Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

saygıyla eğiliyorum sersum cum .
şu menülireni gördükçe... bu iş tamam .
Sağol şekerim ..İnşallah bu sefer olacak
Allah uzuuuun ve mutlu yıllar versin size hep beraberce nice nice yıllara
Afiyetler olsun...Ay benim de canım bazen çiğ köfte mercimek köfte istiyor ama vermiyor diyetisyenim vermiyorrrr
Bugünkü menüm
Sabah
2 yumurta
2 dilim kızarmış ekmek
1 kk peynir

Arada
Biraz taze üzüm
1 bardak az sütlü nescafe

Aksam
Fırında 1adet sinitzel
3 kasik pilav
Az salata
Afiyet olsunnnnn

yazmışsın canım .
canım sütlaç yemesen de olurmuş . onun yerine 1 elma 1 mandalina yesen daha iyi olur . vitamin de almış olursun .
sersum mun menulerini yapmaya çalışabilirsin .

kahvemin yanında 1 kuru incir ve hurma yedim . üstüne de 3tane kraker

sabah 1 küçük armut . 1 mandalina yedim . pankek yaptım çocuklara. ama biraz yandı gibi oldu. 1 küçük yedim . nasıl olmuş diye bakarken .
pankeke 3 yumurta. 1 kase yoğurt . 2 tatlı kaşığı şeker . 1 bardak un . kabartma tozu . vanilya.

Waffle makinesinde mi yapıyorsun ?

Dünkü menüm
Sabh iki haşlanmış yumurta
Bir adet küçük domates salatalık
Yarım dilim peynir
Biraz kaymak
İki dilim ekmek

Akşam fırında köfte patates
Yanında iki kaşık makarna
Yoğurt
Salata

Bugün kahvaltı
Yumurtalı ciğer kavurma
Yarım dilim peynir
Bir çatal kaymak ve bal
İki dilim ekmek

Bugün biraz karnım ağrıyor regli olmuşum tam zamanında dünde birtane halı yıkadım kız süt dökmüştü
Bugün eczaneye gidicem bahaneyle yürürüm biraz karın ağrısı geçer belki yürüyünce

yine de çok geldi bana canımcım .
4 tane köfteden . 1 kase salata yesen . daha iyi olurdu nacizane. kırmak da istemiyorum ama kilo sabit kalacak böyle.
Çoğunluk salata olursa mide doluyor doyuyor insan en azından az gelmiyor göze dimi geçtiğimiz hafta bende arada kaçırdım tatlı bir aydır yemiyorum bal hariç dün kendim kemal paşa yapmıştım ondan yedim ama rahatsız etti uzun zaman yemeyince normal şekerli şeyler ban alerji gibi bir reaksiyon gösteriyor sevinmek lazım am sevinemiyorum

yine de çok geldi bana canımcım .
4 tane köfteden . 1 kase salata yesen . daha iyi olurdu nacizane. kırmak da istemiyorum ama kilo sabit kalacak böyle.
sarfancim canim 8 tane birazcik fazla olabilir bu nedenle.siskinlik yapabilir dikkat et cnimcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…