sersummmmmBulgur aşırı şişiriyor canım tabii o şişirmiştir..
Ben dediğim gibi içine bir de bulyon atmıştım bildiğin ezogelin..
Sağol canım..Çok mutluyum çookkk
şişirdi demek kuzum seni de .Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.
Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
Düşersin düşersinBende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.
Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
Sağol canımmmsersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
ki sen inatçı meto ile yaşayan bi hatundun
ama yediklerin tamamen değişti . nerde senin eski menüler .
şimdi bu yediklerini hayat tarzı olarak devam ettirirsen . çıtır fıstık olursun . zaten öylesin de. misli ile fıstık olursun .
Bence damarına basmasına izin vermeCanım bende çok kilolar alıp verdim lise döneminden beri 10 aşağı 10 yukarı gittim hatta 30 aşağı 30 yukarı dönemlerimde oldu ama şuan o diyet kafasını pek bulamıyorum eminim bu hep böyle gitmeyecek sanırım yine eşimin kilo konusunda damarıma basmasını bekliyorum öncekilerde öyle olmuştu hadi sen güzel kilolar ver bana da ilham ol
Benim boyum uzun ama kemiklerim iri değil mesela.Ben sadece fit durmuyorum o yüzden.Yani ben 70 bile olunca inanılmaz inceliyorumhoş geldin .
verebilirsin kilocuklarını. çok değilmiş zaten vermen gereken kilo.
boyuna göre kilon aslında epey var gibi . ama bazılarının kemik ve kas durumu fazla oluyor . o 70 kg o kişide zayıf görünüyor . yani bi 55 kilo biri gibi .
benim de öyle bi arkadaşım var .
68 kilo ama kilolu durmuyor .
ben 63 kiloya çıktığımda yağ olarak geziyorum . emzirme dönemlerimde oldum 63 . lıkır lıkır oluyor göbek basen . yağ bağlıyorum .
kemikler ince benim . zaten 60 kilo bende yorgunluk ve tembellik yapıyor .
12 kilo aldıysan normal,daha azı sağlıksız zatenBukadar ani kilo alıp vermen iyi değil dikkat etmelisin ben hamileyken dikkat ettim anca 12 kilo aldm şuan normalin ama yinede vermek istiyorum biz kadınların istekleri hiç bitmez çünkü
Demekki hiçbir kilo inatçı değil bizim yanlış yaşam tarz8nı benimsememiz ve bunu inatla devam ettirmeniz inatcılığa giriyorsersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
ki sen inatçı meto ile yaşayan bi hatundun
ama yediklerin tamamen değişti . nerde senin eski menüler .
şimdi bu yediklerini hayat tarzı olarak devam ettirirsen . çıtır fıstık olursun . zaten öylesin de. misli ile fıstık olursun .
Künefe bana çok ağır geliyor hiç yemesem umrumda olmaz zayıf halini düşün ve yanına düsman künefeyi köy kafanda düşün bakalım neler oluyorKadayıf,künefe getirdiler ağzımı sürmedim.Hadi kadayıf neyse de,künefeye aşığım.Yemedim ve benim payımı da paylaştılar.Halen künefe aklımdan gitmiyor
Bende baklava,kadayıf vs sevmem.Ama künefe severimKünefe bana çok ağır geliyor hiç yemesem umrumda olmaz zayıf halini düşün ve yanına düsman künefeyi köy kafanda düşün bakalım neler oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?