- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum.
.önümüzdeki cuma bayram herkes biyerlerde olacak malum..ben diyorum ki listeyi bir sonraki cumaya alalım. .hepimiz için daha iyi olur diye düşündüm ne dersiniz:44::44:...hepimiz bu haftaki kilomuzu baz alır yüzdesini ikiye böleriz...
fikirlerinizi bekliyorum...
canım bu arada haftaya bayram olduğu için çoğunluğun kararıyla liste olmasın dedik..senin sırandı sanırım..bayramda herkesler biryerlerde olur listemiz boş olur dedik..onun için listemiz 16 Ağustosta olacak ve listemiz senin ellerinden öper..
sakın yine saatleri karıştırma..çok bekletme bizi
iyi de şekerim senin BMI ne bakınca okadar da kilolu değilsin.Keşke önceden iyice zayıflasaydım, burada kızlar çok güzel, öyle cılız sıska da değiller şişman da değiller, kiloları çok normal, apaçık saçık giyiniyorlar, taş gibilerher biri manken gibi, bunalıma gireceğim
artık şu ellili kiloları görmek istiyorum
bencede iyi olur ben de yoktum söyleyecektim tam isabet oldu canım
tamamdır takvime not alıyorum saati de yazdım, bekletmeyeceğim söz
16 Ağustos liste benim
liste için eline sağlık canım bütün arkadaşları tebrik ediyorum yola devam diyorum sevgilerKİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
VEREMEYIP AYNI KALAN YADA KILO ALAN ARKADASLAR , DURMAK YOOOKK KARATAYA DEVAMMM
iyi de şekerim senin BMI ne bakınca okadar da kilolu değilsin..güzel de gidiyorsun ..hevesini kırma . .biz ölelim o zaman..
boyum kısa sersumcum bmi iyi gözükse de boy 1.62 olunca kötü görünüyor, topuklu giymekten fenalık geldi. özellikle kısa boyluysan ve kilo aldıysan düz ayakkabılar birinci düşmanın oluyorlar. 54 kiloyken bile bana balık etli derlerdi düşün artık. balığa 11 kilo daha ekle
bence abartmışlar..milletin lafıyla olmuyo..ben hayalimde göremem artık 50 li rakamları..
benim boyum da 1.62..valla hedefim 65 ona da şükredicem. .naapalım azla yetinicem..
KİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
bence çok da güzel görürsün 50li rakamları çünkü zinciri kırmışsın 10 kilodan fazla verdin ve karatayı hayat stilin olarak görürsen yani diyet olarak değil de her zaman dediklerine uyarsan 50li rakamlar gelecektir. eminim burada kilo bildirimlerinde göreceğim senin 50li kilolarını.
birlikte ay bir iki kilo fazlam var galiba versek mi diye sohbet edeceğiz
selam kızlaaarrrçok çok özledim siziiii
uzun bir tatil yaptık,bir kısmı yurtdışındaydı,haftabaşı işe başladım ama işler birikince kafamı kaldıramadımoruç tutuyorum,evde yatılı misafir var,işe güce ancak yetişebildim tahmin edeceğiniz üzere verdiğim ki zaten veremiyordum..kiloları geri aldım,tartılmaya korkuyorum:18:
şimdi önümde tarihi belirsiz 10 günlük bi tatil daha var..annemin yanına gidip kışlıklarımı hazırlıcamonu da bitirince tam anlamıyla başlamayı ve takip etmeyi düşünüyorum,tabi diskalifiye olmazsam yani eylül başı ya da ortası gibi tamamen burdayım.o zamana kadar karataya devam edicem ama motivasyonum bozulmasın diye tartılmak istemiyorum,bu nedenle kilo bildirmesem,gelebildiğim günlerde menü bildirsem olmaz mı..şimdilik yani..he kızlar
UYAR CANIM BANA DA BAYRAMDA ZOR OLACAK BENCE DE ORAYA GİTTİ BURAYA GİT DERKEN BEN UYARIM.PAZAR GÜNÜ OGLUMUN DOGUM GÜNÜEVİMİZDE PARTİ VAR BU HAFTA BİRAZ ONDAN COK TAKILAMADIM TEMİZLİK 2 COCUKLA YARINDA PASTA BOREK HAZIRLIGI YOGUNUM YANI...ALLAH KOLAYLIK VERSİN BANA BİR DE İFTARLI OLACAK İŞİM COK YANİ KIZLAR BEN KACTIM ÖPTÜM HEPİNİZİ...
tesekkür ederim leylakim benim, evet böyle hafif bi siskinlik vardi göbek ve bel cevremde yarim kilo farkettiriyordu, cok sükür o da gitti, kaldigim yerden devam etcem, aslinda 2 kg bari verseydim süper olurdu ama neyse, almadigima sükürdarisi tatile gidecek olanlarin basina, almadan gelsinler
KİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
Merhabalar ben Almanya'dan hatice
30 yasindayim yaklasik 1 ay önce bende karatay diyetine basladim 101 kilodan suan 95 kiloya ulastim.
Bende sizlere katilip motivasyonumu arttirmak istiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Sevgi ve saygilarimla.
selam kızlaaarrrçok çok özledim siziiii
uzun bir tatil yaptık,bir kısmı yurtdışındaydı,haftabaşı işe başladım ama işler birikince kafamı kaldıramadımoruç tutuyorum,evde yatılı misafir var,işe güce ancak yetişebildim tahmin edeceğiniz üzere verdiğim ki zaten veremiyordum..kiloları geri aldım,tartılmaya korkuyorum:18:
şimdi önümde tarihi belirsiz 10 günlük bi tatil daha var..annemin yanına gidip kışlıklarımı hazırlıcamonu da bitirince tam anlamıyla başlamayı ve takip etmeyi düşünüyorum,tabi diskalifiye olmazsam yani eylül başı ya da ortası gibi tamamen burdayım.o zamana kadar karataya devam edicem ama motivasyonum bozulmasın diye tartılmak istemiyorum,bu nedenle kilo bildirmesem,gelebildiğim günlerde menü bildirsem olmaz mı..şimdilik yani..he kızlar
Selam Karatayın azimli hatunları
Hepinizi tebrik ederim cidden birçoğunuz oruç tutmanıza rağmen (yani düzen bozulmasına rağmen) kilo vermeye devam ediyorsunuz valla bravoo
Ben yarın sabah unutmazsam tartılıcam ama 63.5 civarı olacak muhtemelen çünki bu hafatada üst üste pide galete ve tatlı yedim
Haftaya bayram sonrası 1 hafta izinde olcam bakalım daha ne kadar kaçamak olcak,kaç kilo ile döncem :44:
SERSUM canım bencede bayram haftası toplanmak zor olabilir bu seferlik 2 haftalık olsun dediğin gibi ortalamasını alıp hesaplarsınız
herkes yürüyüşteyken film izliyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?