Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canlarım...

Kasvetli bir Ankara benim de modum düşük...Hava ne kadar etkiliyor insanı...
Günaydın canım.
Ben çok seviyorum böyle havaları
Sabah bir kaç kişinin storysinde kar gördüm. Heyecanla perdeyi açtım ama burda yagmamis.
Kışın doğdum, ondan kış havasını çok seviyorum.

Kahvaltim.
3 kaşık çökelekli yumurta
4 zeytin
1 dilim ekmek, henüz alışveriş yapmadık, ondan evde yiyecek yeşillik sebze yoktu.

Eklentiler

• IMG_20201201_110416.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 22
Canim 10-16 çalışmaya başladın mı sende ?

Evet canım tüm öğünlerimi yolluyorum Zaten bu motive ediyor insanı kontrol şart
Günaydın canım.
Ben çok seviyorum böyle havaları
Sabah bir kaç kişinin storysinde kar gördüm. Heyecanla perdeyi açtım ama burda yagmamis.
Kışın doğdum, ondan kış havasını çok seviyorum.
Ayy ben de kış çocuğuyum ama hiç sevmem kışı..Sadece kar yağdığında izlemeyi severim evimde sıcacık ve sıcak bir şeyler içerken..Eşim çok sever kasvetli havaları sen İngiltere de yaşamalıymışsın diyorum bazen..

Bende bende İngiltere'de yasamaliymisim

Canm konusmustuk ben de bahsr ve yaz havalarini seveim hatta bayilirim, bu havalarda ayni senin gibi evden cikmayip sicacik birdeyler icmeyi tercih ederimingiktere bana gore degil o acidan ama tayland tam bama goreydi

Evde kavrulmamis fıstık vardı. Unutmusum şimdi gördüm. Kahvaltıda ekmek yiyeceğime onu yeseydim keşke.

Yarına artik.

yok sabah 8 akşam 5

ama işe gelişim 9 u buluyor .
öğlen çıkıyorum şimdi.
1 buçuk gibi geliyorum . biraz esnek kullanıyorum saatleri . mecburen

akşam 5 gibi çıkıyorum .
Akşam cumhurbaskani 10-16 olarak belirledi ya kamuda çalışma saatlerini. Bugün elinize ulaşır yönetmelik belki canim.

Akşam cumhurbaskani 10-16 olarak belirledi ya kamuda çalışma saatlerini. Bugün elinize ulaşır yönetmelik belki canim.
canım bilemedim . hiç duymadım onu bak .
ben yine aynı saatlerde gidip geliyorum .
üniversitenin bi duyuru ve resmi yazı ile birimlere bildirmesi önemli. sonra uyguluyoruz biz . keşke uzaktan olsak ama yaa. çocuklar evde. özellikle kız . çok karıştırıyor . 5 yaşında daha tabi . nolsun başka.
abiler derste oluyor mesela . o yalnız kalıyor .

Evet canim ipek için bende uzuluyorum. Abileriyle çok başbaşa kalıyor. Ama elden ne gelir. Sağlıklı olsunlar da sikilginliklari elbette geçer

Bugün özel kreşler de kapanmış.

Akşam cumhurbaskabi söyledi esnek mesaiyi. Kamu çalışanları 10-16 arası çalışacak dedi. Yurtkur da memur olan arkadaşım geçmisler bugün.

Sabahi yazmistim sabah bir de azcik cevizli sucuk ile tahin yedim taze meyve olmali aslinda ama evde yoktu sioarisledim
Oglen balikli salata yedim salataya hardal sirke nar eksisi zeytinyglo guzel bir karisim yaptim
Ikindi deniz tuzlu iyi bir cikolatam.vardi 1 oarca hatya 2 parca yedim bir ceviz ve 3 antep fistigi ilr
Aksam 3 kasik kabak 2 kasik yogurtlu kirmizi biber yedim

Kahvaltı 11.00

3 kaşık çökelekli yurmurta
4 zeytin
1 dilim ekmek

Ara
Kahve
2 gün kurusu
Elma

Akşam 18.00
3 kaşık pilav
3 kaşık yeşil fasulye
Ton balıklı salata ( 80 Gr ile yaptım. Eşimle birlikte yedik)

Yeşilçay kahve akşama devam ederim

Geçen kış yaptığım karışımdan yaptım.
Zencefil, tarçın, limon, bal

Bunu akşamları bir bardak sıcak suya bir tatlı kaşığı koyup iciyoruz

Eklentiler

• IMG_20201201_183206.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…