Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
Biberli yumurta
1 dilim ekmek
Peynir

Ara
Kahve 1 gün kurusu, 1 çilek

Akşam
Fırında sebze
3 kaşık kavurma
1 dilim ekmek

Yeşil çay içeceğim. Kendime kek yaptım. Altın kek.
Şu an pişiyor. Biraz ucundan tadına bakarım.

Canim bedenini dinlemen cok guzel kendinin cok farkindasin masalllah ama bir sure sonra seni zorlayabilir mi bu durum acaba ya da ciddi bir gida intoransin olabilir doktora gidiyordun dimi bazen vitamin vb seyler icin kan tahlili verdin mi

Canim bedenini dinlemen cok guzel kendinin cok farkindasin masalllah ama bir sure sonra seni zorlayabilir mi bu durum acaba ya da ciddi bir gida intoransin olabilir doktora gidiyordun dimi bazen vitamin vb seyler icin kan tahlili verdin mi
Cildiye uzmanına çok gittim lakin buna bir ilaç verip gönderiyorlar

Cildiye uzmanına çok gittim lakin buna bir ilaç verip gönderiyorlar
Canim benim de alerjintesti yaptırmam gerek. Dönem dönem kaşınma oluyor kabariyor derim

Geçen karides yediğimde oldu.
Novalgin ilacı aldığımda hastanelik oluyorum, tanınmayacak şekilde şişiyor vücudum.

Buradaki hastaneler yapmiyor, fakülte Hastanesi'ne gitmem gerek benim de memlekete gittiğimde

Günaydın.
Dün başladığım lahana çorbası tüm gece midemi ağrıttı..Bugün onu kestik akşam ananasa devam edeceğiz..Ben böyle mide ağrısı yaşamadım hiç..Aslında daha önce içtim ama hiç böyle olmamıştı...Neyse geçecek inşallah...
Bugün normal sebze yemeğine başlıyorum..

Geçmiş olsun canim. Kaç gün icecektin lahana çorbasını ?

Daha önce yapıldı ama belirli şeylere yapıyorlar fazlasını arastırmıyorlar çok sinir bozucu

Canım kimyon çayı yap hemen geçiriyor geçen hafta benimde karın ağrısı mide ağrısı çok oldu kimyon çayı bastırdı bugüne kadar hep doktora gidip ilaç alan biriyim ama ilk defa hemen etki eden birşey buldum ilaçlar mide sorununu kronikleştiriyor onu anladm ben doğuştan zannediyorum am hep ilaçlar daha kötü yaptı ben ikizim ya ikizler doğunca eskiden mideleri yıkanırmış orda mikrop kaptım sandm bir defa hassaslaşınca ilaçlar süreklilik arz ediyor yani sürekli kullanmak gerekiyor bende öyle oluyor iyi geldi gibi gelsede uzun vadede sürekli ona bağlı kalmak zorunda kalıyorum

Sorun şu doktora soruyorum yeme diyor hicbirşey yapmadan çok sıkıldım bu durumdan daha önce bukadar olmuyordu doğumdan sonra antibiyotik çok kullandım o sebebi oldu herşeyin sebebi antibiyotik bütün yararlı bakterileri öldürdü olan oldu o nedenle yüksek miktarlı probiyotik kullanmam gerekiyor ama Türkiye'de satılmıyor adımı yazdırdm getirdiklerinde haber verecekler inşallah o iyi gelir 3 defa kullanmam yeterli olur çokta pahalı kutusu bir aylık 650 tl

Hoşgeldiniz kendinizden biraz bahseder misiniz
Tabikiii Adım Öznur 20 yaşındayım.Boyum 1.72 ve 78 kiloyum.Çok sırıtmasa da bir yerden sonra problem yaratıyor.1 sene önce yine bu kilodayken,70 kiloya indim ve baya inceldim..Hiç bir fazlam yoktu.Ama bu kez hazır verecekken,10 kilo verip 68 kiloyu görmek istiyorum.İnşallah olur

Bekarsın anlaşılan ver gitsin kiloları

Buradaki çoğunluk hamilelik kilolarıyla boğuşuyor da
Aaaa Ya sizde hamileyken yiyosunuz,yiyosunuzzz sonra veremiyosunuz Hamilelik döneminde fazladan yemek yemeye gerek yok.Aynen her zaman ki yemeğinizi yiyin.Zaten bebek kendine yeteri kadarını alıyor biliyorsunuz ki.... :))) Çok fazladan yemezseniz en fazla 10 kilo fazlanız olur...

Bebeğin kilosuyla değişiyor ben doğumdan sonra aldm emzirirken iştah açılıyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…