Sağol canım.ayy ben de peynirciyim cesit cesit peynir severim cnm bayilirim.hatta
harika bunlar amaaa masallah cnim afieyt olsjn
Canım kolay gelsin..Kimler geliyor ki bu dönemdeKizlar benim misafirim geliyor. Sanırım 1 hafta daha menü paylaşımı yapamicam. Evde misafirler olunca pek düzenli olmuyor.
Valla ben de merak ettim kim geliyor canim akraba mi arkadas miKizlar benim misafirim geliyor. Sanırım 1 hafta daha menü paylaşımı yapamicam. Evde misafirler olunca pek düzenli olmuyor.
hadı görelim seni . sahalara döndünKesinlikle..Bu sefer iddaalıyım
Ellerine sağlık canım yorduk senide :)) nasıl gidiyor diyet birşey sorcam sen online görüştün ya normalde vücut analizi yapıyorlar onu nasıl hallettiniz merak ettimDUYURU
Liste Sıramız!!!
18 Eylül 2020 sersum
25 Eylül 2020Aytanesii
2 Ekim 2020 A aaadddaaa
9 Ekim 2020Safransari
16 Ekim 2020 Z zeze_35
23 Ekim 2020 N nnnadal
30 Ekim 2020 sersum
6 Kasım 2020Aytanesii
13 Kasım 2020 A aaadddaaa
20 Kasım 2020Safransari
27 Kasım 2020 Z zeze_35
4 Aralık 2020 N nnnadal
Rica ederim canım görevimizEllerine sağlık canım yorduk senide :)) nasıl gidiyor diyet birşey sorcam sen online görüştün ya normalde vücut analizi yapıyorlar onu nasıl hallettiniz merak ettim
Tabiki kontrol altında olmak kaçamakları önler inşallah hızla küçülürüzRica ederim canım görevimiz
Canım vücut analizi olmadı tabii uzaktan sadece kilo ve beden ölçülerimi aldı.Ama ben her gün kontrol eden birinin olması çok motive ediyor beni
Küçüleceğiz inşallah hep berber canımTabiki kontrol altında olmak kaçamakları önler inşallah hızla küçülürüz
Bende yedim az önce incir çok seviyorum ya memelekete olsam şimdi hergün ikitane yerdimEki Görüntüle 2690677
altta 5 kaşık yoğurt . manda yoğurdu gibi kalındı.
incir muz . öğlen gidip yediğim mama bu
genellikle 3 yumurtalı omlet . menemen . yerim . dün böyle oldu. iyi geldi
akşam gidince de benzer bi şey yiyorum. mecbur hızlıca. dışarı çıkıyoruz çünkü. kızım ayakkabılarını giymiş beni bekliyor oluyor .
sonra akşam 20.00-21.00 gibi eve dönüş . yemek . az otur . ve yatış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?