Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tek memursan nasil dönüşümlü calisacaksin ki olmaz gibi geldi ya bi hafta evde bi hafta iste çalışacaksın ancak o olur o olmazsa 10.00 16.00 arasi calismayi soyle bence

Tek memursan nasil dönüşümlü calisacaksin ki olmaz gibi geldi ya bi hafta evde bi hafta iste çalışacaksın ancak o olur o olmazsa 10.00 16.00 arasi calismayi soyle bence
bi yol bulacak müdürüm . şimdilik bi şey demiyorum .o düşünüyordur eminim ne yapacağını. programlı biri. zaten benden başka kimse yok burada. bilemedim . günlerimi inzivaya çekilmiş olarak geçiriyorum iş yerinde.
hayırlısı.

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 salatalik
1 kk peynir
4 zeytin
Biraz çiğ fistik

Ara
1 gün kurusu
1 elma
1 kaşık nar

Akşam
1 dilim somon
3 halka patates
Salata

Yeşilçay kahve icerim

Selam kızlar..200 gramcık gidince diyetisyenim bu haftayı detoksa ayırdı..Yandım ki ne yandım...Sıvı besleneceğim resmen
Kahvaltım

İçindekiler
marul ,kivi,yeşil elma,limon
yulaf ,nane,dereotu,chia tohumu su

vuuu. aslında ne kadar sağlıklı şu içtiğin . açlık hissettirmez inşallah sersummm. iyi gelir inşallah sıvı beslenme saanaaaa.

vuuu. aslında ne kadar sağlıklı şu içtiğin . açlık hissettirmez inşallah sersummm. iyi gelir inşallah sıvı beslenme saanaaaa.
Evet haklısın çok sağlıklı ve bol vitaminli ama sıvı Sabredicem işte yapacak bir şey yok kilo almanın cezası .. bu günleri asla unutmayacağım ideal kiloma düştüğümde..Ne kadar uğraşıyor insan...Korumak lazım..

Canim yavaş vermek iyi ve normal. Her hafta 1 kg kaybı düzenli olarak vermek zor. Bir hafta 1 kilo bir hafta 200 Gr derken + Lara çıkmamak bazı haftalar sabit kalmak iyi.

Canim sana mutlaka esnek calisma gelmistir yaziyordum ki sen geldigini yazmissin, isyerinde inzivaya cekildim demissin insanin bazen yalniz kalmaya ihtiyaci oluyor tadini cikar kuzum
Afiyet olsun cnim
Koyar mi hic sivi beslenme sersuma, halledersin sen bunu da canim artik hepimiz sana guveniyoruz yilmak yok asla seni o before ve after ile gorecegiz
Kahvaltim

1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek.
Saefancim ekmek goruyorum burda suanda

Evet canim

Sabah kızım sen bekle kendime kahvaltı hazırlayacam dedi. Mutfağa girdi, 2 dilim ekmek arasına tahin helvası ve yeşil zeytin koyup sandvic hazırlamış kendine

bu dilim ekmeklerin kenarlarını da sevmez onları kesmiş. Bende ziyan olmasın diye omletle onu yedim

sabah hiç keyfim yoktu, en kolayindan görünce yedim.

Canim yavaş vermek iyi ve normal. Her hafta 1 kg kaybı düzenli olarak vermek zor. Bir hafta 1 kilo bir hafta 200 Gr derken + Lara çıkmamak bazı haftalar sabit kalmak iyi.
Normal dedi diyetisyenim de ama detoksu yapıştırdı
Koydu be adacım hem de fena koyduAma mecbur bu hafta da böyle geçecek sonucu düşünüp sabrediyorum.
Bak seeen fıstığa kıyamam anneye yardımcı oluyor ❤❤

Selam kızlar
Öğlen yemeğim
2 kaşık yoğurt
1/2bardak süt içine
1 kaşık yaban mersini
Birer çay kaşığı tarçın ve hindistan cevizi

Biraz başım ağrıyor daha alışmadım tabiî
Az sonra da ara öğün sütlü kahve ve 1 ceviz var.
Tüm memurlara esnek çalışma var biz sağlıkçılara yok tabii..Çok haksızlık yapılıyor çoook.. İzinler kapalı emeklilik yasak..

Safrancim kizins bayıldım masallah hayırdır hasta mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…