Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

işten geldim acıkmışım ama bu gün eşimle iftarda yiyecem onun için 1 bardak ayranla geçiştirdim..

bugün 2. leslie yi yapabilir miyim bilmem ..çok halsizim..kiloda da oynama yok..şiştim galiba..cumaya ne olacak bakalım

Herkese sellaaaamsonunda siteye girebildimkaç gündür giremiyodum yawherkesler iyidir umarım.bi geçmişi okuyim ben....

hoşgeldin canım..listemiz çoğalıyor gene..

geçmiş olsun filizcim

oh oh sevindim canim, tatil dönemi bittikce toparlancak yine hatunlarimiz galiba.. insallah tatilde fazla yemezler, sonra benim gibi pismanlik alir basini gider

yine iyi regenim almamışsın ya o da bişey kaldığın yerden devam edersin bizde ramazanda bi alıyoz bi veriyoz du bakalım nolcak
durmak yok devam

yine iyi regenim almamışsın ya o da bişey kaldığın yerden devam edersin bizde ramazanda bi alıyoz bi veriyoz du bakalım nolcak
durmak yok devam

ramazan da bitmek üzere tatlim, sonra düzene girilir ben almadim diyorum da, tartiya ciktigimdan degil he, kiyafetlerden dolayi diyorum, belki tartida agir cekerim, cünkü göbüsüm cikti gibim sankim, tatilde bol bol unlu ve sekerli seyler tükettim yani itiraf etmek gerekirse :26::26::26::18::18::18: bakalim cuma günü bildirimde belli olcak :18::18::18:

akşam

5 tane kabak mücveri
3 çiğ köfte
yarım lahmacun
yoğurt
4-5 kaşık buğdaylı yeşil mercimek salatası

kuzucuklar size bir sey sorcam ben....

ben her sabah klasik kahvalti yapiyorum iki yumurta ile ama sorun su ki, her gün yumurta yersem carpinti yapiyor, yemezsem de pek tok tutmuyor yediklerim, kitaptaki örnek menülere baktim hepsinde iki yumurta var.. sizde de böyle bi durum oldu mu??? yumurta yerine ne yiyebiliriz? kitabi bitirmedim ama okudugum bölümlerde de böyle bi konuya deginilmedi henüz..diyetteki motivasyonumun bozulmasinda en büyük neden bu, napcam bi fikir verin

oh oh sevindim canim, tatil dönemi bittikce toparlancak yine hatunlarimiz galiba.. insallah tatilde fazla yemezler, sonra benim gibi pismanlik alir basini gider

teşekkür ederim canım

muz yiyebilirsin canım..1 tane..

Yumurtanın çarpıntı yaptığını bilmiyordum :44: kitaptada çarpıntıyla ilgisini okumadım sadece alerjisi olanlar yerine muz yiyebilir diyodu eminmisin yumurtadan olduğundan :44:

iyidir sarfoşum senden naaber..ben de bu hatun nerelerde kaldı diyordum..özlettin..

tatile 2 günümüz kaldı heyecanla bekliyom

Bende sizleri özledim ama okullar açılana kadar böyle olcak sanırım sağlık olsun

Hadi hayırlısı az kalmış kızına ve ailene kavuşmaya sağ salim kavuşup güzel bi tatil yaparsınız inşallah

Benden de iyilik sadece sıcaklarda ateş basması çekilmiyor annemin evinde yiğenle kalıyorum iş ve ev arasında gitgele devam bende iznimin 2. kısmını haftaya kullanacağım kısmetse

evet herkesler tatilden dönünce düzene gireriz artık..

evet canım kızımı çok özledim..inşallah hayırlısıyla gidip geliriz..

sıcaklarla beraber çekilmez canım..Allah yardımcın olsun..

oh iyi olmuş bölerek kullanman iznini..sana da iyi tatiller olsun..yine annenlerin yazlığa gideceksin heralde..

Yumurtanın çarpıntı yaptığını bilmiyordum :44: kitaptada çarpıntıyla ilgisini okumadım sadece alerjisi olanlar yerine muz yiyebilir diyodu eminmisin yumurtadan olduğundan :44:

eminim canim aslinda ilk basta bilmiyordum, trye gidince yeme düzenim degisti, sonra yine bikac gün üst üste yedim, sonra yine biraktim o arada aklima geldi acaba yumurtadan mi diye.. geldigimde tekrar basladim ve tekrar ara verdim denemek icin ve artik emin oldum yumurtadan olduguna cok üzüldüm ama ya, bi sürü sey yapiyordum onunla, ki yumurta salatasina da bayilirim

muz yiyebilirsin canım..1 tane..

iste ama o da kabizligi azdiriyo yaa zaten basim dertte onunla

Özlenmezmii ben senden daha kısa süredir görmüyorum hergün konuşuyorum ama hep hüzünleniyorum sıkıldım diyor anneneyide strese sokuyor

Evet cidden sıcaklarda çok zorluyor asabiyet de yapıyor bide uyku düzensizliği var ki sorma gitsin

He valla ilk kez bu sene 5 gün 5 gün alıyorum hafta sonunu kurtarmak için e bayramlada birleştirince iyi oluyor hem de okullar açıldığında eşimin şehir dışına gitmesi gerekecek diye böyle yaptım

Mecburen annemlerin yazlığa gitcem bu sene böyle oldu napalım sağlık olsunda

Siz nereye gitceksiniz varmıydı plan ?

Cidden bende bunu duyduğuma çok üzüldüm çünki dediğin gibi hem tok tutuyor hemde doğadaki temel 20 amina asit sadece yumurtda varmış birazda yer fıstığında ,hem dediğin gibi çok çeşitli vede lezzetli şeyler yapılabiliyor işallah bende de psikolojik çarpıntı olmaz şimdi :44:

bare ara ara ye özellikle tansiyon düşürücü şeylerle ye belki etkisi azalır :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…