yumurtanın bu şekilde dokunması kötü canım:26:..muzu ye bence ama yanında hurma kayısı falan da yersen kabızlığı önler bence..suyu da biraz arttırırsıneminim canim aslinda ilk basta bilmiyordum, trye gidince yeme düzenim degisti, sonra yine bikac gün üst üste yedim, sonra yine biraktim o arada aklima geldi acaba yumurtadan mi diye.. geldigimde tekrar basladim ve tekrar ara verdim denemek icin ve artik emin oldum yumurtadan oldugunacok üzüldüm ama ya, bi sürü sey yapiyordum onunla, ki yumurta salatasina da bayilirim
iste ama o da kabizligi azdiriyo yaa zaten basim dertte onunla
Özlenmezmiiben senden daha kısa süredir görmüyorum hergün konuşuyorum ama hep hüzünleniyorum sıkıldım diyor anneneyide strese sokuyor
Evet cidden sıcaklarda çok zorluyor asabiyet de yapıyor bide uyku düzensizliği var ki sorma gitsin
He valla ilk kez bu sene 5 gün 5 gün alıyorum hafta sonunu kurtarmak içine bayramlada birleştirince iyi oluyor hem de okullar açıldığında eşimin şehir dışına gitmesi gerekecek diye böyle yaptım
Mecburen annemlerin yazlığa gitcem bu sene böyle oldu napalım sağlık olsunda
Siz nereye gitceksiniz varmıydı plan ?
iste ama o da kabizligi azdiriyo yaa zaten basim dertte onunla
yumurtanın bu şekilde dokunması kötü canım:26:..muzu ye bence ama yanında hurma kayısı falan da yersen kabızlığı önler bence..suyu da biraz arttırırsın
bizi neler bekliyor bakalım..ah menapoz hepimizin korkulu rüyası:26::26:
valla canım biz önce bi 10 gün antalya planı yapmıştık ama sonrasında geriye 15 gün hem benim aileme hem eşimiz ailesine yetmeyecekti..onun için bizde onu iptal ettik ve annemlere gidecez önce orada deniz zaten var..sonrasında da eltimler gelecek maraştan onlarla buluşup günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz..hem kuzenlerde bir arada zaman geçirir hem de biz dedik..bu yıl böyle olsun..özlem giderelim..seneye allah kerim..
Cidden bende bunu duyduğuma çok üzüldümçünki dediğin gibi hem tok tutuyor hemde doğadaki temel 20 amina asit sadece yumurtda varmış birazda yer fıstığında ,hem dediğin gibi çok çeşitli vede lezzetli şeyler yapılabiliyor işallah bende de psikolojik çarpıntı olmaz şimdi :44:
bare ara ara ye özellikle tansiyon düşürücü şeylerle ye belki etkisi azalır :44:
kayisi getirdik trden kuru olarak, bakalim öyle denerim artikya da baska alternatifler bulurum insallah, kahvalti yerine aksam yemegi yesem mesela
bizi neler bekliyor bakalım..ah menapoz hepimizin korkulu rüyası:26::26:
valla canım biz önce bi 10 gün antalya planı yapmıştık ama sonrasında geriye 15 gün hem benim aileme hem eşimiz ailesine yetmeyecekti..onun için bizde onu iptal ettik ve annemlere gidecez önce orada deniz zaten var..sonrasında da eltimler gelecek maraştan onlarla buluşup günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz..hem kuzenlerde bir arada zaman geçirir hem de biz dedik..bu yıl böyle olsun..özlem giderelim..seneye allah kerim..
Yaw etrfımdakilerin çoğu en fazla 1 senede sıkıntılarım bitti diyo benimki 5. sene hala bi çıkıp bi giriyorum menopoza :26: kontrollerimde normal hep stresten diyolar bi benmiyim stresli diyorum :44: ama biliyorumki her bünye bir değil
Beterin beteri varmış Allah beterinden korusun diyelim de
kayisi getirdik trden kuru olarak, bakalim öyle denerim artikya da baska alternatifler bulurum insallah, kahvalti yerine aksam yemegi yesem mesela
öyle yapiyorum canim, iki ya da üc günde bir yiyorum artikyemedigim günlerde de kuruyemisi artiririm artik.
şalgam suyu bende çok işe yarıyor canım..eğer seviyorsan akşam yemeğinde 1 bardak iç accayip rahatlatır
Kayısıyı akşamdan suya koy sabah aç karnına iç ve ye sonra bol yeşillikli kahvaltı yap akşam yemeği gibide olur hoca kitapta diyo zaten kurufasulye, kavurma japonlar eskimolar balık bile yiyormuş , senin damak zevkine kalmış önemli olan protein olsunki tok tutsun
kesinlikle canım her bünye farklı.:26:.Allah beterinden korusun ve dermansız dert vermesin..geçecek elbet sabır..
dan brown un cehennem ini okuyorum..yarısına geldim..ama ilk kitaplar daha sürükleyiciydi..bunda onu pek bulamadım..ama türkiyede geçiyormuş o bölüme daha gelmedim..sen neler okuyorsun..var mı yeni tavsiyen
şalgam suyu turşu suyu gibi alışırsan vazgeçemezsin..salgamin tadini bilmiyorum canim, ise yariyorsa denerim, bu kabizlik öyle bi illet ki yardimci olsun da tadi önemli degil seviyesine getiriyo insani
tamam canim tesekkür ederim aklimda bulunsun, ben de bazen ton baligi yiyorum zatenbi önceki günden kalan yemegi de götürdügüm oluyor yumurtanin olmadigi günlere alternatif bulundu o zaman bigün balik, sonraki gün dünün yemegi, bazen de bol yesillik
Ben bir kaç kitap almıştım ''Bir psikatristin gizli defteri'' hoşuma gitti diğerleri kişisel gelişimdi bir de ''tanrının unuttuğu çocukar'ı ''almıştım ama depresyona falan girmekten korktuğum için başlıyamadım
salgamin tadini bilmiyorum canim, ise yariyorsa denerim, bu kabizlik öyle bi illet ki yardimci olsun da tadi önemli degil seviyesine getiriyo insani
tamam canim tesekkür ederim aklimda bulunsun, ben de bazen ton baligi yiyorum zatenbi önceki günden kalan yemegi de götürdügüm oluyor yumurtanin olmadigi günlere alternatif bulundu o zaman bigün balik, sonraki gün dünün yemegi, bazen de bol yesillik
aman aman otarz kitaplar bazen beni de etkiliyor..samizdata başlamıştım ya sıkıldım bıraktım bende..heralde izin moduna girince araştırma siyaset ağır geldi..dönünce devam ederim
şalgam suyu turşu suyu gibi alışırsan vazgeçemezsin..
önceki günden kalan yemekleri ben de yerim canım..bu sabah dünden kalan zeytinyağlı karnıyarık yedim mesela..
Vauvv ben daha bugüne kadar kahvaltıda balık yemedim denemeyide düşünmüyordum ama bi gün bir arkadaşda öğleleyin kahvaltılıklarla limon yatağında levrek yemiştim tadı süperdi olabil yanii
Sana kolay gelsin en azından alternatiflerin çoğaldı
tursu suyu gibiyse icerim canim, severim tursu suyunu zaten..
evet evet ya cok ahklisin, napcam ben derken bi sürü fikir cikti ortaya.. balik da ton baligi oldugu icin rahat yiyorum, en güzeli de yagda olani, fazla yagi dökceksin kalanina ekmek bancaksin, bir de cig balik var burda türkcesi ne bilmiyorum pembe eti var, o da güzel oluyor yaa ama ekmeklebir de sosu var oohh... aciktim galiba gidip bi bardak süt iceyim
kızlar ben kaçıyom...yarın sabahçıyım..biraz kitap okuyup uyumaca.. öptüm sizi. .iyi geceler bol leptinler..yarın görüşürüz..
oh oh ekmek mekmek nörüyon bacımbencede sen git bi süt yada ayran iç
dünkü iftar yemeği
actifray da yapmadım ama teflonda azıcık yağla
patlıcan ,kabak biber kızartması yoğurtlu
3 dilim karpuz
sonrasında çayy azıcık çerez
sahurda
şehriyeli bulgur pilavı
domates salatalık
fındık ceviz
çayyyyyyy
boğazlarım çok kötü şişti eşim gripti sonunda banada bulaştı
iyiki reglim sıcak yeşil çay içtim boğazıma iyi geldi
yutkunmakta bile zorluk çekiyorum kızlar hep aynı yemekler
pc den piraz tarif bakıcam kızlar öptüm sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?