem attım galiba yine yoksa okadar kısa zamanda iki kilo gitmezdi

Masallah kizlar herkes motive olmuş diyete devam ediyor 👏👏 bende kendimce devam etmeye calisiyorum ama durup dururken birşeyler yeme istegi var iki gündür. Onu baskilamaya calisiyorum 😞

10 da kahvalti

3 4 kasik yumurtali patates salatasi
1 dilim alasehir ekmegi
Az kasar 2 ceri
yarim salatalık

14.30 da

Bikac kasik magnolia
3 tane marula sarılı cig kofte

17.00 de

2 kepce tarhana çorbası
2 kasik zeytinyağlı fasulye
2 kasik sabahtan kalan haslanmis patates atilmasin diye
1 kase cacık

Akşam
fasulye tava yedim yanımda çay
Kızlar resmen aserdim ya ama adet oldum demekki ondan iyi tatlı çekmedi canım çok garip sabah tartıldık bir kilo daha gitmiş her akşam yeşilçay içiyorum ödem attım galiba yine yoksa okadar kısa zamanda iki kilo gitmezdi
Kiz ne bu böyle iki fincan cayla 2 kilo mu gider nasil bi odemmis bu valla evdeki yesilcaylari otuyla yesem yine gitmez bende hem de gunde 1 er kilo masallah diyelim 😁👏

Kiz ne bu böyle iki fincan cayla 2 kilo mu gider nasil bi odemmis bu valla evdeki yesilcaylari otuyla yesem yine gitmez bende hem de gunde 1 er kilo masallah diyelim 😁👏
Ne bileyim üzerine birde bugün adet oldum mümkün bile değildi bende şaşırdım sindirim de rahtlayınca belki etkilemiştir sporda yapıyoruz canım:))) içince ikişer fincan içiyorum fincanda değil kupa ile :))) alerjiden dolayı içemiyorum yetti gari dedim içtim bu adet dönwmini iyi değerlendirirsek hızlanacak yarın tartıpmıyım adetten dolayı artmış olabilirim diyorum ama belkide tartılırım ne bileyim hoşuma da gitmedi değil her tartıda bir kilo eksilmek :halay::KK76: plank egzersizi de yapıyorum kadınlara özel kendimi motive olmuş hissediyorum

sikintidan oluyor canm bana da cok okuyor ac degilsin bosuna yeme diorum😅
Valla öyle sıkıntı stres hepsi bende bu etkiyi yapiyo. Ac degilim ama pisikolojik aclik cekiyorum resmen 😅 kizlar bu arada kabizlik cekenler icin yaziyorum. Optifibre cok iyi geldi. Sorunu olanlara tavsiye ederim.

Kahvaltim
Tereyagli yumurta
Domates
Salatalik
6 zeytin
Maydanoz
2 dilim peynir
1 tatli kas bal
Esmer ekmegim bitmis iki dilim normal ekmek yemeye calistim.

Ara
6_7 badem
1 hurma

İkinci ardaa karpuz yiycem. Aksamada salatayla gecistircem

Dun canin fasulye tava cekmemis miydi ve de yapip yemistin galiba niye istemedigini yiyorsun anlamadım
Dün yedim bugün yiyemedim :)) dün zeytinyağlı canım istemedi fasulye tavayı resmen aşerdim :)) bugün kızdan dolayı ne bulduysam onu yedim çok huysuzdu uyumak istemiyor bende yedir içir peşinde dolan ev işleri derken fırında sebze yapmaya zamanım yetmedi

Bugunku menum
Kahvaltida

2 yumurta daha cok beyazi
1 buyuk dilim alasehir ekmeği
2 3 ceri
1 salatalik
3 zeytin

Arada
1 tane buyuk nektarin

Akşam

3 kasik sac kavurma
1 dilim ekmek