Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Eşim pozitif olan bir arkadaşıyla iş yerinde aynı odada bulunmuş. Cam açık ve maskeliymis ama bugün pozitif çıkması korkuttu bizi.

Eşim temaslı degil, ondan karantinada değil ama evde onlemli davranmaya başladık.onun odasını ayırdım, yemeği çayı kapısına birakiyorum, farklı tuvalet banyo kullanıyoruz. 3-4 gün böyle yapıp bir bakalım dedik.

Esin de bir belirti var mı? Odalari ayirmakla iyi yapmışsınız benim kardesimde hicbir belirti olmamasina ragmen pozitif cikti şükür sıkıntısız atlattı cok geçmiş olsun canım insallah esinde çıkmaz üzmeyin kendinizi cok dusunmemeye çalışın

Canim daha dün aynı odada bulunmuşlar. Aksam rahatsizlaninca Dr a gitmis, test vermis bugün pozitif olduğu belli oldu.

Kardeşine de çok geçmiş olsun.

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli omlet

Öğlen
1 dilim altın kek
1 mandalin

Akşam
1 kase mercimek yemeği
1 tabak karnıbahar yemeği

Çok acıktım bu akşam yemeğiyle

1 küçük avuç fıstık kavrulmamis
4 gün kurusu yedim sonra.
Yeşil cay

Eklentiler

• IMG_20201203_180359.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 25
Canim daha dün aynı odada bulunmuşlar. Aksam rahatsizlaninca Dr a gitmis, test vermis bugün pozitif olduğu belli oldu.

Kardeşine de çok geçmiş olsun.
Teşekkürler canim kardesim pozitif çıkınca iki yakin arkadasi da test yaptırdı cok sıkı fikiydilar onların negatif çıkmış insallah esine gecmemistir iyi düşünün iyi olsun

Ayy yerim ben minigi, ben dr sabahlari hic halim olmuyor en kokay neyse gelsin diorum bu sabah meyve yedim mesela yogurt ve tahinle ama sen kenarlsrini yemissin skinti yok cnm afiyet olsun
Insallah esinde cikmaz cnm ayirmakla cok iyi yapmissiniz herdeyi

İyi yapmışsınız canım ..Maskeliyse eşinde de varsa büyük olasılıkla bulaşmamıştır..Ama yine de tedbir iyidir..Geçmiş olsun..Umarım çıkmaz..

Selam kızlar..sabah aynı yeşil içecek ...

Kaldı 5 günüm bakalım nasıl olacak..Neyseki yarın akşama tavuk haşlama ekliyor menüme..Sonuç güzel olsun yeter ki katlanıyorum napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…