Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bulgur aşırı şişiriyor canım tabii o şişirmiştir..
Ben dediğim gibi içine bir de bulyon atmıştım bildiğin ezogelin..
Sağol canım..Çok mutluyum çookkk
sersummmmm
tebrik ederim .
ayda 5 kg ne demek yaa.
ki sen inatçı meto ile yaşayan bi hatundun
ama yediklerin tamamen değişti . nerde senin eski menüler .
şimdi bu yediklerini hayat tarzı olarak devam ettirirsen . çıtır fıstık olursun . zaten öylesin de. misli ile fıstık olursun .

Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.

Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
şişirdi demek kuzum seni de .
bulgur öyle mi yaparmış . hiç yemem .
pilav bulgur . makarna börek . tadımlık ancak . canım hiç çekmez .
bu da bi alışkanlık . hayatımdan çıkardım diyemem ama hayatıma hiç sokmadım galiba bunları .

Bende bulyon attım canim. 2 gün öğlen ve akşam içeceğim. Cumaya kadar - ye düşerim inşallah.

Yeşil çayın bitmişti 3 gundur, onu da alacağım bugün.
Düşersin düşersin
Sağol canımmm...İnşallah bu yaza fıstıkk olurum

T Bence damarına basmasına izin verme

Benim boyum uzun ama kemiklerim iri değil mesela.Ben sadece fit durmuyorum o yüzden.Yani ben 70 bile olunca inanılmaz inceliyorum

Ben yine kahvaltıda 1 dilim ekmek ve beyaz peynir yedim.
Öğlen mercimek içtim ekmeksiz.
Midem kazınıyor zaten sınava hazırlanırken her an dolabı açıp bir şey yemek istiyorum.2 gündür de reglim Çok zor oluyor çoookk Bir şeyler daha atıştıracağım birazdan..

Demekki hiçbir kilo inatçı değil bizim yanlış yaşam tarz8nı benimsememiz ve bunu inatla devam ettirmeniz inatcılığa giriyor

Kadayıf,künefe getirdiler ağzımı sürmedim.Hadi kadayıf neyse de,künefeye aşığım.Yemedim ve benim payımı da paylaştılar.Halen künefe aklımdan gitmiyor
Künefe bana çok ağır geliyor hiç yemesem umrumda olmaz zayıf halini düşün ve yanına düsman künefeyi köy kafanda düşün bakalım neler oluyor

Bu arada diyetinizi egzersiz ile destekliyor musunuz?Ben normalde sıkı bir egzersiz planı ile desteklerdim.Ama reglim,hemde belimde 3 yerde fıtık çıktı Ağrılarım çok.O sebeple mekik,squat,lunge vs. ötesine geçemiyorum..

Kahvaltı
2 yumurtalı salata

Ara
1 dilim altın kek
1 elma
Kahve

Akşam
Lahana çorbası
2 kaşık kavrulmuş kıyma

Yeşil çay, 1 gün kurusu

Günaydın kızlar..
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:88,7 kg
bu hafta:87.7 kg
fark:-1 kg
yüzde:-%1,127
Toplam fark:3,5 kg

Sizler de güzel kilocuklar vermişsinizdir..Bugün liste Safransari da..Kolay gelsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…