Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selamlar
Tatil bitti aranizdayim
Kilom sabah 62.8
Bugünkü menüm

Kahvaltı 11.00
1 ev yapımı peynirli poğaça
4zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
3 kuru kayısı
1 elma
Kahve

Akşam 18.00
3 kaşık bulgur pilavı
5 kaşık yeşil fasulye
1 bardak ayran, salata

Şimdi yeşilçay iciyorim.

İlerleyen saatlerde kahve de içerim.
Bugün suyu 2 lt ye tamamlayacagim

Sarfancim tahil beyin kitabim vardi 3 gundur okudugum daha sogrusu bikac yil once okuyup bitirdim yeniden okuyorum, 3 gundur tahili tamamen biraktim ama ne birakma sen de sanki dusuyordun karatay tarzi istersen birlikte hayat felsefesi seklinde yaoabliriz benimkinde bulgur vs yok gerci

Hoşgeldin canım hadi başla artık .Tatilin de güzel geçti..Şimdi sıkma zamanı Hep beraber

Canim bana çok iyi geliyor Karatay.
Ama gündüz 8 saat ara zor oluyor. Ev içinde sikildigimdan sırf bir şeyler yemek istiyorum.

Şimdilik 10-18 arası 2 öğün, 1 ara öğün yaparak vücudumu alistirma yapacağım. Böyle alışarak inşallah Karatay a geçiş yaparım.

Bu kitabı çok duydum, önümüzdeki kitap siparisinde bende ekleyeyim listeme.

Canim benim yaptigimda aclik suresi yok bu dr onu tavsiye etmiyor zaten insan ne zaman yiyecegi konusunda bence ozgur olmalo sadece yiyecek kisimlarina uysak bile yeter ki bana da cok iyi geliyor vucudum iniyor ve aclik cekmiyorum.bu sekilde ac kalmadan 2 ogun olmasina da gerek yok bence yapabliriz

Tamam canim yapalım
Sen aklına geldikce kısa tuyolaro yaz bana kitapla ilgili.
Senin menülerini de takip eder örnek alırım.
Tabak fotosu da paylaşırım ben.

safffrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn
hoş geldinnnn
mamaları yedin mi tatilde .
verirsin hızlıca . çok bi rakam değil . kolay olur . biraz sadık kalmak gerekiyor listene o kadar .
yaparsın biliyorum .

adddaaa. hiç duymadım o programı . tahlil mi ne . bize de yaz neler yapıyorsun .merak ettim

Günaydın canlarım...

Kasvetli bir Ankara benim de modum düşük...Hava ne kadar etkiliyor insanı...

canım mamaların harika. bu fotoları da diyetisyenine atıyor musun . bakıyor mu.
Günaydın canlarım...

Kasvetli bir Ankara benim de modum düşük...Hava ne kadar etkiliyor insanı...
Kasvetli havalar .
Ankara nın havası başka evet
burda da hava kapalı ama Ankara etkiliyor insanı nedense. ben de orada bulunduğumda hava kapalıysa insana verdiği kasvet farklı hissediliyor nedense

Evet canım her öğünü atıyorum inceliyor bazen laf olsun diye kusur buluyor
Düzce de hava kirliliği tehlikeli boyutlarda diyor aman dikkat edin dışarıda fazla durmayın canım...
Sabah tartılmak nasip oldu 62 ile basliyorum of yaa biktim bu 6 li rakamlardan
Sen 6 lardan ben 8 lerden bıktım..Ahhh ahhh ben 6 larda olsam hiiiç şikayet etmiycem..

hep öyle burası. fabrika çok . deprem sonrası fabrikaları buraya yönlendirmişler . kalkınma için . her yer fabrika. burda fabrika kurmak vs . diğer yerlere göre daha az maliyet ile yapılıyor .destekleme mi ne varmış . zaten kimse çıkmıyor dışarı . evde herkes . çocuklar hiç çıkmıyor . salgın arttı zaten diye.
ben de evden işe işten eve. eşim dışarıda bi . dükkanda . orda burda.

Tamam canim yapalım
Sen aklına geldikce kısa tuyolaro yaz bana kitapla ilgili.
Senin menülerini de takip eder örnek alırım.
Tabak fotosu da paylaşırım ben.
Tamam canim yazarim cok hos bir kitap zaten mesela bu sabah ben kasarli ve az sucuklu guzel bir omlet yaptim birazdan az meyve kesip uzerine tahin ekleyecegim mesela, ama meyveyi cok yemiyoruz, bitter cikolata yeniyor mesela aksam tatli olarak yuzde 70 ve uzeri olmak sarti ile saatler sana kalmis ama diyor ki cok ac birakmayin kendinizi ozellikle yataken cunki gece uykunuzda kan sekeriniz dusebilir aksam cayin yanina biraz cig badem veya ceviz yiyebikirsin 2 kare bitter ile tarifler de var sana yazarim cnm
adddaaa. hiç duymadım o programı . tahlil mi ne . bize de yaz neler yapıyorsun .merak ettim
Canim bu bir kitap adi tahil beyin yillar once okumusyum.simdi yeniden okuyorum aslinda senin karata beslenme benziyor ancak saatler yok bunda bitter tuketebliyordun yaglar bol gluten ve seker yok
bu sabah 51.1 çıktım .

kış kilom genellikle böyle . 52 ye kadar oluyor .
Ohhh masallah yaaaa fit bayan
Butun menunu gosteriyor musum hergunvay canina harikaymis cnim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…