Allah kolaylık versin inşallah canım kim göz kulak oluyor ki minnoşa dikkat edin çok tehlikeli çok meraklılar benimki küçük ama feci meraklı bukadar merak hem iyi hemde kötü bir dk gözümin önünden ayıramıyorumevet iyi yaptın kapattırmakla.
benim de kapalı. işe gelirken üstten açıyorum . kız çok meraklı aşağıda oynayan çocuklara bakıyor . eğiliyor . en üst kattayım . 4. kat en son bizde. deprem bölgesi olduğundan daha yüksek yapılar yok .
dün sokağa çıkmış abileri dinlememiş . işe gelip giderken de malesef aklım onda. 5 yaşında. o tarafta dışarı çıkmıyor aslında. eski mahallem yakın . 3-4 blok ileride . orada oluyoruz her zaman . bazen ben giderim deyip gitme huyu da oluyor .
bıçakla uğraşmış dün . canım sıkılıyor bu ara . Allah a emanet.
Verdiğin tarif ne işe yarıyor acabaSağol canım..İnşallah böyle devam
Ken dim yaptım canım kolay 1/2 çay bardağı karabiber 1/2 çay bardağı toz zerdaçal 1/2 çay bardağı toz zencefil kavanozda karıştırılıp her akşam yoğurduma 1 tatlı kaşığı ekliyorum
Aman Allah korusun ben o yaşlarda aynı senin kız gibi alıp başımı eski mahalledeki komşularımıza gitmiştim polis falan ortalık ayağa kalkmıştı..Bıçaktan da bence yanında elini kesmiş gibi yap bir gün sar bantla ağlıyormuş gibi yap korkut bak parmağım çok acıdı falan diye o yaşlarda canları çok kıymetli olur
kimse göz kulak olmuyor canım . abi var evde ama canlı dersleri var . o onla ilgileniyor . ve onun dışında telefonuna dalıyor bazen .Allah kolaylık versin inşallah canım kim göz kulak oluyor ki minnoşa dikkat edin çok tehlikeli çok meraklılar benimki küçük ama feci meraklı bukadar merak hem iyi hemde kötü bir dk gözümin önünden ayıramıyorum
Allah korusun canim Allaha emanet aklin kizda kalıyordur zor bir durum bi anne olarakkimse göz kulak olmuyor canım . abi var evde ama canlı dersleri var . o onla ilgileniyor . ve onun dışında telefonuna dalıyor bazen .
ortanca ile çıkıyor ama o da top oynamaya vs dalarsa işte sıkıntı.
ama evde olmayınca olmuyor .
göz kulak ol arada aşağı bak diyorum büyük abiye.
kızı da ortancayı da tembihliyorum . ayrılmayın bi yere . sen de dikkat et kardeşine diye. çocuğa çocuk emanet ediyorum resmen .
evet iyi yaptın kapattırmakla.
benim de kapalı. işe gelirken üstten açıyorum . kız çok meraklı aşağıda oynayan çocuklara bakıyor . eğiliyor . en üst kattayım . 4. kat en son bizde. deprem bölgesi olduğundan daha yüksek yapılar yok .
dün sokağa çıkmış abileri dinlememiş . işe gelip giderken de malesef aklım onda. 5 yaşında. o tarafta dışarı çıkmıyor aslında. eski mahallem yakın . 3-4 blok ileride . orada oluyoruz her zaman . bazen ben giderim deyip gitme huyu da oluyor .
bıçakla uğraşmış dün . canım sıkılıyor bu ara . Allah a emanet.
Canm masallah iyi gisiyorsinÖğlen Yemeğim
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt(chia tohumlu dere otlu)
1 dilim tb
salata
Yağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı canım.Verdiğin tarif ne işe yarıyor acabahiç duymamıştım
Hadi gözün aydın.Kızlar sonunda regli oldum bal kürü işe yaradı bu ikinci kullanmışım kıza hamile kaldığım ayda aynısı olmuştu ilaç bile acillik ederken bal kürü daha 3. Günü söktürmüştü
Neyse kahvaltı geç oldu kızım gece uyutmadı dünkü ustaların makine seslerinden çok korkmuş odasının kapısının önünden bile geçmeye korkuyor gece kaç defa kalktıysa hem titriyor hem ağlıyor benide korkuttu zor sakinleşti sabaha kadar yanımda yattı bende düşecek korkusuyla uyuyamadm
Neyse
Kahvaltı
Menemen bir yumurtalı
3 adet çubuk peynir
Bir parça süzme peynir
İki dilimden belki biraz fazla ekmek çok acıkmışım ve çay
Sağol canımCanm masallah iyi gisiyorsin
Çok korktu hal odasına giremiyor yandıkYağ yakıcı ve metabolizma hızlandırıcı canım.
Hadi gözün aydın.
Ah kıyamam ya kuzuya nasıl korkmuş demek ki
Sağol canım
Bu mısır aski nerden geliyor canim hergun haslanmis mısır goruyorumişe geldim .
çocuklara pankek yaptım bıraktım
öğlen giderim sanıyorum yine.
bilemedim . sokağa çıkmasalar gitmiycem . yoruldum çünkü.
evde otursalar derim ki oğluma . makarna suyu koy . makarna haşla. dolapta sarımsaklı yoğurt var . onunla idare etsinler öğlende.
sabah mısır haşladım .
kendime kahve yaptım çıktım.
Geçmiş olsun canım..Kilo için de tebrikler..Normalde bildirim yapmama karari almistim regl oldugum icin ama kendimdeki farki gorunce dayanamadim tartıldım
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61
Bu haftaki kilom: 60.5
Aradaki fark : ------500 gr
Regl olmama ragmen muthis bir sonuc benim için normalde arti cikmam lazimdi ama bu hafta rahatsizdim yiyemedim gercekten bademciklerim iltihaplanmis ilk zamanlar suyu bile yutamiyordum su an antibiyotik kullaniyorum
Bu arada canım regl de olsak bildirim yapıyoruz kuralımız bu..Normalde bildirim yapmama karari almistim regl oldugum icin ama kendimdeki farki gorunce dayanamadim tartıldım
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61
Bu haftaki kilom: 60.5
Aradaki fark : ------500 gr
Regl olmama ragmen muthis bir sonuc benim için normalde arti cikmam lazimdi ama bu hafta rahatsizdim yiyemedim gercekten bademciklerim iltihaplanmis ilk zamanlar suyu bile yutamiyordum su an antibiyotik kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?