Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kaynanma kızı almaya gidip gelince aklıma geliyor hafızam baya zayıfladı ya

Kızlar dün baya su içmişim sabaha kadar lavaboya gidip geldim daha iyiyim şuan sağolun ilginiz için hep unutuyorum yoksa kız uyurken bile giderdim de kızımda hep komşulara götürmüş sağdan soldan topladım onları o kafayla unutmuşum eve gelince pişman olsamda unutmuşum bir kere ,

Bugün kü menüm
Sabah iki adet haşlanmış yumurta
Bir adet küçük domates
Bir adet küçük salatalık
Biraz bal
İki dilim ekmek

Şuanda tavuklu salata yiyorum kızla markete inicem eksikler için aç gelirsem saldırmayım mutfağa diye biraz da yeşillik iyi gelir dedim

Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, labne, 1 dilim salam

Öğlen
1 ciğer şiş
1 bardak ayran
Yarım lavaş

Akşam
1 kaşık pilav
3 kaşık tas kebabı
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Yeşilçay , kahve, 1 gün kurusu

İyi olmana sevindim canım..

Dün de bugün de 50 ip atladım.
Bu hafta 50 ile devam edip, haftaya artiracagim insallah
sarfan cım . süpersin . ip atlamaya mı başladın
çok iyi .
arttır canım .
bizim komşu kız . 1000 atlıyor ama seriye bağlamış . ipi görmüyorum .
akşam olduğunda kimse kalmadığında apartmanın önüne iniyor . kulaklıkları takıp atlıyor .
kahvaltına da bayıldım .
zayıf halini düşü

Demekki hiçbir kilo inatçı değil bizim yanlış yaşam tarz8nı benimsememiz ve bunu inatla devam ettirmeniz inatcılığa giriyor
çok katılıyorum . herkesin bi beslenme alışkanlıkları var.
bana göre çok ağır olan yemekler başkasına göre çok hafif olabiliyor.
o zaman da hafif yediğini düşünebiliyor kişi.

nasılsın canım .
su isteyemiyor musunuz . getirmiyorlar mı eve.
suyu kaynatıp içmeye çalışabilirsin . eğer çok darda kalırsan . kaynat . soğut . en azından ilaçlarını al .

benim de hafta sonu yoğundu
çocuklarla
cumartesi biraz dinlendim . sonra çamaşır . bulaşık ev süpür sil .
sonra kızla çıktım okul bahçesine gittik . orada 3 saat bisiklet sürdü
ben de arkadaşı gördüm . lafladık .
dün çarşıya indim . kızı babası aldı . dükkana götürdü.
alışveriş yaptım . ip aldım . oğlana fizik soru bankası istemiş öğretmen onu aldım .
miğroos ta 3 al 2 öde . bisküvi şeysinden bi çuval aldım . taşımakta zorlandım yani.
okul beslenmesine vs ye koyarım . evde atıştırırlar arada diye.

cumartesi damla çikolatalı kurabiye yaptık . poğaça yaptık . ama bitti. tüketim çılgını bizim çocuklar . maşallah .

kilo olarak aynıyım .
50 kilonun altına ve üstüne az bi çıkıp iniyor bünye.
alışkanlıklar artık . iştah çok yok . yediklerimi yemiş olmak ve vitaminsiz kalmamak için yiyorum . takviye vitamin de alıyorum ara ara . gün aşırı . bağışıklık güçlendirici de başladım . bu pandemide kullanmak gerekiyormuş . kardeşim ve abimler yaşadı . atlattı. vitamin kullandılar . doktorları abime önden başlattı bağıxıklık ve vitamin ilaçlarını. yüksek tansiyon hastası çünkü. ama pozitif olmasına ragmen hissetmedi hastalığı.

böyle işte . günler geliiip gidiyor .
bugün evlilik yıldönümümüz .
17 . yılı da geride bıraktık . 18 . yıla helloo

Maşallah maşallah maşallah 41 kez.

Maşallah canım sana da kilo verebiliyorsan ve bu düzen koruyabiliyorsan ne güzel..
sagolasin cnmcim.simdilik gidiyor bakalkm
gecmis olsun cnm ben de katiliyoeum kizlara o kadar gun keske susuz kalmasaydin alsaydin
ben de uzuldum cnm

öğlen eve gittim .
patlıcan kavurma yaptıydım tavada . dün ondan kalanı yedim . 3 yumurta kırdım . az salçalı.
1 kaşık makarna
2 yemek kaşığı magnolya. kahveli yapıyorum. meyveli yemiyorlar çocuklar . magnolya kreması ve bisküvileri de kahve ile ıslatıyorum . o şekilde.

akşama bal kabağı . her zamanki gibi yaptım . şeker az attım bu kez .
normalde atmam şeker . eşim getirmiş kabağı
domates salatası var maydonozlu. akşama bunlardan yerim . bir kaç kaşık makarna da yerim .

Kahvaltı
1 dilim ekmek üzerine labne, közlenmiş kapya
1.5 yumurtalı omlet

Ara
Sütlü kahve

Öğlen
Yarım dilim ekmek
2 kaşık kıyma kavurması

Ara
1 kase sütlaç (1 litre süte 1 çay bardağı pirinç bir kaşık nişasta yarım bardak şekerle yaptım yani az malzemeli ).
Kahve

Akşam
8 sıkma mercimek köfte
Salata
1 bardak ayran

Yeşil çay içeceğim birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…