Sağol şekerim ..İnşallah bu sefer olacaksaygıyla eğiliyorum sersum cum .
şu menülireni gördükçe... bu iş tamam .
Allah uzuuuun ve mutlu yıllar versin size hep beraberce nice nice yıllarabenim de hafta sonu yoğundu
çocuklarla
cumartesi biraz dinlendim . sonra çamaşır . bulaşık ev süpür sil .
sonra kızla çıktım okul bahçesine gittik . orada 3 saat bisiklet sürdü
ben de arkadaşı gördüm . lafladık .
dün çarşıya indim . kızı babası aldı . dükkana götürdü.
alışveriş yaptım . ip aldım . oğlana fizik soru bankası istemiş öğretmen onu aldım .
miğroos ta 3 al 2 öde . bisküvi şeysinden bi çuval aldım . taşımakta zorlandım yani.
okul beslenmesine vs ye koyarım . evde atıştırırlar arada diye.
cumartesi damla çikolatalı kurabiye yaptık . poğaça yaptık . ama bitti. tüketim çılgını bizim çocuklar . maşallah .
kilo olarak aynıyım .
50 kilonun altına ve üstüne az bi çıkıp iniyor bünye.
alışkanlıklar artık . iştah çok yok . yediklerimi yemiş olmak ve vitaminsiz kalmamak için yiyorum . takviye vitamin de alıyorum ara ara . gün aşırı . bağışıklık güçlendirici de başladım . bu pandemide kullanmak gerekiyormuş . kardeşim ve abimler yaşadı . atlattı. vitamin kullandılar . doktorları abime önden başlattı bağıxıklık ve vitamin ilaçlarını. yüksek tansiyon hastası çünkü. ama pozitif olmasına ragmen hissetmedi hastalığı.
böyle işte . günler geliiip gidiyor .
bugün evlilik yıldönümümüz .
17 . yılı da geride bıraktık . 18 . yıla helloo
Afiyetler olsun...Ay benim de canım bazen çiğ köfte mercimek köfte istiyor ama vermiyor diyetisyenim vermiyorrrrKahvaltı
1 dilim ekmek üzerine labne, közlenmiş kapya
1.5 yumurtalı omlet
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım dilim ekmek
2 kaşık kıyma kavurması
Ara
1 kase sütlaç (1 litre süte 1 çay bardağı pirinç bir kaşık nişasta yarım bardak şekerle yaptım yani az malzemeli ).
Kahve
Akşam
8 sıkma mercimek köfte
Salata
1 bardak ayran
Yeşil çay içeceğim birazdan
Afiyet olsunnnnnBugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir
Arada
Biraz taze üzüm
1 bardak az sütlü nescafe
Aksam
Fırında 1adet sinitzel
3 kasik pilav
Az salata
tatlım yaa . çok güzel menüler . çok çok beğendimmmGünaydın canlarrrrr
Dün ki Öğlen yemeğim
Eki Görüntüle 2703980
Dünki akşam yemeğim
Eki Görüntüle 2703981
Bu sabahki kahvaltım
Eki Görüntüle 2703982
afiyet olsun şekercim .Kahvaltı
Kıymalı 1 yumurta
1 dilim ekmek üzeri labne, salam, közlenmiş kapya
yazmışsın canım .Kahvaltı
1 dilim ekmek üzerine labne, közlenmiş kapya
1.5 yumurtalı omlet
Ara
Sütlü kahve
Öğlen
Yarım dilim ekmek
2 kaşık kıyma kavurması
Ara
1 kase sütlaç (1 litre süte 1 çay bardağı pirinç bir kaşık nişasta yarım bardak şekerle yaptım yani az malzemeli ).
Kahve
Akşam
8 sıkma mercimek köfte
Salata
1 bardak ayran
Yeşil çay içeceğim birazdan
Akşam 8 tane mercimek köfte yedim. Az bulgur koymuştumafiyet olsun şekercim .
nasıl gidiyor . akşam ne yedin .
Evet haklısın, meyve tercih edilmeli onun yerine.yazmışsın canım .
canım sütlaç yemesen de olurmuş . onun yerine 1 elma 1 mandalina yesen daha iyi olur . vitamin de almış olursun .
sersum mun menulerini yapmaya çalışabilirsin .
Waffle makinesinde mi yapıyorsun ?kahvemin yanında 1 kuru incir ve hurma yedim . üstüne de 3tane kraker
sabah 1 küçük armut . 1 mandalina yedim . pankek yaptım çocuklara. ama biraz yandı gibi oldu. 1 küçük yedim . nasıl olmuş diye bakarken .
pankeke 3 yumurta. 1 kase yoğurt . 2 tatlı kaşığı şeker . 1 bardak un . kabartma tozu . vanilya.
yine de çok geldi bana canımcım .Akşam 8 tane mercimek köfte yedim. Az bulgur koymuştum
yok kuşum tavada yaptım . waffle mak. ile yaptığımda sıcak yemek güzel oluyor . evden çıkmadan yaptığımdan da onu yapmıyorum . sonra yiyorlar çünkü.Waffle makinesinde mi yapıyorsun ?
İpeği ne yaptınız, bugün gitti mi okula ?yok kuşum tavada yaptım . waffle mak. ile yaptığımda sıcak yemek güzel oluyor . evden çıkmadan yaptığımdan da onu yapmıyorum . sonra yiyorlar çünkü.
Çoğunluk salata olursa mide doluyor doyuyor insan en azından az gelmiyor göze dimi geçtiğimiz hafta bende arada kaçırdım tatlı bir aydır yemiyorum bal hariç dün kendim kemal paşa yapmıştım ondan yedim ama rahatsız etti uzun zaman yemeyince normal şekerli şeyler ban alerji gibi bir reaksiyon gösteriyor sevinmek lazım am sevinemiyorumyine de çok geldi bana canımcım .
4 tane köfteden . 1 kase salata yesen . daha iyi olurdu nacizane. kırmak da istemiyorum ama kilo sabit kalacak böyle.
sarfancim canim 8 tane birazcik fazla olabilir bu nedenle.siskinlik yapabilir dikkat et cnimcimyine de çok geldi bana canımcım .
4 tane köfteden . 1 kase salata yesen . daha iyi olurdu nacizane. kırmak da istemiyorum ama kilo sabit kalacak böyle.
O günden sonra uğramadı o arkadaş.Aramiza yeni katilam bir arkadasimiz vsrdi onu goremiyorim.adini hatirlayamadim
Hangi gunden sonra cnm bikc gun mu geldi sadece, ben de iyiyim cnm eba okul vs yogunlugu var sadece cok fazla, sen nasilsinO günden sonra uğramadı o arkadaş.
Sen nasılsın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?