Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yumurtanın bu şekilde dokunması kötü canım:26:..muzu ye bence ama yanında hurma kayısı falan da yersen kabızlığı önler bence..suyu da biraz arttırırsın

bizi neler bekliyor bakalım..ah menapoz hepimizin korkulu rüyası:26::26:

valla canım biz önce bi 10 gün antalya planı yapmıştık ama sonrasında geriye 15 gün hem benim aileme hem eşimiz ailesine yetmeyecekti..onun için bizde onu iptal ettik ve annemlere gidecez önce orada deniz zaten var..sonrasında da eltimler gelecek maraştan onlarla buluşup günübirlik geziler yapmayı planlıyoruz..hem kuzenlerde bir arada zaman geçirir hem de biz dedik..bu yıl böyle olsun..özlem giderelim..seneye allah kerim..

kayisi getirdik trden kuru olarak, bakalim öyle denerim artik ya da baska alternatifler bulurum insallah, kahvalti yerine aksam yemegi yesem mesela

öyle yapiyorum canim, iki ya da üc günde bir yiyorum artik yemedigim günlerde de kuruyemisi artiririm artik.

kayisi getirdik trden kuru olarak, bakalim öyle denerim artik ya da baska alternatifler bulurum insallah, kahvalti yerine aksam yemegi yesem mesela

şalgam suyu bende çok işe yarıyor canım..eğer seviyorsan akşam yemeğinde 1 bardak iç accayip rahatlatır

Yaw etrfımdakilerin çoğu en fazla 1 senede sıkıntılarım bitti diyo benimki 5. sene hala bi çıkıp bi giriyorum menopoza :26: kontrollerimde normal hep stresten diyolar bi benmiyim stresli diyorum :44: ama biliyorumki her bünye bir değil

Beterin beteri varmış Allah beterinden korusun diyelim de

kesinlikle canım her bünye farklı.:26:.Allah beterinden korusun ve dermansız dert vermesin..geçecek elbet sabır..

dan brown un cehennem ini okuyorum..yarısına geldim..ama ilk kitaplar daha sürükleyiciydi..bunda onu pek bulamadım..ama türkiyede geçiyormuş o bölüme daha gelmedim..sen neler okuyorsun..var mı yeni tavsiyen

Kayısıyı akşamdan suya koy sabah aç karnına iç ve ye sonra bol yeşillikli kahvaltı yap akşam yemeği gibide olur hoca kitapta diyo zaten kurufasulye, kavurma japonlar eskimolar balık bile yiyormuş , senin damak zevkine kalmış önemli olan protein olsunki tok tutsun

şalgam suyu bende çok işe yarıyor canım..eğer seviyorsan akşam yemeğinde 1 bardak iç accayip rahatlatır

salgamin tadini bilmiyorum canim, ise yariyorsa denerim, bu kabizlik öyle bi illet ki yardimci olsun da tadi önemli degil seviyesine getiriyo insani

tamam canim tesekkür ederim aklimda bulunsun, ben de bazen ton baligi yiyorum zaten bi önceki günden kalan yemegi de götürdügüm oluyor yumurtanin olmadigi günlere alternatif bulundu o zaman bigün balik, sonraki gün dünün yemegi, bazen de bol yesillik

kesinlikle canım her bünye farklı.:26:.Allah beterinden korusun ve dermansız dert vermesin..geçecek elbet sabır..

dan brown un cehennem ini okuyorum..yarısına geldim..ama ilk kitaplar daha sürükleyiciydi..bunda onu pek bulamadım..ama türkiyede geçiyormuş o bölüme daha gelmedim..sen neler okuyorsun..var mı yeni tavsiyen

Ben bir kaç kitap almıştım ''Bir psikatristin gizli defteri'' hoşuma gitti diğerleri kişisel gelişimdi bir de ''tanrının unuttuğu çocukar'ı ''almıştım ama depresyona falan girmekten korktuğum için başlıyamadım

şalgam suyu turşu suyu gibi alışırsan vazgeçemezsin..

önceki günden kalan yemekleri ben de yerim canım..bu sabah dünden kalan zeytinyağlı karnıyarık yedim mesela..

aman aman otarz kitaplar bazen beni de etkiliyor..samizdata başlamıştım ya sıkıldım bıraktım bende..heralde izin moduna girince araştırma siyaset ağır geldi..dönünce devam ederim

Vauvv ben daha bugüne kadar kahvaltıda balık yemedim denemeyide düşünmüyordum ama bi gün bir arkadaşda öğleleyin kahvaltılıklarla limon yatağında levrek yemiştim tadı süperdi olabil yanii

Sana kolay gelsin en azından alternatiflerin çoğaldı

aman aman otarz kitaplar bazen beni de etkiliyor..samizdata başlamıştım ya sıkıldım bıraktım bende..heralde izin moduna girince araştırma siyaset ağır geldi..dönünce devam ederim

Ben şu sıralar daha çok akşamları film indiriyorum yeni birkaç dizi başlamış onları seyrediyorum mesela şu an Under the dome indirdim onu seyretcem o bitince Perceptionun son bölümü...

şalgam suyu turşu suyu gibi alışırsan vazgeçemezsin..

önceki günden kalan yemekleri ben de yerim canım..bu sabah dünden kalan zeytinyağlı karnıyarık yedim mesela..

tursu suyu gibiyse icerim canim, severim tursu suyunu zaten..

evet evet ya cok ahklisin, napcam ben derken bi sürü fikir cikti ortaya.. balik da ton baligi oldugu icin rahat yiyorum, en güzeli de yagda olani, fazla yagi dökceksin kalanina ekmek bancaksin, bir de cig balik var burda türkcesi ne bilmiyorum pembe eti var, o da güzel oluyor yaa ama ekmekle bir de sosu var oohh... aciktim galiba gidip bi bardak süt iceyim

oh oh ekmek mekmek nörüyon bacım bencede sen git bi süt yada ayran iç

kızlar ben kaçıyom...yarın sabahçıyım..biraz kitap okuyup uyumaca..öptüm sizi..iyi geceler bol leptinler..yarın görüşürüz..

oh oh ekmek mekmek nörüyon bacım bencede sen git bi süt yada ayran iç

hic sorma kuzum, bir bucuk aydir ekmek yiyorum, göbek cikti biraz vurun elime benim :18: amaaaa yarin keisn dönüyorum eski diyetime

gidiyorsunuz kizlar teker teker, o zaman hepinize iyi geceler tatli rüyalar, bi sürü bi sürü yag yakmali geceler

Geçmiş olsun canım. Karabıberlı ılık sut ıcmenı tavsıye ederım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…