Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

regencım, ıncır de deneyebılırsın. 2-3 tane incir yersen işini gorur dıye dusunuyrm. tabı ustunede bolca su

dun iftar yemegi:
yogurtlu erıstelı corba
bamya yemegı
salata
3-4 dılım karpuz
3 kucuk kayısı
kucuk bır salkım uzum

sahur:
sucuklu yumurta
domates
salatalık
2 adet incir
2 adet kayısı
çay

dünkü iftar yemeğim

et kavurma
bırz bulgur pilavı
salata
ayran
yarım milföy böreği

sahur yemeğim:

domates salatalık
peynir
zeytin
çay
1 tane haşlanmış yumurta
yerfıstığı

sabah

ceviz ve hurma
erken olunca yiyemiyorum

öğlen

3 parça ızgarada tavuk incik
yoğurt
buğdaylı yeşil mercimek salatası

sersumum ya bu sabah karnim dümdüzdü yaaa ekmegi birakinca direk göbek cevresinde bi rahatlama oluyor yaa cok garip...

regencım, ıncır de deneyebılırsın. 2-3 tane incir yersen işini gorur dıye dusunuyrm. tabı ustunede bolca su

tesekkür ederim serppcim, deniyorum her seyi iste yaa, benimkisi diyete bagli degil, sürekli vardi, bagirsaklar biraz yavas iste... belli bir seye alistirmamak icin bi kayisi yiyorum, bi keten tohumu, bi ac karnina portakal suyu... inciri de alirim listeme

bize hep öyle öğrettiler ama alakası yokmuş ben de şaşırdım, dün bir adres sordum adam çantasından defter kalem çıkardı, görsen soğuk biri sanırsın asil duruşlu burnu havada gibi, ama başladı bana bir yandan anlatıp bir yandan da yolu çizmeye bildiğin harita çizdi altına da unuturum diye uzun uzun yazdı, kopardı sayfayı verdi, çok şaşırdım. ve her gün böyle anılarım oluyor, insanlar acayip sıcak kanlı, hemen arkadaş oluyorlar, devamlı gülümsüyorlar, asık suratlı sinirli kaprisli asabi tipler değiller, rahat ve güler yüzlüler, beş günde iki ingiliz arkadaşım oldu, üçüncü tanıştığım ise sevgili olmak istedi o yüzden onunla bir daha görüşemeyeceğim, adama evliyim diyorum eşin için problem olur mu diyor, elbette olur dedim hem benim hem de eşim için problem işte böyle olayları da var napcan kültür farkı çok rahatlar

6 ay buradayım, şu an yurttayım ama cuma günü eve taşınıyorum, elektronik tartı var meydanda sorun olmayacak , cuma tartılıp bildireceğim. burada mimari çok güzel hayran kalacağına eminim, öyle bizdeki gibi biçimsiz şekilsiz renk renk binalar yok, her ev tek tek şato tipinde şehrin bir ruhu var, mimari kimliği var, aa işte bu İngiliz mimarisi diyebiliyorsun, her yer yemyeşil ve yerlerde tek bir çöp tanesi dahi yok. kiliseleri korku filmlerinden fırlamış gibi çok ürkütücü yüksek ve ihtişamlı, henüz şatolarını gezmedim, eksik gedik alışverişinden zaman olmadı henüz kesinlikle gelin diyorum

menülerimi de yazayım

29 Temmuz akşamda kalmıştım en son
tavuk döner salata ve ayran

30 Temmuz sabah
şeftali çerez yoğurt kahve

30 Temmuz akşam
iki parça tavuk ve salata

31 Temmuz sabah
şeftali çerez peynir zeytin yoğurt

31 Temmuz akşam
balık salata

1 Ağustos bugün sabah
çerez yoğurt peynir zeytin marul

ayy çok güldüm demek eşin için sorun olur mu diyor..ee Türk erkeklerini bilmez tabii ingiliz naapsın..
ay harika canım..o güzellikleri tahmin edebiliyorum..inşallah gideceğiz biz de..eşim birde öyle havası kapalı sık sık yağmur yağan yerlere bayılır..ben hiç sevmem ama dedim ya o güzellikler için değer..kalite herşeyden önce..
senin adına sevindim ..6 ay az da değilmiş eşinle nasıl görüşeceksiniz:26::26: ben de yarana tuz mu basıyorum..:26:neyse keyfini çıkar canım..sayılı gün geçer elbet

merhaba kiZlar ben yogun çalıştığım için giremiyorum ama tam gaz karatay a devam

yediklerim :

Salı
firinda susam tohumlu tavuk
zeytinyagli sürekli beyaz lahana

carsamba
soya soslu yürek sote
kalan beyaz lahanadan
ve bol salata
Carsamba gunü bu tabağın yarısını yiyebildim

sahur da da bi kase yoğurt ve bir avuç kuru yemiş yiyorum

Eklentiler

• $image.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 42
  • $image.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 41
kizlarrrr
Taaaaa Türkiye'den annemin yaptıgı bol yumurtalı esmer buğday unundan yapılmış eritse getirdikhani diyorum bu aksam sahur da yapsam nasıl olur ??
Karatay a uyar mı?
yanlis hatırlamıyorsam uyuyor değil mı kızlar ?
Bana hocanın ilk uç kitabını hatmettirmeyinbilen yazabilirse cok iyi olur

canımcım harika birşeydir o erişte ama karatay tambuğday unu da olsa yasak diyor maalesef..

Son düzenleme:
tavuk ve diğerleri harika gözüküyor...ellerine sağlık..afiyet olsun

akşam

2 kaşık kıymalı yumurta
2 bardak ayran
domates salatalık

çok şiştim kızlar..yarın noolucak bakalım..hiç ümidim yok..
halbuki günde 2 posta leslie yapınca farkeder demiştim ama nerdee..benim metabolizma tırtladı gene..neyyseee..

Selam kızlar iftarda 1 kase domates çorbası ızgara balık salata 1 tane şekerpare yedim pişmanmısın derseniz değilim çok mutlu oldum yerken şimdide çay

yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah inanamıyorum bu kadar zamanda gitti kilolar

Son düzenleme:
merhaba kizlar ..

Türkiyeden gelirken direnc lastigi aldigimi soylemistim sizlere ve etkilerini yaziyorum..
Kollarim yuzde 50 toparladi , bacaklarim daha diri gorunuyor ve bu lastik ise yariyor ..
gunde iki kere 10 tekrar olacak yapiyorum.

Iste direnc lastigi ile yapabileceginiz hareketler ..

Kolay gelsin ve gitsin bingillar ..

Pilates Bantı Ne İşe Yarar :
Pilates bantları ayak parmağından baş bölümüne kadar vücudun tüm kas gruplarının hareket etmesini sağlayan, vücudu geliştiren, dengede tutan ve sağlamlaştıran; minimum hareket ile vücudumuzun maksimum performansını sağlayan kişisel kullanım ve hafif jimnastik ürünüdür. Son zamanların en gözde sporudur pilates bantı. Pilatesi evinizde yapmak için gerekli ürünlerden biridir. Pilates egzersizlerine ek olarak kullanılabildiği gibi, aerobik ve diğer spor çalışmaları öncesi kasları ısıtmak için mükemmel bir yardımcıdır. Set içeriği 3 adet farklı sertlikte latex pilates bant içerir.
Başlangıç, orta ve ileri seviye için 3 farklı sertlikte ve renkte pilates bandı gönderilecektir.

maşallahın var canım senin..metabolizman harika..benim 1 yılda verdiğimin 1.5 katını verdin 3 ayda..bravo..

negüzel işte canım..yeme bidaha ekmek

haklisin canim ekmek resmen düsman gibi bize ama bi o kadar da tatli her seyle gidiyor.. nasil girmis mutvagimiza hain yarin tarti günü bakalim ne olcak :18: insallah kilo almamisimdir :18:

Kaneeeellllll o tabaklar sana mi ait yaa cok leziz görünüyorlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…