Herkese sellaaaamsonunda siteye girebildim kaç gündür giremiyodum yaw herkesler iyidir umarım.bi geçmişi okuyim ben....
hoşgeldin canım..listemiz çoğalıyor gene..
geçmiş olsun filizcim
hoşgeldin canım..listemiz çoğalıyor gene..
geçmiş olsun filizcim
merhaba kizlar hepinize ben geri döndüüüüüüüüüüümmmmmm
umarim her seyler yolundadir, gitmistir kilocuklar ben gelene kadarbeni sorarsaniz, ben yerimde sayiyorum, kilo vermedim ama cok sükür almadim da, ama yine basliyorum diyetimize kaldigim yerden devam etmeye, hedefe fazla kalmadi
yine iyi regenim almamışsın ya o da bişey kaldığın yerden devam edersin bizde ramazanda bi alıyoz bi veriyoz du bakalım nolcak
durmak yok devam
oh oh sevindim canim, tatil dönemi bittikce toparlancak yine hatunlarimiz galiba.. insallah tatilde fazla yemezler, sonra benim gibi pismanlik alir basini gider
teşekkür ederim canım
kuzucuklar size bir sey sorcam ben....
ben her sabah klasik kahvalti yapiyorum iki yumurta ile ama sorun su ki, her gün yumurta yersem carpinti yapiyor, yemezsem de pek tok tutmuyor yediklerim, kitaptaki örnek menülere baktim hepsinde iki yumurta var.. sizde de böyle bi durum oldu mu??? yumurta yerine ne yiyebiliriz? kitabi bitirmedim ama okudugum bölümlerde de böyle bi konuya deginilmedi henüz..diyetteki motivasyonumun bozulmasinda en büyük neden bu, napcam bi fikir verin
Sersum nihayet yakaladım seni daha önce geldim ama kimse olmayınca geçmişi okuyup çıkmıştım şimdilik burdayım ne var ne yok ?
kuzucuklar size bir sey sorcam ben....
ben her sabah klasik kahvalti yapiyorum iki yumurta ile ama sorun su ki, her gün yumurta yersem carpinti yapiyor, yemezsem de pek tok tutmuyor yediklerim, kitaptaki örnek menülere baktim hepsinde iki yumurta var.. sizde de böyle bi durum oldu mu??? yumurta yerine ne yiyebiliriz? kitabi bitirmedim ama okudugum bölümlerde de böyle bi konuya deginilmedi henüz..diyetteki motivasyonumun bozulmasinda en büyük neden bu, napcam bi fikir verin
iyidir sarfoşum senden naaber..ben de bu hatun nerelerde kaldı diyordum..özlettin..
tatile 2 günümüz kaldı heyecanla bekliyom
Selam hatunlar nabersiniz :))
Bende sizleri özledim ama okullar açılana kadar böyle olcak sanırımsağlık olsun
Hadi hayırlısı az kalmış kızına ve ailene kavuşmayasağ salim kavuşup güzel bi tatil yaparsınız inşallah
Benden de iyilik sadece sıcaklarda ateş basması çekilmiyor annemin evinde yiğenle kalıyorum iş ve ev arasında gitgele devambende iznimin 2. kısmını haftaya kullanacağım kısmetse
Yumurtanın çarpıntı yaptığını bilmiyordum :44: kitaptada çarpıntıyla ilgisini okumadım sadece alerjisi olanlar yerine muz yiyebilir diyodu eminmisin yumurtadan olduğundan :44:
muz yiyebilirsin canım..1 tane..
evet herkesler tatilden dönünce düzene gireriz artık..
evet canım kızımı çok özledim..inşallah hayırlısıyla gidip geliriz..
sıcaklarla beraber çekilmez canım..Allah yardımcın olsun..
oh iyi olmuş bölerek kullanman iznini..sana da iyi tatiller olsun..yine annenlerin yazlığa gideceksin heralde..
eminim canim aslinda ilk basta bilmiyordum, trye gidince yeme düzenim degisti, sonra yine bikac gün üst üste yedim, sonra yine biraktim o arada aklima geldi acaba yumurtadan mi diye.. geldigimde tekrar basladim ve tekrar ara verdim denemek icin ve artik emin oldum yumurtadan oldugunacok üzüldüm ama ya, bi sürü sey yapiyordum onunla, ki yumurta salatasina da bayilirim
iste ama o da kabizligi azdiriyo yaa zaten basim dertte onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?