- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Oleyyyyyy 1. olmuşum..Gerçi geçen hafta da yanlışlıkla olmuştum ama..Bu sefer gerçekten oldum
Canım benim ağzından bal damlıyorcanim masallah sana masallah yine soyleyecgim asla bozmak yok sersumcum bu kez basladin ve 1 ay gecti gidecek o kilolar veeee emeklilik veeee baska guzel seyler seni bekliyor olacak masallah
Canımcııımmm çok sağol..Sen gönüllerin birincisisin
Gunaydin afiyet olsun cnm
Maşallah canım sana da kilo verebiliyorsan ve bu düzen koruyabiliyorsan ne güzel..Firsat varken ben de menu paylasayim kizlar genel bir duzenim.var siyetisyen arkdasimin versigi cok sukur doyuyorum ve kiko veriyorum bu nedenle gozum baska seylerde degil simdilik
Sabahlari 2 dilim ekmek yumurta peynir meyve ve bal.yiyorum
Oglenleri yumurta veya peynirli salata ayran 2 dilim ekmek yiyorum
Ikindilerde kefir veya sut iciyorum yanina galeta ile
Aksamlari yine 2 dilim ekmek , bazen balik cok nadir et tabu ben et yemedigim.icin yerine yumurta gibi seyker koyuyoruz salata
En son da meyve ve yogurt yiyorum.genel duzenim.bu sekilde
Çok geçmiş olsun canim.Kızlar kilo verenleri tebrik ediyorum bun bugünlerde biraz üsüttm rahatsızımw ishal olmuşum ikigün kargoya gittim rüzgar çoktu galiba ondan oldu diye düşünüyorum ishal kabızlık gibi ya bir hafta eve su getirende olmadı iyice perişan oldum eşim çok geç gelip erken gidiyordu bir yudum suya hasret kalınır mı yandım resmen ne vitamin nede ilaç alabildik bundan dolayı musluk suyu çok kokuyor midem kaldırmıyor bekletipte bile denedim yine icemedim birkaç güne kendime gelirim inşallah da bende menü bildirmeye baslarm
Evdede durmadan sürekli kargoya git gel baya su kaybettimde su almıyorum kaynak suyu kullanıyorum eşim getiriyor genelde de kaynıma defalarca getir dedim ama yok resmen çölde susuz kalmış gibi oldumÇok geçmiş olsun canim.
Hazır suya alışkın olan çeşme suyu icemiyor.
Suyu kaynatıp soğutup kullan böyle çıkamadığın zaman
Bence bosuna kendine eziyet cektirmissin ne gerek var kargoya gidip gelmissin madem ugra bi markete al bi 5 lt yeterdi sana kargoya gittikce alabilirdin niye kaynini bekliyorsun ki kendi kendine eziyet etmissin resmen hem de yok yere üzüldüm gerçektenEvdede durmadan sürekli kargoya git gel baya su kaybettimde su almıyorum kaynak suyu kullanıyorum eşim getiriyor genelde de kaynıma defalarca getir dedim ama yok resmen çölde susuz kalmış gibi oldum
Çok geçmiş olsun canım..Safranın dediği gibi kaynatıp içseydinKızlar kilo verenleri tebrik ediyorum bun bugünlerde biraz üsüttm rahatsızımw ishal olmuşum ikigün kargoya gittim rüzgar çoktu galiba ondan oldu diye düşünüyorum ishal kabızlık gibi ya bir hafta eve su getirende olmadı iyice perişan oldum eşim çok geç gelip erken gidiyordu bir yudum suya hasret kalınır mı yandım resmen ne vitamin nede ilaç alabildik bundan dolayı musluk suyu çok kokuyor midem kaldırmıyor bekletipte bile denedim yine icemedim birkaç güne kendime gelirim inşallah da bende menü bildirmeye baslarm
Çok yanlış yapmışsın..Madem çıktın dışarı almalıydın alışık değilim diye insan hiç isalken susuz kalır mı..Birdaha yapma Allah korusun mineral ve su kaybından insan baygınlık bile geçirebilir..Tekrar geçmiş olsun..Evdede durmadan sürekli kargoya git gel baya su kaybettimde su almıyorum kaynak suyu kullanıyorum eşim getiriyor genelde de kaynıma defalarca getir dedim ama yok resmen çölde susuz kalmış gibi oldum
Canım hep az kalıyor etrafında geziyorum ama inebilmek kısmet olmadı daha inşallahAyyy canim 7 lere az kalmış. Masallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?