Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hangi gunden sonra cnm bikc gun mu geldi sadece, ben de iyiyim cnm eba okul vs yogunlugu var sadece cok fazla, sen nasilsin
Arkadaş bir gün birşeyler yazdı, başka gelmedi, yada 2 gün. Onu demek istedim.

İyiyim canim şükür. Bir ara sınavdan sonra boşluğa düştüm, ne yapacağımı bilemedim boşluktan. Şimdi alıştım miskinlige. Sınav sonucu bekliyorum bakalım.

Kızlar saat 4 gibi bir porsiyon dünkü patatesli köfte yi birkaç kaşık üzerine yoğurt koydum çayla yedim ekmeksiz

Kaynanam gülde iki küçük dilim börek
Ve yarım kase yoğurt çorbası ve birkaç üzüm yedim midem bulanıyor regliden dolayı bir tabak dolusu kızarmış patates koydular yiyemem dedim zorla iki dilim böreği yedim midem kötü oldu

Erzurum da yeşillik çok pahalıydı hala öyle mi
senin manolya tramisu gibi birşey oluyor
Allah sağlıkla evlatlarınla uzun ömürler versin eşinle mutluluk ve huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin
O günden sonra uğramadı o arkadaş.
Sen nasılsın canım ?
Halbuki hiç gitmeyecek gibiydi böyle olunca yeni gelenlerle çok diyalog kurmak içimden gelmiyor zaten gidecek olarak görüyorum tekrar gelir inşallah

evet nadal cığımmmm. aynı öyle . magnolya kreması yapıyorum ama kahve ile ıslıyorum bisküviyi.
meyveli yemiyor çocuklar . meyveyi meyve olara tüketirler
nasılsın çocuklar nasıl . okula başladılar değil mi. anasınıfı 5 gün gidiyor .
ortanca nasıl . onu da yazdırdın mı anasınıfına.

Kızlar bugün diyetisyen tartı günümdü..
Regl 4. günüm olduğundan aynı kalmışım ..Ama 4 cm incelme var diyetisyenim çok güzel 4 cm incelme varsa yağdan gitmiştir harika dedi..Vermediğim halde sevindim...Bakalım cuma ne olacak

Evet Canım pahalı biraz istediğini alamıyorsun bazen

Kahvaltı
İki haşlanmış yumurta
Bir adet salatalık
Bir adet domates
Biraz bal
Yarından az muz
Çay
İki dilim ekmek

Hal karın ağrısı devam ediyor kızlar bu arada marketinde hırsız girmiş onlara kafa yorarken burayı unutmuşum

canim insan simdi bir bosluga duser iyi biliyorum o durumu gercekten, peki simdilerde neler yapiyosun evde
gitmistir cnm benm de regl zamani cokkk sinir oluyorim tartida biseyler goremeyince oysa o kadae bilinen bir durumki regl bitsin fazlasiyla gider senden

Selam kızlar. 2 gündür menü bildiremedim.
Regl oldum onun şişliği stresi pek dikkat etmedim, yani çok kaçamak yapmadım da yazmak için toparlayamadim yediklerimi.

Regl oldum onun şişliği stresi pek dikkat etmedim, yani çok kaçamak yapmadım da yazmak için toparlayamadim yediklerimi.
Ben de regliyim yine topikcek regliyiz
Yarin tartilmaya çekiniyordum arti gelirim kesin diye ama yapacak bisey yok cogunluk ayni durumda

Geçmiş olsun..
Hangi markete hırsız girdi kızzz
gitmistir cnm benm de regl zamani cokkk sinir oluyorim tartida biseyler goremeyince oysa o kadae bilinen bir durumki regl bitsin fazlasiyla gider senden
Aynen canım regl şişiriyor biliyoruz ama yine de sinir oluyoruz..Gidecek gidecek eminim
Ben de regliyim yine topikcek regliyiz
Yarin tartilmaya çekiniyordum arti gelirim kesin diye ama yapacak bisey yok cogunluk ayni durumda

Aynen yine topik kırılıyor

Bu arada listem değişti..Aralıklı oruç gibi verdi ..Kahvaltım 10 da öncesinde 8 gibi bir dilim elmalı 1/2 limonlu maydonozlu blender bızztlaması içiyorum..Bııızzzzttt bizim diyetisyenin blenderda çek demesi

Akşamlara brokoli çorbası verdi ..Bir de mısır püsküllü form ve yeşil çaylı detoks suyu ...Ayyy en çok bu detoks sularından bıktım..Yoksa gerisinde zorlanmıyorum..Hem detoks suyu iç 1 lt üstüne de 3 lt su cılk cılk oluyorum..

Ama diyetisyen bu kadar kontrol etmese bu kadar su icmiyoruz canimm. Benim mesanem çok küçük sanırım, 2 lt suyla bile tuvalette yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…