Zezcim sen sanki bir ara 5 leri gormusyun yanlis mi hayirliyorum, sana da ekmeksiz beslenme cok iyi geliuordu sen de sarfanla.bize katil.canimSabah tartılmak nasip oldu 62 ile basliyorum of yaa biktim bu 6 li rakamlardan
Günaydın canım.Günaydın canlarım...
Kasvetli bir Ankara benim de modum düşük...Hava ne kadar etkiliyor insanı...
Evet canim.Sarfancim bizim en az 56 57 olmamiz lazim ki bir iki kilo alsak bile 60 i gormeyelim
Canim 10-16 çalışmaya başladın mı sende ?hep öyle burası. fabrika çok . deprem sonrası fabrikaları buraya yönlendirmişler . kalkınma için . her yer fabrika. burda fabrika kurmak vs . diğer yerlere göre daha az maliyet ile yapılıyor .destekleme mi ne varmış . zaten kimse çıkmıyor dışarı . evde herkes . çocuklar hiç çıkmıyor . salgın arttı zaten diye.
ben de evden işe işten eve. eşim dışarıda bi . dükkanda . orda burda.
Evet canım tüm öğünlerimi yolluyorumTamam canim yazarim cok hos bir kitap zaten mesela bu sabah ben kasarli ve az sucuklu guzel bir omlet yaptim birazdan az meyve kesip uzerine tahin ekleyecegim mesela, ama meyveyi cok yemiyoruz, bitter cikolata yeniyor mesela aksam tatli olarak yuzde 70 ve uzeri olmak sarti ile saatler sana kalmis ama diyor ki cok ac birakmayin kendinizi ozellikle yataken cunki gece uykunuzda kan sekeriniz dusebilir aksam cayin yanina biraz cig badem veya ceviz yiyebikirsin 2 kare bitter ile tarifler de var sana yazarim cnm
Canim bu bir kitap adi tahil beyin yillar once okumusyum.simdi yeniden okuyorum aslinda senin karata beslenme benziyor ancak saatler yok bunda bitter tuketebliyordun yaglar bol gluten ve seker yok
Ohhh masallah yaaaa fit bayan
Butun menunu gosteriyor musum hergunvay canina harikaymis cnim
Ayy ben de kış çocuğuyum ama hiç sevmem kışı..Sadece kar yağdığında izlemeyi severim evimde sıcacık ve sıcak bir şeyler içerken..Eşim çok sever kasvetli havaları sen İngiltere de yaşamalıymışsın diyorum bazen..Günaydın canım.
Ben çok seviyorum böyle havaları
Sabah bir kaç kişinin storysinde kar gördüm. Heyecanla perdeyi açtım ama burda yagmamis.
Kışın doğdum, ondan kış havasını çok seviyorum.
Bende bende İngiltere'de yasamaliymisimEvet canım tüm öğünlerimi yolluyorumZaten bu motive ediyor insanı kontrol şart
Ayy ben de kış çocuğuyum ama hiç sevmem kışı..Sadece kar yağdığında izlemeyi severim evimde sıcacık ve sıcak bir şeyler içerken..Eşim çok sever kasvetli havaları sen İngiltere de yaşamalıymışsın diyorum bazen..
yok sabah 8 akşam 5Canim 10-16 çalışmaya başladın mı sende ?
Canm konusmustuk ben de bahsr ve yaz havalarini seveim hatta bayilirim, bu havalarda ayni senin gibi evden cikmayip sicacik birdeyler icmeyi tercih ederimEvet canım tüm öğünlerimi yolluyorumZaten bu motive ediyor insanı kontrol şart
Ayy ben de kış çocuğuyum ama hiç sevmem kışı..Sadece kar yağdığında izlemeyi severim evimde sıcacık ve sıcak bir şeyler içerken..Eşim çok sever kasvetli havaları sen İngiltere de yaşamalıymışsın diyorum bazen..
Akşam cumhurbaskani 10-16 olarak belirledi ya kamuda çalışma saatlerini. Bugün elinize ulaşır yönetmelik belki canim.yok sabah 8 akşam 5
ama işe gelişim 9 u buluyor .
öğlen çıkıyorum şimdi.
1 buçuk gibi geliyorum . biraz esnek kullanıyorum saatleri . mecburen
akşam 5 gibi çıkıyorum .
canım bilemedim . hiç duymadım onu bak .Akşam cumhurbaskani 10-16 olarak belirledi ya kamuda çalışma saatlerini. Bugün elinize ulaşır yönetmelik belki canim.
Evet canim ipek için bende uzuluyorum. Abileriyle çok başbaşa kalıyor. Ama elden ne gelir. Sağlıklı olsunlar da sikilginliklari elbette geçercanım bilemedim . hiç duymadım onu bak .
ben yine aynı saatlerde gidip geliyorum .
üniversitenin bi duyuru ve resmi yazı ile birimlere bildirmesi önemli. sonra uyguluyoruz biz . keşke uzaktan olsak ama yaa. çocuklar evde. özellikle kız . çok karıştırıyor . 5 yaşında daha tabi . nolsun başka.
abiler derste oluyor mesela . o yalnız kalıyor .
59.9 ve 59.7 olmustum diye hatirliyorum bir daha da göremedim zatenZezcim sen sanki bir ara 5 leri gormusyun yanlis mi hayirliyorum, sana da ekmeksiz beslenme cok iyi geliuordu sen de sarfanla.bize katil.canim
Biz de C vitamini, kara murver ve propolis kullaniyoruz. Propolis damla cocuklara.Esim sarimsak limon kürü kullanıyor ekstra.Bir de köyden kusburnu toplamistim. Ihlamur, kusburnu, zencefil,limon çayı yapiyoruz arada.Bunlarda kızım ve bizim aldığımız takviyeler
Sarımsak limon kürü nasıl canim ?Biz de C vitamini, kara murver ve propolis kullaniyoruz. Propolis damla cocuklara.Esim sarimsak limon kürü kullanıyor ekstra.Bir de köyden kusburnu toplamistim. Ihlamur, kusburnu, zencefil,limon çayı yapiyoruz arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?