- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Arkadaş bir gün birşeyler yazdı, başka gelmedi, yada 2 gün. Onu demek istedim.Hangi gunden sonra cnm bikc gun mu geldi sadece, ben de iyiyim cnm eba okul vs yogunlugu var sadece cok fazla, sen nasilsin
Erzurum da yeşillik çok pahalıydı hala öyle miBugün kü menüm
Sabah iki adet haşlanmış yumurta
Bir adet küçük domates
Bir adet küçük salatalık
Biraz bal
İki dilim ekmek
Şuanda tavuklu salata yiyorum kızla markete inicem eksikler için aç gelirsem saldırmayım mutfağa diye biraz da yeşillik iyi gelir dedim
senin manolya tramisu gibi birşey oluyorbenim de hafta sonu yoğundu
çocuklarla
cumartesi biraz dinlendim . sonra çamaşır . bulaşık ev süpür sil .
sonra kızla çıktım okul bahçesine gittik . orada 3 saat bisiklet sürdü
ben de arkadaşı gördüm . lafladık .
dün çarşıya indim . kızı babası aldı . dükkana götürdü.
alışveriş yaptım . ip aldım . oğlana fizik soru bankası istemiş öğretmen onu aldım .
miğroos ta 3 al 2 öde . bisküvi şeysinden bi çuval aldım . taşımakta zorlandım yani.
okul beslenmesine vs ye koyarım . evde atıştırırlar arada diye.
cumartesi damla çikolatalı kurabiye yaptık . poğaça yaptık . ama bitti. tüketim çılgını bizim çocuklar . maşallah .
kilo olarak aynıyım .
50 kilonun altına ve üstüne az bi çıkıp iniyor bünye.
alışkanlıklar artık . iştah çok yok . yediklerimi yemiş olmak ve vitaminsiz kalmamak için yiyorum . takviye vitamin de alıyorum ara ara . gün aşırı . bağışıklık güçlendirici de başladım . bu pandemide kullanmak gerekiyormuş . kardeşim ve abimler yaşadı . atlattı. vitamin kullandılar . doktorları abime önden başlattı bağıxıklık ve vitamin ilaçlarını. yüksek tansiyon hastası çünkü. ama pozitif olmasına ragmen hissetmedi hastalığı.
böyle işte . günler geliiip gidiyor .
bugün evlilik yıldönümümüz .
17 . yılı da geride bıraktık . 18 . yıla helloo
Halbuki hiç gitmeyecek gibiydi böyle olunca yeni gelenlerle çok diyalog kurmak içimden gelmiyor zaten gidecek olarak görüyorum tekrar gelir inşallahO günden sonra uğramadı o arkadaş.
Sen nasılsın canım ?
evet nadal cığımmmm. aynı öyle . magnolya kreması yapıyorum ama kahve ile ıslıyorum bisküviyi.Erzurum da yeşillik çok pahalıydı hala öyle mi
senin manolya tramisu gibi birşey oluyor
Allah sağlıkla evlatlarınla uzun ömürler versin eşinle mutluluk ve huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin
Halbuki hiç gitmeyecek gibiydi böyle olunca yeni gelenlerle çok diyalog kurmak içimden gelmiyor zaten gidecek olarak görüyorum tekrar gelir inşallah
Evet Canım pahalı biraz istediğini alamıyorsun bazenErzurum da yeşillik çok pahalıydı hala öyle mi
senin manolya tramisu gibi birşey oluyor
Allah sağlıkla evlatlarınla uzun ömürler versin eşinle mutluluk ve huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin
Halbuki hiç gitmeyecek gibiydi böyle olunca yeni gelenlerle çok diyalog kurmak içimden gelmiyor zaten gidecek olarak görüyorum tekrar gelir inşallah
canim insan simdi bir bosluga duser iyi biliyorum o durumu gercekten, peki simdilerde neler yapiyosun evdeArkadaş bir gün birşeyler yazdı, başka gelmedi, yada 2 gün. Onu demek istedim.
İyiyim canim şükür. Bir ara sınavdan sonra boşluğa düştüm, ne yapacağımı bilemedim boşluktan. Şimdi alıştım miskinlige. Sınav sonucu bekliyorum bakalım.
gitmistir cnm benm de regl zamani cokkk sinir oluyorim tartida biseyler goremeyince oysa o kadae bilinen bir durumki regl bitsin fazlasiyla gider sendenKızlar bugün diyetisyen tartı günümdü..
Regl 4. günüm olduğundan aynı kalmışım ..Ama 4 cm incelme var diyetisyenim çok güzel 4 cm incelme varsa yağdan gitmiştir harika dedi..Vermediğim halde sevindim...Bakalım cuma ne olacak
Ben de regliyim yine topikcek regliyizSelam kızlar. 2 gündür menü bildiremedim.
Regl oldum onun şişliği stresi pek dikkat etmedim, yani çok kaçamak yapmadım da yazmak için toparlayamadim yediklerimi.
Geçmiş olsun..Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
Bir adet domates
Biraz bal
Yarından az muz
Çay
İki dilim ekmek
Hal karın ağrısı devam ediyor kızlar bu arada marketinde hırsız girmiş onlara kafa yorarken burayı unutmuşum
Aynen canım regl şişiriyor biliyoruz ama yine de sinir oluyoruzgitmistir cnm benm de regl zamani cokkk sinir oluyorim tartida biseyler goremeyince oysa o kadae bilinen bir durumki regl bitsin fazlasiyla gider senden
Selam kızlar. 2 gündür menü bildiremedim.
Regl oldum onun şişliği stresi pek dikkat etmedim, yani çok kaçamak yapmadım da yazmak için toparlayamadim yediklerimi.
Ben de regliyim yine topikcek regliyiz
Yarin tartilmaya çekiniyordum arti gelirim kesin diye ama yapacak bisey yok cogunluk ayni durumda
Ama diyetisyen bu kadar kontrol etmese bu kadar su icmiyoruz canimm. Benim mesanem çok küçük sanırım, 2 lt suyla bile tuvalette yaşıyorumBu arada listem değişti..Aralıklı oruç gibi verdi ..Kahvaltım 10 da öncesinde 8 gibi bir dilim elmalı 1/2 limonlu maydonozlu blender bızztlaması içiyorum..Bııızzzzttt bizim diyetisyenin blenderda çek demesi
Akşamlara brokoli çorbası verdi ..Bir de mısır püsküllü form ve yeşil çaylı detoks suyu ...Ayyy en çok bu detoks sularından bıktım..Yoksa gerisinde zorlanmıyorum..Hem detoks suyu iç 1 lt üstüne de 3 lt su cılk cılk oluyorum..
Katılıyorum canım..Ama benimki de çok veriyor yaaaAma diyetisyen bu kadar kontrol etmese bu kadar su icmiyoruz canimm. Benim mesanem çok küçük sanırım, 2 lt suyla bile tuvalette yaşıyorum
Zaten bizim başımız o ödemelerle dertte ya bizim mini market var oraya girmiş fazla birşey almamışlar ama ne bileyim üzüldümKatılıyorum canım..Ama benimki de çok veriyor yaaa
Tabii o sayede ödem atıyorum o da ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?