ben de sarip dolaba atiorum ama pisirmedim kizlar azar azar cikarip pisiriyorum mesela bugun arkadasim geldi o sekilde pisirmistimolsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım .
Çok severim memeleketimde çokta yerdim hep sebze meyveciydim şimdi tam tersi öldüm burda herşey yetişmiyor da ekip dikicem amaEsim arkadasindan kuru incir almis Aydin yöresinin aksam cayla 2tane yedim enfesti ici balli ballı
geçmiş olsun..Ah bu depremKızlar feci adet belirtileri var karnım davul gibi oldu yine canımın birşeyler çekmesi ondan demekki bu defa tatlı çekmedi am doymuyorum resmen kızlar deprem oldu sanki yazarken yüreğim pır etti ya
canim ben de kurusuni cok severim komsum mazilili li aydindan getirmisti yas halini cok guzeldi ben daha cok kurucuyumEsim arkadasindan kuru incir almis Aydin yöresinin aksam cayla 2tane yedim enfesti ici balli ballı
ben de doguya gidimce tum duzenim degismisti cnm yeme ve icme konusunda simdi cok ukur eski halime do uyormÇok severim memeleketimde çokta yerdim hep sebze meyveciydim şimdi tam tersi öldüm burda herşey yetişmiyor da ekip dikicem ama
canım bu yaz bende memlekete gidemediğim için yaprak getiremedim hiç yaprağım yok bu zamanda taze yaprak bulamayız ama kurulmuş yaprak aktarlarda satılıyor onlardan alıcamolsun canım . ev işi her zaman olur . sen doğru olanı yaptın .
sarmayı pişirip dolaba atıyorsun . sonra çıkarıp yeniyor öyle mi.
sarma yapmadım bu yaz ben de . hazır biri sarıp vermişti.
o kadar . yedik bitti.
taze yaprak zaten yoktur da . yaprağı nereden bulacağım .
Supriz olsun diye ben de Cumadan beri tartilmadim bakalim sonuc ne olacak elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalıştım aksam tirilice vardi mesela esim yemiyor musun dedi yer miyim yarin tarti var
İkimizede sürpriz olacak o zaman ben daha birşey yemeyecem dedim ama şimdi 3 tane incir yedim dolabın kapağını su için açtım incirler çok güzel göründü yedim şimdi spora başlıyorumSupriz olsun diye ben de Cumadan beri tartilmadim bakalim sonuc ne olacak elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalıştım aksam tirilice vardi mesela esim yemiyor musun dedi yer miyim yarin tarti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?