salgamin tadini bilmiyorum canim, ise yariyorsa denerim, bu kabizlik öyle bi illet ki yardimci olsun da tadi önemli degil seviyesine getiriyo insani
tamam canim tesekkür ederim aklimda bulunsun, ben de bazen ton baligi yiyorum zatenbi önceki günden kalan yemegi de götürdügüm oluyor yumurtanin olmadigi günlere alternatif bulundu o zaman bigün balik, sonraki gün dünün yemegi, bazen de bol yesillik
İyi geceler canım yarın olmazsa cuma akşamı girmeye çalışırım canım
bende film izleyerek uyumaya çalışcam By
hic sorma kuzum, bir bucuk aydir ekmek yiyorum, göbek cikti birazvurun elime benim :18: amaaaa yarin keisn dönüyorum eski diyetime
gidiyorsunuz kizlar teker teker, o zaman hepinize iyi geceler tatli rüyalar, bi sürü bi sürü yag yakmali geceler
regencım, ıncır de deneyebılırsın. 2-3 tane incir yersen işini gorur dıye dusunuyrm. tabı ustunede bolca su
negüzel işte canım..bir de ingilizlere soğuk derler..sahiplenmişler seni
ben seni türkiye de sanıyordum.:44::44:.harika gez bakalım..biz de eşimle ingiltereye gitmeyi özellikle o muhteşem şatoları gezmeyi çok istiyoruz. .kısmet
sersumum ya bu sabah karnim dümdüzdü yaaaekmegi birakinca direk göbek cevresinde bi rahatlama oluyor yaa cok garip...
:
bize hep öyle öğrettiler ama alakası yokmuş ben de şaşırdım, dün bir adres sordum adam çantasından defter kalem çıkardı, görsen soğuk biri sanırsın asil duruşlu burnu havada gibi, ama başladı bana bir yandan anlatıp bir yandan da yolu çizmeye bildiğin harita çizdi altına da unuturum diye uzun uzun yazdı, kopardı sayfayı verdi, çok şaşırdım. ve her gün böyle anılarım oluyor, insanlar acayip sıcak kanlı, hemen arkadaş oluyorlar, devamlı gülümsüyorlar, asık suratlı sinirli kaprisli asabi tipler değiller, rahat ve güler yüzlüler, beş günde iki ingiliz arkadaşım oldu, üçüncü tanıştığım ise sevgili olmak istedi o yüzden onunla bir daha görüşemeyeceğim, adama evliyim diyorum eşin için problem olur mu diyor, elbette olur dedim hem benim hem de eşim için problemişte böyle olayları da var napcan kültür farkı çok rahatlar
6 ay buradayım, şu an yurttayım ama cuma günü eve taşınıyorum, elektronik tartı var meydanda sorun olmayacak , cuma tartılıp bildireceğim. burada mimari çok güzel hayran kalacağına eminim, öyle bizdeki gibi biçimsiz şekilsiz renk renk binalar yok, her ev tek tek şato tipinde şehrin bir ruhu var, mimari kimliği var, aa işte bu İngiliz mimarisi diyebiliyorsun, her yer yemyeşil ve yerlerde tek bir çöp tanesi dahi yok. kiliseleri korku filmlerinden fırlamış gibi çok ürkütücü yüksek ve ihtişamlı, henüz şatolarını gezmedim, eksik gedik alışverişinden zaman olmadı henüzkesinlikle gelin diyorum
kizlarrrr
Taaaaa Türkiye'den annemin yaptıgı bol yumurtalı esmer buğday unundan yapılmış eritse getirdikhani diyorum bu aksam sahur da yapsam nasıl olur ??
Karatay a uyar mı?
yanlis hatırlamıyorsam uyuyor değil mı kızlar ?
Bana hocanın ilk uç kitabını hatmettirmeyinbilen yazabilirse cok iyi olur
tavuk ve diğerleri harika gözüküyormerhaba kiZlar ben yogun çalıştığım için giremiyorum ama tam gaz karatay a devam
yediklerim :
Salı
firinda susam tohumlu tavuk
zeytinyagli sürekli beyaz lahana
carsamba
soya soslu yürek sote
kalan beyaz lahanadan
ve bol salata
Carsamba gunü bu tabağın yarısını yiyebildim
sahur da da bi kase yoğurt ve bir avuç kuru yemiş yiyorum
Selam kızlar iftarda 1 kase domates çorbası ızgara balık salata 1 tane şekerpare yedim pişmanmısın derseniz değilim çok mutlu oldum yerkenşimdide çay
yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah inanamıyorum bu kadar zamanda gitti kilolar
negüzel işte canım..yeme bidaha ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?