Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Adaşım

Canım geçmiş olsun...
Nasıl yapıyorsun kimyon çayını..Ben de hep mide ilacı kullanmaktan muzdaripim..
Merhaba Kızlar,
Bende aranıza katıldım,hedefim 10 kilo vermek.Spora da başladım.İnşallah verebilirim❤❤
Hoşgeldin başarılar..
O nasıl bir probiyotiktir.. Şimdiden şifa olsun canım...

Canım geçmiş olsun...
Nasıl yapıyorsun kimyon çayını..Ben de hep mide ilacı kullanmaktan muzdaripim..
Hoşgeldin başarılar..

O nasıl bir probiyotiktir.. Şimdiden şifa olsun canım...
Çok az icsende oluyor bir cezveye içme suyunu köy klorsuz olsun bir çay kaşığı kimyonu Su kaynayınca köy altını kıs birkaç dk kaynasın altını kapa ılıyınca süz iç çok icmesende olur ara ara iç iyi geliyor midem belime vurmuştu okadar kötüydüm ki ilaç kullansam bir haftada iyi edemez di sonrasında da sürekli ilaç almak zorunda kalırdım

aaa karodeste mi oldu sarfancim emin misin bak sen su karidese ehh ona, saka bi yana yaptir canim bu isler onemli bedenini de dinle bir yandan
Merhaba Kızlar,
Bende aranıza katıldım,hedefim 10 kilo vermek.Spora da başladım.İnşallah verebilirim❤❤
hosgeldin aramiza canm
ne diyecehim o probiyotik gelene kadar ben kullanmistim adini unuttum eczanede satiliyor sari gibi bisey orta ucuzlukta 70 tl falan olmustir 10 mu 20 mi ne iatersen basla soktora sorup cnm

Evet canim karides yedikten hemen sonra oldu. Test yaptırmak istiyorum memlekete gidince randevu ayarlamam gerek.

Canım canın isteyen şeyleri akşam değil de daha gün içinde yersen rahat edersin pişmanlık yaşamazsın sabaha kadar da eritirsin hemde sebze tüket akşamları rahat sindirmesi kolay olur vücudu yormaz

Misafirlikteydim kızıma yaşıt bir komşu var oda bizim gibi evden çıkmıyor kızlar bir stres atsınlar dedik görüşelim de öyle de oldu bende
bir kurabiye ikitane cıps yedim baharatsız
öğlen birtane mısır bir dilim peynir
Bir tutam dereotu yedimhala acıkmadm am birşey yemem lazım gece kalkıp acıkp mutfağa dalmaym

Sağol canım deneyeceğim..
Lahana çorbası yaptım, ve lahana suyu hazırladım 2 litre. Sabahları aç karına limon sıkarak içeceğim bir hafta lahana suyunu.
Canım dikkat et sana da dokunmasın..Gerçi bana eskiden tek içtiğimde dokunmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…