Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kolaylık versin inşallah canım kim göz kulak oluyor ki minnoşa dikkat edin çok tehlikeli çok meraklılar benimki küçük ama feci meraklı bukadar merak hem iyi hemde kötü bir dk gözümin önünden ayıramıyorum

Verdiğin tarif ne işe yarıyor acaba hiç duymamıştım

Kızlar sonunda regli oldum bal kürü işe yaradı bu ikinci kullanmışım kıza hamile kaldığım ayda aynısı olmuştu ilaç bile acillik ederken bal kürü daha 3. Günü söktürmüştü
Neyse kahvaltı geç oldu kızım gece uyutmadı dünkü ustaların makine seslerinden çok korkmuş odasının kapısının önünden bile geçmeye korkuyor gece kaç defa kalktıysa hem titriyor hem ağlıyor benide korkuttu zor sakinleşti sabaha kadar yanımda yattı bende düşecek korkusuyla uyuyamadm
Neyse
Kahvaltı
Menemen bir yumurtalı
3 adet çubuk peynir
Bir parça süzme peynir
İki dilimden belki biraz fazla ekmek çok acıkmışım ve çay

kimse göz kulak olmuyor canım . abi var evde ama canlı dersleri var . o onla ilgileniyor . ve onun dışında telefonuna dalıyor bazen .
ortanca ile çıkıyor ama o da top oynamaya vs dalarsa işte sıkıntı.
ama evde olmayınca olmuyor .
göz kulak ol arada aşağı bak diyorum büyük abiye.
kızı da ortancayı da tembihliyorum . ayrılmayın bi yere . sen de dikkat et kardeşine diye. çocuğa çocuk emanet ediyorum resmen .

Allah korusun canim Allaha emanet aklin kizda kalıyordur zor bir durum bi anne olarak

Verdiğin tarif ne işe yarıyor acaba hiç duymamıştım
Yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı canım.
Hadi gözün aydın.
Ah kıyamam ya kuzuya nasıl korkmuş demek ki
Canm masallah iyi gisiyorsin
Sağol canım

işe geldim .
çocuklara pankek yaptım bıraktım

öğlen giderim sanıyorum yine.
bilemedim . sokağa çıkmasalar gitmiycem . yoruldum çünkü.
evde otursalar derim ki oğluma . makarna suyu koy . makarna haşla. dolapta sarımsaklı yoğurt var . onunla idare etsinler öğlende.

sabah mısır haşladım .
kendime kahve yaptım çıktım.

Bu mısır aski nerden geliyor canim hergun haslanmis mısır goruyorum

Normalde bildirim yapmama karari almistim regl oldugum icin ama kendimdeki farki gorunce dayanamadim tartıldım

Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61
Bu haftaki kilom: 60.5
Aradaki fark : ------500 gr

Regl olmama ragmen muthis bir sonuc benim için normalde arti cikmam lazimdi ama bu hafta rahatsizdim yiyemedim gercekten bademciklerim iltihaplanmis ilk zamanlar suyu bile yutamiyordum su an antibiyotik kullaniyorum

ve gelelim kiloya
Rumuz:sersum(regl son gün)
Baş.Tar:11 Eylül
Baş.kg:91.2 kg
Bu hafta:90.6 kg
Fark:600 gr
Yüzde:%0.657

Diyetisyene buradan 3 gün önce başlamıştım onda 1 haftada 1.2 gitti buranın haftasında 600 gr fena değil.
Hadi dökülün bakalım kilocukları saat 2.5 a kadar

Geçmiş olsun canım..Kilo için de tebrikler..

Bu arada canım regl de olsak bildirim yapıyoruz kuralımız bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…