- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Tek memursan nasil dönüşümlü calisacaksin ki olmaz gibi geldi ya bi hafta evde bi hafta iste çalışacaksın ancak o olur o olmazsa 10.00 16.00 arasi calismayi soyle bencebinada kimse ile irtibatım yok . 3 yıl oldu taşınalı ama kimse ile görüşmedim . bir kaç selamlaştığım hal hatır sorduğum var . eski binam çok sıcaktı . insan olarak . her an birbirimizi görmezsek olmazdı. hala daha oraya gidiyorum akşam çocukları çıkarınca . park da orda . halı saha da . komşularım da orada. onlarla ileşitim kopmadı.
vardır o eski binamda bakacak biri. ama şu pandemide istemem açıkcası.
onu da bizi de riske atmak . bilemedim .
abiler de asla istemiyor evde birini. ancak onun evine götürürsen .
dönüşümlü çalışma beni ne kadar etkiler bilmiyorum . çünkü dönüşüm yapacağımız bi başka memur yok . tek memurum bulunduğum yerde.
Afiyet olsun canim da az gibi geldi banaKahvaltim
Yumurta çift sariliydiAfiyet olsun canim da az gibi geldi bana
bi yol bulacak müdürüm . şimdilik bi şey demiyorum .o düşünüyordur eminim ne yapacağını. programlı biri. zaten benden başka kimse yok burada. bilemedim . günlerimi inzivaya çekilmiş olarak geçiriyorum iş yerinde.Tek memursan nasil dönüşümlü calisacaksin ki olmaz gibi geldi ya bi hafta evde bi hafta iste çalışacaksın ancak o olur o olmazsa 10.00 16.00 arasi calismayi soyle bence
vuuu. aslında ne kadar sağlıklı şu içtiğin . açlık hissettirmez inşallah sersummm. iyi gelir inşallah sıvı beslenme saanaaaa.Selam kızlar..200 gramcık gidince diyetisyenim bu haftayı detoksa ayırdı..Yandım ki ne yandım...Sıvı besleneceğim resmen
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2732016
İçindekiler
marul ,kivi,yeşil elma,limon
yulaf ,nane,dereotu,chia tohumu su
Evet haklısın çok sağlıklı ve bol vitaminli ama sıvıvuuu. aslında ne kadar sağlıklı şu içtiğin . açlık hissettirmez inşallah sersummm. iyi gelir inşallah sıvı beslenme saanaaaa.
Canim yavaş vermek iyi ve normal. Her hafta 1 kg kaybı düzenli olarak vermek zor. Bir hafta 1 kilo bir hafta 200 Gr derken + Lara çıkmamak bazı haftalar sabit kalmak iyi.Evet haklısın çok sağlıklı ve bol vitaminli ama sıvıSabredicem işte yapacak bir şey yok kilo almanın cezası .. bu günleri asla unutmayacağım ideal kiloma düştüğümde..Ne kadar uğraşıyor insan ...Korumak lazım..
Canim sana mutlaka esnek calisma gelmistir yaziyordum ki sen geldigini yazmissin, isyerinde inzivaya cekildim demissin insanin bazen yalniz kalmaya ihtiyaci oluyor tadini cikar kuzumbinada kimse ile irtibatım yok . 3 yıl oldu taşınalı ama kimse ile görüşmedim . bir kaç selamlaştığım hal hatır sorduğum var . eski binam çok sıcaktı . insan olarak . her an birbirimizi görmezsek olmazdı. hala daha oraya gidiyorum akşam çocukları çıkarınca . park da orda . halı saha da . komşularım da orada. onlarla ileşitim kopmadı.
vardır o eski binamda bakacak biri. ama şu pandemide istemem açıkcası.
onu da bizi de riske atmak . bilemedim .
abiler de asla istemiyor evde birini. ancak onun evine götürürsen .
dönüşümlü çalışma beni ne kadar etkiler bilmiyorum . çünkü dönüşüm yapacağımız bi başka memur yok . tek memurum bulunduğum yerde.
Afiyet olsun cnimKahvaltim
Koyar mi hic sivi beslenme sersuma, halledersin sen bunu da canim artik hepimiz sana guveniyoruz yilmak yok asla seni o before ve after ile gorecegizSelam kızlar..200 gramcık gidince diyetisyenim bu haftayı detoksa ayırdı..Yandım ki ne yandım...Sıvı besleneceğim resmen
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2732016
İçindekiler
marul ,kivi,yeşil elma,limon
yulaf ,nane,dereotu,chia tohumu su
Saefancim ekmek goruyorum burda suandaKahvaltim
1 yumurtalı peynirli omlet
1 dilim ekmek.
Evet canimCanim sana mutlaka esnek calisma gelmistir yaziyordum ki sen geldigini yazmissin, isyerinde inzivaya cekildim demissin insanin bazen yalniz kalmaya ihtiyaci oluyor tadini cikar kuzum
Afiyet olsun cnim
Koyar mi hic sivi beslenme sersuma, halledersin sen bunu da canim artik hepimiz sana guveniyoruz yilmak yok asla seni o before ve after ile gorecegiz
Saefancim ekmek goruyorum burda suanda
Normal dedi diyetisyenim de ama detoksu yapıştırdıCanim yavaş vermek iyi ve normal. Her hafta 1 kg kaybı düzenli olarak vermek zor. Bir hafta 1 kilo bir hafta 200 Gr derken + Lara çıkmamak bazı haftalar sabit kalmak iyi.
Koydu be adacım hem de fena koyduCanim sana mutlaka esnek calisma gelmistir yaziyordum ki sen geldigini yazmissin, isyerinde inzivaya cekildim demissin insanin bazen yalniz kalmaya ihtiyaci oluyor tadini cikar kuzum
Afiyet olsun cnim
Koyar mi hic sivi beslenme sersuma, halledersin sen bunu da canim artik hepimiz sana guveniyoruz yilmak yok asla seni o before ve after ile gorecegiz
Saefancim ekmek goruyorum burda suanda
Bak seeen fıstığa kıyamam anneye yardımcı oluyor ❤❤Evet canim
Sabah kızım sen bekle kendime kahvaltı hazırlayacam dedi. Mutfağa girdi, 2 dilim ekmek arasına tahin helvası ve yeşil zeytin koyup sandvic hazırlamış kendine
bu dilim ekmeklerin kenarlarını da sevmez onları kesmiş. Bende ziyan olmasın diye omletle onu yedim
sabah hiç keyfim yoktu, en kolayindan görünce yedim.
Safrancim kizins bayıldım masallah hayırdır hasta mısın?Evet canim
Sabah kızım sen bekle kendime kahvaltı hazırlayacam dedi. Mutfağa girdi, 2 dilim ekmek arasına tahin helvası ve yeşil zeytin koyup sandvic hazırlamış kendine
bu dilim ekmeklerin kenarlarını da sevmez onları kesmiş. Bende ziyan olmasın diye omletle onu yedim
sabah hiç keyfim yoktu, en kolayindan görünce yedim.
Yok canım şükür iyiyim sabah zor ayildim sadece.Safrancim kizins bayıldım masallah hayırdır hasta mısın?
Allah kabul etsinBugun yediklerim
Aksam
2 hurma
2 kucuk cicek ekmek
Yarim porsiyon sac kavurma
Yarim kase cacık
Bugun oructum sahur yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?