- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Esin de bir belirti var mı? Odalari ayirmakla iyi yapmışsınız benim kardesimde hicbir belirti olmamasina ragmen pozitif cikti şükür sıkıntısız atlattı cok geçmiş olsun canım insallah esinde çıkmaz üzmeyin kendinizi cok dusunmemeye çalışınEşim pozitif olan bir arkadaşıyla iş yerinde aynı odada bulunmuş. Cam açık ve maskeliymis ama bugün pozitif çıkması korkuttu bizi.
Eşim temaslı degil, ondan karantinada değil ama evde onlemli davranmaya başladık.onun odasını ayırdım, yemeği çayı kapısına birakiyorum, farklı tuvalet banyo kullanıyoruz. 3-4 gün böyle yapıp bir bakalım dedik.
Canim daha dün aynı odada bulunmuşlar. Aksam rahatsizlaninca Dr a gitmis, test vermis bugün pozitif olduğu belli oldu.Esin de bir belirti var mı? Odalari ayirmakla iyi yapmışsınız benim kardesimde hicbir belirti olmamasina ragmen pozitif cikti şükür sıkıntısız atlattı cok geçmiş olsun canım insallah esinde çıkmaz üzmeyin kendinizi cok dusunmemeye çalışın
Teşekkürler canim kardesim pozitif çıkınca iki yakin arkadasi da test yaptırdı cok sıkı fikiydilar onların negatif çıkmış insallah esine gecmemistir iyi düşünün iyi olsunCanim daha dün aynı odada bulunmuşlar. Aksam rahatsizlaninca Dr a gitmis, test vermis bugün pozitif olduğu belli oldu.
Kardeşine de çok geçmiş olsun.
Ayy yerim ben minigi, ben dr sabahlari hic halim olmuyor en kokay neyse gelsin diorum bu sabah meyve yedim mesela yogurt ve tahinle ama sen kenarlsrini yemissin skinti yok cnm afiyet olsunEvet canim
Sabah kızım sen bekle kendime kahvaltı hazırlayacam dedi. Mutfağa girdi, 2 dilim ekmek arasına tahin helvası ve yeşil zeytin koyup sandvic hazırlamış kendine
bu dilim ekmeklerin kenarlarını da sevmez onları kesmiş. Bende ziyan olmasın diye omletle onu yedim
sabah hiç keyfim yoktu, en kolayindan görünce yedim.
Insallah esinde cikmaz cnm ayirmakla cok iyi yapmissiniz herdeyiEşim pozitif olan bir arkadaşıyla iş yerinde aynı odada bulunmuş. Cam açık ve maskeliymis ama bugün pozitif çıkması korkuttu bizi.
Eşim temaslı degil, ondan karantinada değil ama evde onlemli davranmaya başladık.onun odasını ayırdım, yemeği çayı kapısına birakiyorum, farklı tuvalet banyo kullanıyoruz. 3-4 gün böyle yapıp bir bakalım dedik.
İyi yapmışsınız canım ..Maskeliyse eşinde de varsa büyük olasılıkla bulaşmamıştır..Ama yine de tedbir iyidir..Geçmiş olsun..Umarım çıkmaz..Eşim pozitif olan bir arkadaşıyla iş yerinde aynı odada bulunmuş. Cam açık ve maskeliymis ama bugün pozitif çıkması korkuttu bizi.
Eşim temaslı degil, ondan karantinada değil ama evde onlemli davranmaya başladık.onun odasını ayırdım, yemeği çayı kapısına birakiyorum, farklı tuvalet banyo kullanıyoruz. 3-4 gün böyle yapıp bir bakalım dedi
Bu hafta ben de hep açım heppAkşamları çok acikiyorum
Sanırım yeterli protein almiyorum gün içinde.
Sabah kalktım kıyma kavurdum. Yemeklerime eklerim, tokluk sağlar diye.
Dun sivi beslendin tartida farketmedi mi bu Carsamba gunku kilon mu bugün tartıldın mı?Kilo bildirimim
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,2kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:84,2
bu hafta:84
fark:-200 gr
Toplam fark:7,2 kg
Yok canım tartılmadım çarşamba kilom..Çarşambaya kadar tartılmam yasak..Dun sivi beslendin tartida farketmedi mi bu Carsamba gunku kilon mu bugün tartıldın mı?
Tamam o zamanYok canım tartılmadım çarşamba kilom..Çarşambaya kadar tartılmam yasak..
Ben sabah bildirim yaptım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?