Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum canim cok ozur dilerim ne cum oldugunun farkindaydim ne de tartilmak aklia geldi, sabah 6 da regl sanisi ile uyandim ilac ictim yattim sonra okula gittim bugun sen yap listeyi ben yarin tartilirim
Olsun canım geçmiş olsun.. Z zeze_35 in dediği gibi hepimiz regl olmuşuz

Bugün kü kahvaltı
3 âdet çubuk peynir
Süzme peynir den yarım dilim
Domates salatalık eşimle yedik bilmiyorum nekadar yedim
İki dilim ekmek
Çay
Bir çatal bal

Dün akşam
Patates ve köfte yedim bir dilim ekmekle
3 kaşık yoğurtla akşama doğru da biraz fındık biraz üzüm birazda çekirdek yedim çok aç akşamı beklersem olmuyor

Birkaç vitamin sipariş ettim
Kalsiyum magnezyum d 3 lü biotinli falan kendime bakmaya karar verdim vitamin eksikliğinden algılama güçlüğü hafıza zayıflığı eklem kas ağrıları saç beyazlaması hepsi olunca birde soğuk pres çörek otu yağı sipariş ettim

Seni az cok tanidiysam kendine baktigini düşünüyorum nasil desem peynir yerken ağzında kalan tatdan kalsiyum eksikligini anlayan sen ( 40 yil dusunsrm aklima gelmez) sagligina dikkat ediyorsundur kesinnnn

Koronadan korkunca kara murver siparis ettim içinde cinko falan da var ayrica c vitamini ve d vitamini de kullanmaya basladim

Koronadan korkunca kara murver siparis ettim içinde cinko falan da var ayrica c vitamini ve d vitamini de kullanmaya basladim
Multivitamin alacaktım baktım da içinde kalsiyum ve magnezyum bulunmuyor gelenelde kalsiyum magnezyum olmayaınca hepside d vitamini olmayınca vücutta kullanılamıyor hepsinin nedeni korono bizi hem psikolojik hemde bedenen yordu bize bulasmasada bir şekilde hasta etti

18 Eylül 2020 Listesi

1-aytenazmi
2-zeze_35
3-sersum

4-nnnadal sabit
Gelmeyenler sarfansarı ve aaadddaaa

Kızlar hepimizi kutlarım tabii öncelikle 1. mizi
Ellerine sağlık canım teşekkür ederim annenede şifalar dilerim tansiyonu yüksekken fazla uzanmasın dahada artıyor ona çok dikkat etsin

canim annexigine gecmis olsun iyidir insallah
ben de tum vitaminlerimi alirim cok dikkat ederim canim senin de etmen guzel o vitaminler sayesinde rahatladi bunyem

canim annexigine gecmis olsun iyidir insallah
ben de tum vitaminlerimi alirim cok dikkat ederim canim senin de etmen guzel o vitaminler sayesinde rahatladi bunyem
Canım gece bile uyuyamıyorum ya uykusuz nereye kadar dahada kötüye gidiyor müdahale etmezsem insanın kendini bilmesi gerekir fonksiyonel tıp uzmanı var Instagram da bildiğim şeyleri paylaşmış bazen kanda eksikliği belli olmazmış kullanmadığımız için ağrı olması normalmiş hafıza zayıflığı da bunlara bağlı ben hiç unutmayan biriydim evlenmeden önce beslenme şeklim değişti tamamen bünyemde değişti benim d vitamini haricinde hiç vitaminlerin düşmezdi şimdi emzirdiğim içinde kalsiyum eksikliği varmış kalsiyum eksikliği magnezyum eksikliginede işaretmis

Sabah biraz karisik oldu kalanlardan yiyince ne kadar yedim bilmiyorum ama cok degildi

Arada
1 kuru incir
1 bardak sutlu nescafe

Aksam
3/4 pide
1 bardak ayran
2 kasik salata

Normalde 1 , 1.5 pide yiyen ben bir pideyi yiyemedim 4 parcaydi 3 unu yedim 3. yu de esimin zoruyla yedim su an midem cok sis

Selam hanımlar.
Geçmişi zaman bulunca okuyacağım.
Misafirim gitti şükür.
Misafir çok sinir bozucu olduğu için yemeğe verdim kendimi
Evde ayran aşı çorbası var.
Yarın onla 2 günlük detoks yapacagim. Sonra da Karatay ve spora başlayacağım insallah

Dün akşam
İki kaşık pilav
3 kaşık kıymalı mantar sote
Salata

Bugün
Kahvaltı iki adet haşlanmış yumurta
Yarım salatalık
Birtane domates
3 adet çubuk peynir
Yarım dilim süzme peynir

Görümcem bir haftaya evleniyor i nedenle komşu bahçeye yemeğe davet etti istemediğim halde kaynanam arayıp durdu gitmek zorunda kaldım mesafeyi koruyarak oturduk neyse

Yarım porsiyon mantı
İki kaşık yoğurt
Yarım bardak meyve suyu

canim kim geldi boyoe seni neden sinir etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…