Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hangi vitamin canim ?

Günaydın kızlar...
Bugün diyetisyenimde tartı günümdü.1.3 kg daha gitmiş ..Toplamda 2 haftada 2.5 kg gitti..Benim için süper bir sonuç..Çok mutluyum..Basenlerim de 4cm incelmiş.
Bugün daha iyiyim akşam ilaç içip yattım..iyi geldi..
Kahvaltım

menemen
peynir zeytin
1 dilim tb
çayy

Nasıl vitaminmiş onlar savaş falan

Maşallah canım.
Çok sevindim
80 altı girmek için sabırsızlanıyorum seni

Nasıl vitaminmiş onlar savaş falan
Çok mühim vitaminler işte aynı sebeple kullananlar aynı şeyleri yaşamış karın ağrısı da var içinde dönmüşler gibi yorgunum bir haftam nezaman dolacak merak ediyorum zor sabrediyorum para vermemiş olsaydm bırakırdım o derece

Bu hafta birincisi sen olacaksın bence çünkü hafta sonu gelmeden maşallahın var :))

Kahvaltı yı yazayım unutmadan

İki yumurtaya bir kaşık kıyma ile yaptm
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı bal
İki dilim ettimi bilmiyorum ama eşim ekmeğin içini yemiş kenarları ben yedim
Ve çay bugün domates salatalık canım istemedi

Maşallah canım.
Çok sevindim
80 altı girmek için sabırsızlanıyorum seni
Çok sağol canım inşallah bu sefer olacak
oooo okadar sert yani etkileri çabucak bitsin o zaman
Bu hafta birincisi sen olacaksın bence çünkü hafta sonu gelmeden maşallahın var :))
Olabilir
Aman vereyim de siz olun birinci
Benim de eşim hep benim ekmeğimi didikler ..kızarım derim senin yüzünden ne yediğimi bilmiyorum

bu sabah 49,5 kilo geldim

işten dönünce hemen dışarı çıkıyoruz çocuklarla . buyükler bisiklet sürüyor . ben kızla birlikteyim .
dün ortancanın bisikletinin lastiği patlamış . onu yaptırmaya gittik . yürüdük çok uzak sayılmaz aslında .ama tüm gün oturuyorum çalışırken ama eve geçtiğimde hareketim çok . kış geldiğinde evlere tıkılınca sanıyorum biraz dinlenebilirim

50 nin altina da dusme o ne bicim bi kilo 49.5 hic 3 cocuk annesi 49 kilo olur mu olmamalı bak burda kiskananlar var yapma

Ders kayıtları felan başladı demi.
Kolaylıklar diliyorum.
Kilona maşallah. Formdasin yine

Kahvaltı
2 yumurtalı peynirli omlet
2 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek

Ara
Kahve 2 gün kurusu

Öğlen
1 kase sütlaç

Akşam
1.5 fırında bonfile tavuk
2 dilim patates
Avucim kadar pide

Yatmadan yeşil çay da icerim

Safransari canım çocuklar canımı okuyor gelmeye elim değmiyor canlı dersler başladı bugün tüm gün büyükle uğraştım küçüklere çok afacanlar akşam saatlerinde pert oluyorum bu hafta okulada başladık pazartesi günü anaokulluyu götürdüm salı günü 1.sınıfı götürdüm haftaya 2şer gün gidecekler

Aynen ben de ayni dertten muzdaribim canli dersler baslayinca benim de pertim cikti aksam olunca pilim bitiyor offf off

Aynen ben de ayni dertten muzdaribim canli dersler baslayinca benim de pertim cikti aksam olunca pilim bitiyor offf off
Kolayliar diliyorum hanımlar.
Bizde bugün gideceğiz. 1 saatliğine.
Benim kız ana sınıfı. Baya heyecanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…