Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok faydalı canım bak ben adet söktürücü olarak kullanıyorum ama dikkat et doğurganlığı artırıyor
Çok faydalı olduğunu biliyorum zaten canım da bu özelliğini bilmiyordum..Aman kocam daha yok zaten sorun yok..o gelince bırakırım..Aman diyyim bu yaştan sonra Allah korusun..Allah isteyenlere versin..Ama hem doğurganlık hemde adet söktürücü nasıl oluyorsa

Slm kızlar acil birşey sormam lazım soğanlı mantar yaptım tam tadına bakıcam ev örümceği içine tereddütte kaldım döksemmi komple yemeği napıyım

Yumurtayı geliştiriyor çok faydalı bu ay onla adet oldum ilaç bozunca ayrıca sunuda diyim kullandığım ay kuzuma hamile kaldım

Slm kızlar acil birşey sormam lazım soğanlı mantar yaptım tam tadına bakıcam ev örümceği içine tereddütte kaldım döksemmi komple yemeği napıyım
Ben öyle bir durumla karsilastigimda yabancı cismi alıp yiyorum canim. Ben tiksinmiyorum ama sen tiksinefeksen yemeyin. Sonra vücudun felan kabarır tiksintiden

canım o bölgeyi at bence..
Ben öyle bir durumla karsilastigimda yabancı cismi alıp yiyorum canim. Ben tiksinmiyorum ama sen tiksinefeksen yemeyin. Sonra vücudun felan kabarır tiksintiden
Sağolun kızlar içinde piştimi bilmiyorum ama üstteydi onu alıp attım etrafınızda yemeği dökmedim yedim yanında yoğurtta yedim ne olur ne olmaz diye tiksinmiyorum sarfancım kızımda yedi benden epey sonra bilmiyordu yoksa hayatta yemez o tiksinir herşeyden tşkler

Günaydın kızlar
Bugün yataktan kırgın olarak kalktım..Ankara birden soğudu sabahları soğuk ben de dün sabah hırka girmemiştim sanırım üşüttüm..Canım bir şey istemedi .
Kahvaltım sadece 1 dilim tb ekmeği üstüne süzme peynir..

Bugün kü menüm unutmadan yazayım

Sabah iki adet çubuk peynir
Yarım dilim süzme peynir
Biraz bal kaymak
İki dilim ekmek

Ara öğün
Biraz fındık biraz kuru üzüm birazda çekirdek

Akşam bir porsiyon salata
İki parça küçük haşlanmış tavuk
İki dilim ekmek

Bu arada vitaminleri kullanmaya başladım kullanınca kemiklerim sızlıyor resmen bir hafta normalmiş vücudum da bildiğiniz savaş var kötü bakteriler kalsiyuma saldırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…