- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
sağol canım..hepberaber inşallah
afiyet olsun
bak cicim yavaş yavaş gidiyor daha ne olsun..tut bira kendini
harika menü ..canım öğünlerine yoğurt ya da ayran eklersen daha iyi olur..yoğurdun yağ yakıcı özelliğini unutmamalı.. afiyet olsun.
İnşallah canım benim,ramazandan sonra yürüyüşe de başlarsam gidecek inşallah
arkadaşlar...bayramda şehir dışında olacağım için o cuma bildirim yapamayacağım. Bu nedenle menü bildirimlerime bayramdan sonra başlayacağım kısmetse... (ama yinede takipteyim...) ondan 2 hafta sonrada kilo bildirimine başlamaya hak kazanacağım inşallah... Hepinizin tartı yüzünüzü güldürsün... bol leptinler... Sevgiler...
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 2012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:73.5 kg
bu hafta kilo: 73.2 kg buna da şükür
haftalık yüzde:--%0.408
haftalık fark:--300 gr
toplam fark:11.8 kg
beden:bilmiyorum
spor:5 gün sabah ve akşam 2 mil leslie
72 yi görürüm diyordum ama olmadı..napalım..devam devam..yaşasın karatay..
herkesleri tebrik ederim veren veremeyen alan..biz buradayız gerisi boş gidecek kilolarr
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.
.önümüzdeki cuma bayram herkes biyerlerde olacak malum..ben diyorum ki listeyi bir sonraki cumaya alalım. .hepimiz için daha iyi olur diye düşündüm ne dersiniz:44::44:...hepimiz bu haftaki kilomuzu baz alır yüzdesini ikiye böleriz...
fikirlerinizi bekliyorum...
.önümüzdeki cuma bayram herkes biyerlerde olacak malum..ben diyorum ki listeyi bir sonraki cumaya alalım. .hepimiz için daha iyi olur diye düşündüm ne dersiniz:44::44:...hepimiz bu haftaki kilomuzu baz alır yüzdesini ikiye böleriz...
rumuz:regen
başlangıç tarihi:15 nisan 2013 (1,5 ay tatil arasi)
başlangıç kilo:72 küsür
geçen haftaki kilo:68 kg
bu hafta kilo: 67,5 kg
haftalık yüzde:-%0,735
haftalık fark:-500 gr
toplam fark:4,5 kg
ayyyyyyyyyyy kizlar tatil siskinligini attim ooohhh cok sükürdüsünüyorum da neler yedim, ayyyy iyiki üc-bes kilo almadim yaaa
kilo veren ya da sabit kalan herkesi tebrik eder, alanlara accik kizaraktan diyetimize cok cok cok bi sürü basarilar dilerim
regenim hoşgeldintatilden kilo almadan dönmüşsün tebrikler bebişim
sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum bildirimimi yapıp biraz yatayım çok halsizim
liste için sana kolay gelsin kilo da vermişsin tebrikler
:13:
tebrikler sersumum72 yi görememişsin belki ama en azından + da değilsin datlum hem 300 gr kârdasın dimi ama
bence çok iyi fikir datlum,zaten liste çok sakin,bayramda kimse olmaz yoğunluktan
olur kuzum cok güzel düsünmüssün
UYAR CANIM BANA DA BAYRAMDA ZOR OLACAK BENCE DE ORAYA GİTTİ BURAYA GİT DERKEN BEN UYARIM.PAZAR GÜNÜ OGLUMUN DOGUM GÜNÜEVİMİZDE PARTİ VAR BU HAFTA BİRAZ ONDAN COK TAKILAMADIM TEMİZLİK 2 COCUKLA YARINDA PASTA BOREK HAZIRLIGI YOGUNUM YANI...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BANA BİR DE İFTARLI OLACAK İŞİM COK YANİ KIZLAR BEN KACTIM ÖPTÜM HEPİNİZİ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?