- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Hangi vitamin canim ?Bugün kü menüm unutmadan yazayım
Sabah iki adet çubuk peynir
Yarım dilim süzme peynir
Biraz bal kaymak
İki dilim ekmek
Ara öğün
Biraz fındık biraz kuru üzüm birazda çekirdek
Akşam bir porsiyon salata
İki parça küçük haşlanmış tavuk
İki dilim ekmek
Bu arada vitaminleri kullanmaya başladım kullanınca kemiklerim sızlıyor resmen bir hafta normalmiş vücudum da bildiğiniz savaş var kötü bakteriler kalsiyuma saldırıyormuş
Nasıl vitaminmiş onlar savaş falanBugün kü menüm unutmadan yazayım
Sabah iki adet çubuk peynir
Yarım dilim süzme peynir
Biraz bal kaymak
İki dilim ekmek
Ara öğün
Biraz fındık biraz kuru üzüm birazda çekirdek
Akşam bir porsiyon salata
İki parça küçük haşlanmış tavuk
İki dilim ekmek
Bu arada vitaminleri kullanmaya başladım kullanınca kemiklerim sızlıyor resmen bir hafta normalmiş vücudum da bildiğiniz savaş var kötü bakteriler kalsiyuma saldırıyormuş
Maşallah canım.Günaydın kızlar...
Bugün diyetisyenimde tartı günümdü.1.3 kg daha gitmiş..Toplamda 2 haftada 2.5 kg gitti..Benim için süper bir sonuç..Çok mutluyum..Basenlerim de 4cm incelmiş.
Bugün daha iyiyim akşam ilaç içip yattım..iyi geldi..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çayy
Calsiyum magnezyum ve D3 Solgar markaHangi vitamin canim ?
Çok mühim vitaminler işte aynı sebeple kullananlar aynı şeyleri yaşamış karın ağrısı da var içinde dönmüşler gibi yorgunum bir haftam nezaman dolacak merak ediyorum zor sabrediyorum para vermemiş olsaydm bırakırdım o dereceNasıl vitaminmiş onlar savaş falan
Bu hafta birincisi sen olacaksın bence çünkü hafta sonu gelmeden maşallahın var :))Günaydın kızlar...
Bugün diyetisyenimde tartı günümdü.1.3 kg daha gitmiş..Toplamda 2 haftada 2.5 kg gitti..Benim için süper bir sonuç..Çok mutluyum..Basenlerim de 4cm incelmiş.
Bugün daha iyiyim akşam ilaç içip yattım..iyi geldi..
Kahvaltım
menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çayy
Çok sağol canım inşallah bu sefer olacakMaşallah canım.
Çok sevindim
80 altı girmek için sabırsızlanıyorum seni
oooo okadar sert yani etkileri çabucak bitsin o zamanÇok mühim vitaminler işte aynı sebeple kullananlar aynı şeyleri yaşamış karın ağrısı da var içinde dönmüşler gibi yorgunum bir haftam nezaman dolacak merak ediyorum zor sabrediyorum para vermemiş olsaydm bırakırdım o derece
OlabilirBu hafta birincisi sen olacaksın bence çünkü hafta sonu gelmeden maşallahın var :))
Benim de eşim hep benim ekmeğimi didikler ..kızarım derim senin yüzünden ne yediğimi bilmiyorumKahvaltı yı yazayım unutmadan
İki yumurtaya bir kaşık kıyma ile yaptm
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal
İki dilim ettimi bilmiyorum ama eşim ekmeğin içini yemiş kenarları ben yedim
Ve çay bugün domates salatalık canım istemedi
Canımcım . bu hafta da çok yoğunuz . kafamı kaldıramıyorum desem yeridir .
50 nin altina da dusme o ne bicim bi kilo 49.5 hic 3 cocuk annesi 49 kilo olur mu olmamalı bak burda kiskananlar var yapmabu sabah 49,5 kilo geldim
işten dönünce hemen dışarı çıkıyoruz çocuklarla . buyükler bisiklet sürüyor . ben kızla birlikteyim .
dün ortancanın bisikletinin lastiği patlamış . onu yaptırmaya gittik . yürüdük çok uzak sayılmaz aslında .ama tüm gün oturuyorum çalışırken ama eve geçtiğimde hareketim çok . kış geldiğinde evlere tıkılınca sanıyorum biraz dinlenebilirim
Ders kayıtları felan başladı demi.bu sabah 49,5 kilo geldim
işten dönünce hemen dışarı çıkıyoruz çocuklarla . buyükler bisiklet sürüyor . ben kızla birlikteyim .
dün ortancanın bisikletinin lastiği patlamış . onu yaptırmaya gittik . yürüdük çok uzak sayılmaz aslında .ama tüm gün oturuyorum çalışırken ama eve geçtiğimde hareketim çok . kış geldiğinde evlere tıkılınca sanıyorum biraz dinlenebilirim
Canim mücveri nasıl yaptın ?Öğlen
3 dilim unsuz mücver
chia tohumlu pulbiberli yoğurt
Aynen ben de ayni dertten muzdaribim canli dersler baslayinca benim de pertim cikti aksam olunca pilim bitiyor offf offSafransari canım çocuklar canımı okuyor gelmeye elim değmiyor canlı dersler başladı bugün tüm gün büyükle uğraştım küçüklere çok afacanlar akşam saatlerinde pert oluyorum bu hafta okulada başladık pazartesi günü anaokulluyu götürdüm salı günü 1.sınıfı götürdüm haftaya 2şer gün gidecekler
Safransari canım çocuklar canımı okuyor gelmeye elim değmiyor canlı dersler başladı bugün tüm gün büyükle uğraştım küçüklere çok afacanlar akşam saatlerinde pert oluyorum bu hafta okulada başladık pazartesi günü anaokulluyu götürdüm salı günü 1.sınıfı götürdüm haftaya 2şer gün gidecekler
Kolayliar diliyorum hanımlar.Aynen ben de ayni dertten muzdaribim canli dersler baslayinca benim de pertim cikti aksam olunca pilim bitiyor offf off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?