- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
sagol canimcim, seni ye iden buralarda goeunce cok mutlu oluyorimKolaylıklar diliyorum canim.
aman canim bozma haklisin, bu kez guzel konsantre oldun masallah, me uler yemeklerin harika seni cok guzel takio ediyorum bin kere masallah, heycanla cumayi bekliuorum senin icinCanım çok sağol ..Bu sefer yaşam koçumu buldum bozmaya hiç niyetim yok çünkü çok güzel veriyorum sayesinde..
Allah yardımcın olsun canım..Dikkat et kendine..
Sağol canımcımaman canim bozma haklisin, bu kez guzel konsantre oldun masallah, me uler yemeklerin harika seni cok guzel takio ediyorum bin kere masallah, heycanla cumayi bekliuorum senin icin
Patron çıldırdıSağol canımcım..İnan kendimi de çok iyi hissediyorum..Ve ilk defa gr gr değil kilo kilo gidiyor şaşırıyorum kendime..
Küçük çocukla öyle oluyor canim. Bir yan temizleniyor bir yandan kirleniyorKahvaltı
İki adet haşlanmış yumurta
Birtane küçük boy domates
Birtane küçük boy salatalık
4 adet gün kurusu
Bir bardak yeşil çay
Bir buçuk dilim ekmek
Saat 5 te akşam yemeği
Fırında sebze türlüsü yağlı kağıtta
Üzerine iki kaşık yoğurt
İkisi dilim ekmek
Çay
Spor ev temizliği ev battı gidiyor dah bititemedim bile ben temizliyorum kız arkamdan ekmek döküyor ekmekçi
Canım tamamen listeden çıkmak istemiyorum eğer menü bildirmeden cumaları bildirim yapmamda sorun olmayacaksa listede olmak beni kontrol altında tutuyor belki veremiyorum ama en azından bir sonraki hafta listede + görmemek için kendimi frenliyorum aksi halde freni patlamış kamyon gibi gidiyorumCanım 3 çocukla yine iyi idare ediyorsun maşallah..Seni listeden çıkarayım istersen listeyi de yapmak zor olur senin için..Sen yine fırsat buldukça gel bizimle paylaş .
Canım düzenli menü bildirimi yapmak benim için çok zor hergün giremiyorum en azından cumayı düşünerek daha dikkatli yiyorum bu şekilde kontrol altına almaya çalışıyorumCanim ne yersen buraya yaz, diyetlik olmasın yada olsun. Kendini kontrol aldinda tutmuş olursun
Anladım canım. Bildirim yapmak gerçekten kisiyi kontrol altında tutuyor. Menü paylasmak daha da kontrol altında tutuyor. Şu an nasıl kolayına geliyorsa öyle yapCanım düzenli menü bildirimi yapmak benim için çok zor hergün giremiyorum en azından cumayı düşünerek daha dikkatli yiyorum bu şekilde kontrol altına almaya çalışıyorum
Ben de karides tavayı çok severim..Afiyet olsun..Kahvaltı
1 yumurtalı salata
1 dilim peynir
1 dilim ekmek 2 ısırık simit
2 zeytin
Türk kahvesi
Akşam
3 kaşık karides tava 5 küçük köfte 1 dilim ekmek
Yeşil çay 1 gün kurusu
Olur tabii ki canım sen nasıl rahat edersen bizim için sorun değil..Canım tamamen listeden çıkmak istemiyorum eğer menü bildirmeden cumaları bildirim yapmamda sorun olmayacaksa listede olmak beni kontrol altında tutuyor belki veremiyorum ama en azından bir sonraki hafta listede + görmemek için kendimi frenliyorum aksi halde freni patlamış kamyon gibi gidiyorum
Kahvaltimiz benzermis ben de taze soganli maydanozlu omlet yaptim afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?