Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canımcım . benziyor yeme zevkimiz
hafta sonu ayak üstü ne bulduysam tıktık ağzıma . ama az az .
her şeyin tadına bakmak istedim dün . dışarı çıktık . cumartesi pazar . çocukların çıkma saatlerinde . döndüğümde üşümüş ve acıkmıştım . ondan oldu.

o ekmek gibi olan şey kabak mücver . ama pankek gibi pişirdim .
1 kabak rendesi .
1 küçük soğan rende.
1 yumurta
yarım bardak un .
kabartma tozu
torba tulum. (lor da olur . ya da her hangi bir peynir )

karıştır . az yağlı tavaya pankek gibi dök.
az yağ koyunca kızarıyor etrafı. çocuklar öyle yiyor . anlamıyorlar ne olduğunu.
bu sabah patlıcan haşladım . akşam tuzlu suya koydum . sabah sözdüm , sıktım . haşladım .
gidince aynı bu yöntemle pankek yapacağım . ama patlıcana tavuk baharatı atıyorum . yine çocuklar yiyor . börekvari bi şey sanıyorlar .

aynı şekilde karnıbaharı da az haşlayıp . robottan geçirip aynı malzemeler ile pankek yapıyorum kendime.
çocuklara yapacağım zaman yağı fazla koyup kızartıyorum . snitzel sanıyorlar . ketçap sıkıp yiyorlar .

Canım benim diyetisyen online destek veriyor maalesef..Yağ oranımı ölçemiyorum..Bu şekilde de idare ediyoruz..
Dogru ya cnim korona donemi online cok daha iyi.olur zaten tartilar yalan soylemez.diyor dr nowzaradan
Canim ben de kabagi o sekilde yapiyorim pankek gibi karnibahari da yapiyorum amcak patlicani hic denemedim, sebzeleei bugun senin yapgin gibi zeytinyaginda tost makonesinde izgara yaptim.pek guzel.oldular valla yanina suzme.yogurt ve peynirle.yedim, sebzeler.farkli farkli pisirince.guzel.oliyorlar, aksama.kabak pankeko yapayim.yine, ben kabagi cig halde rendeleyip icine suzme yogurt koyup ceviz koyup karistiriyorum uzerine de az zeytinyagi pek guzel oluyorlar

afiyet olsun canım . çok iyisin maşallah .
harika mamaların var yine fotoda.
Sağol canım bu sefer olacak inşallah
Canım bizzat gidenler de var ama ben şehir dışındayım ondan.Ama çok yaradı motivasyon için bana sonuçta denetlenmek iyi geliyor..
.Doğru söylemiş hoca tartı yalan söylemez..

Günaydın kızlar.
.Bugün tartı günüm..İlk defa 3 gündür tartılmadım..Ayy nasıl bir merak..
Sonuç 1 kg gitmiş geçen haftaya göre

84.2 kg 5 cm incelme
yaaa inanmıyorummmm. çok iyi maşallah canım benimmmmmm

sonuça ulaşmak için böyle böyle devam . yediklerin hem çok sağlıklı hem de zayıflatıyor .

Günaydın kızlar...Hafta sonu regl idim ..Bakalım bu hafta gidecek mi..Şişliğim inmezse zor..bugün ve yarın da devam eder mutlaka
Olsun haftaya gider nasılsa..Artık şu 7 li rakamlar için çok sabırsızlanıyorum..

mihtişiiim gidiyorsun canım . az kaldı zaten 7 li rakamlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…