Teşekkürler canim kör topal anca ilerliyorumben de yazayım kilomu. bu sabah 50.1
sersumm. tebrik ederim . bu kez çok hızlısın maşallah .
zeze cim seni de tebrik ederim . daha devamı da gelecektir eminim . inşallah.
diğer kızlar yazmamış mı.
Maşallah de kız..ben de yazayım kilomu. bu sabah 50.1
sersumm. tebrik ederim . bu kez çok hızlısın maşallah .
zeze cim seni de tebrik ederim . daha devamı da gelecektir eminim . inşallah.
diğer kızlar yazmamış mı.
Küçülüyoruz oh maşallah :))Maşallah de kız..Sağol canım inşallah bu sefer çok motiveyim
Birincimiz belli oldu deseneBende geldim reglinin ikinci günü daha
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 62.6 dü galiba emin olamdm
Bugün 60.2
Fark:_2.4 kilo
Akşam cevizli sucuk yedim yarım çay bardağı sütlü kahve ile eşim ısrarla yedirdi yoksa belkide 59 karı görecektim tartışırken oynuyor ya bir 59 u gördüm az kaldı diyorum su sınırı gectimi rahat edicem inşallah
Her hafta versemde birinci olmasamda olur sende gönollerimizin birincisisinBirincimiz belli oldu desene
Aynen canım verelim de gitsinler..Ayrıca teveccühünüz efenimHer hafta versemde birinci olmasamda olur sende gönollerimizin birincisisin
olacak olacak . çıtır olacaksınMaşallah de kız..Sağol canım inşallah bu sefer çok motiveyim
afiyet olsun canımKahvaltı
3 âdet çubuk peynir
Bir parça beyaz süzme peynir
Bir adet küçük domates
Birtane salatalık
İki adet haşlanmış yumurta
Bir dilim ekmek
Çay
Kızlar kalsiyum eksikliği ni anlıyorum peynir yerken bildiğiniz ağzımda tadı kalıyor ya tekrar tekrar yemek istiyorum bende d vitamini kullanıyorum ki emilimi sağlasın diye böyle giderse takviye vitamin alıcam alsam iyi olacak yani birkaç gün de birdelesitine devam ediyorum enerjimi sağladı gibi yağları enerjiye çeviriyor da bir enerjik hissediyorum onu kullanınca
Çok güzel belki 4 kere izledim bu filmi
çok eğlenceli değil mi ama .
canim cok cok sevindim harika bir haber bu kiloooNormalde bildirim yapmama karari almistim regl oldugum icin ama kendimdeki farki gorunce dayanamadim tartıldım
Rumuz: zeze_35
Geçen haftaki kilom: 61
Bu haftaki kilom: 60.5
Aradaki fark : ------500 gr
Regl olmama ragmen muthis bir sonuc benim için normalde arti cikmam lazimdi ama bu hafta rahatsizdim yiyemedim gercekten bademciklerim iltihaplanmis ilk zamanlar suyu bile yutamiyordum su an antibiyotik kullaniyorum
Forumda cogunluk reglsersum canim cok ozur dilerim ne cum oldugunun farkindaydim ne de tartilmak aklia geldi, sabah 6 da regl sanisi ile uyandim ilac ictim yattim sonra okula gittim bugun sen yap listeyi ben yarin tartilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?