Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bencede iyi olur ben de yoktum söyleyecektim tam isabet oldu canım

Keşke önceden iyice zayıflasaydım, burada kızlar çok güzel, öyle cılız sıska da değiller şişman da değiller, kiloları çok normal, apaçık saçık giyiniyorlar, taş gibiler her biri manken gibi, bunalıma gireceğim

artık şu ellili kiloları görmek istiyorum

tamamdır takvime not alıyorum saati de yazdım, bekletmeyeceğim söz
16 Ağustos liste benim

iyi de şekerim senin BMI ne bakınca okadar da kilolu değilsin..güzel de gidiyorsun..hevesini kırma ..biz ölelim o zaman..
bencede iyi olur ben de yoktum söyleyecektim tam isabet oldu canım

liste için eline sağlık canım bütün arkadaşları tebrik ediyorum yola devam diyorum sevgiler

iyi de şekerim senin BMI ne bakınca okadar da kilolu değilsin..güzel de gidiyorsun..hevesini kırma ..biz ölelim o zaman..

boyum kısa sersumcum bmi iyi gözükse de boy 1.60 olunca kötü görünüyor, topuklu giymekten fenalık geldi. özellikle kısa boyluysan ve kilo aldıysan düz ayakkabılar birinci düşmanın oluyorlar. 54 kiloyken bile bana balık etli derlerdi düşün artık. balığa 11 kilo daha ekle

Son düzenleme:
1-sersum-12 Nisan 2013 liste yaptı
2-cigdemklcsn -26 Nisan 2013liste yaptı
3-birdy-3 Mayıs 2013liste yaptı
4-regen-24 Mayıs 2013 liste yaptı
5-ficans-31 Mayıs 2013 liste yaptı
6-leylak84-7 Haziran 2013 liste yaptı
7-özlem kartal-14 Haziran 2013 liste yaptı TATİLDE
8-kardelennn-21 Haziran 2013 liste yaptı
9-habercice-28 Haziran 2013 liste yaptı
10-filiztoprak-5 Temmuz 2013liste yaptı
11-guleryuz2011-12 Temmuz 2013liste yaptı
12-efsanur-19 Temmuz 2013liste yaptı
13-ihya- 26 Temmuz 2013liste yaptı
14-serpp-2 Ağustos 2013 liste yaptı
9 AĞUSTOSTA LİSTEMİZ YOKK...İYİ BAYRAMLARR
15-PINAR-16Ağustos 2013
16-Kaneel-23 Ağustos 2013
17-aleynaak-30 Ağustos 2013 16 Ağustosta listede
18-NuruDilara-6 Eylül 2013 23 Ağustosta listede
19--6 Eylül 2013

bence abartmışlar..milletin lafıyla olmuyo..ben hayalimde göremem artık 50 li rakamları..
benim boyum da 1.62..valla hedefim 65 ona da şükredicem..naapalım azla yetinicem..

bence abartmışlar..milletin lafıyla olmuyo..ben hayalimde göremem artık 50 li rakamları..
benim boyum da 1.62..valla hedefim 65 ona da şükredicem..naapalım azla yetinicem..

bence çok da güzel görürsün 50li rakamları çünkü zinciri kırmışsın 10 kilodan fazla verdin ve karatayı hayat stilin olarak görürsen yani diyet olarak değil de her zaman dediklerine uyarsan 50li rakamlar gelecektir. eminim burada kilo bildirimlerinde göreceğim senin 50li kilolarını.

birlikte ay bir iki kilo fazlam var galiba versek mi diye sohbet edeceğiz

bu güzel liste icin tesekkürler canim eline saglik

beslenmemi değiştirmeyi hiç ama hiç düşünmüyorum..ama yaş ve metabolizma itibariyle çoook yavaş veriyorum..hele 60 ları göreyim sonrası allah kerim

ay ağzın bal yesin inşallah

Son düzenleme:
selam kızlaaarrrçok çok özledim siziiii
uzun bir tatil yaptık,bir kısmı yurtdışındaydı,haftabaşı işe başladım ama işler birikince kafamı kaldıramadımoruç tutuyorum,evde yatılı misafir var,işe güce ancak yetişebildimtahmin edeceğiniz üzere verdiğim ki zaten veremiyordum..kiloları geri aldım,tartılmaya korkuyorum:18:

şimdi önümde tarihi belirsiz 10 günlük bi tatil daha var..annemin yanına gidip kışlıklarımı hazırlıcamonu da bitirince tam anlamıyla başlamayı ve takip etmeyi düşünüyorum,tabi diskalifiye olmazsamyani eylül başı ya da ortası gibi tamamen burdayım.o zamana kadar karataya devam edicem ama motivasyonum bozulmasın diye tartılmak istemiyorum,bu nedenle kilo bildirmesem,gelebildiğim günlerde menü bildirsem olmaz mı..şimdilik yani..he kızlar

enemmmm çok ösledim kısss seniii..insan arada bi ce ee der de haber verir merak ettim..

oh miss gibi tatil yapmışın..kışlıkları da tamamladın mı daha ne olsun...sen gel yeter ki ne diskalifiyesi sen kalifiyesin olur mu öyle şeyy

oğluşunun doğumgünü kutlu olsun şimdiden güleryüzcümallah sağlıklı,mutlu ve ailesiyle huzurlu bi hayat versin ona

kilo almadan döndüğün için devam etmesi daha kolay olur regencimoh oh gitsin kilocuklar

herkesi tebrik ediyorum canlarımsenin de eline emğine sağlık serppcim
bu arada kilo alan bir tek benim bu hafta

aramıza hoşgeldin canımçok güzel bi başlangıç yapmışsın tebrikler

özlemim hoşgeldin bacım,özlettin kendiniohhh tatiller yapılmış miss gibieylülde herkes burda olur zaten,aldıklarımızı hep beraber veririz datlum

Son düzenleme:
bugünkü menüm:

kahvalti: her zamanki klasik kahvaltimiz

aksam yemegi: bir tabak kiymali pirasa (pirincsiz) bir bardak kuruyemis, kocamin yarim cikolatasi

öglen 5 km bisiklet sürdüm evde tabi ve simdi de 5 km yürüyüse gidiyorum

Selam Karatayın azimli hatunları

Hepinizi tebrik ederim cidden birçoğunuz oruç tutmanıza rağmen (yani düzen bozulmasına rağmen) kilo vermeye devam ediyorsunuz valla bravoo

Ben yarın sabah unutmazsam tartılıcam ama 63.5 civarı olacak muhtemelen çünki bu hafatada üst üste pide galete ve tatlı yedim

Haftaya bayram sonrası 1 hafta izinde olcam bakalım daha ne kadar kaçamak olcak,kaç kilo ile döncem :44:

SERSUM canım bencede bayram haftası toplanmak zor olabilir bu seferlik 2 haftalık olsun dediğin gibi ortalamasını alıp hesaplarsınız

herkes yürüyüşteyken film izliyim bari

kaçırmışım canım seni..ben de yarın gidiyorum..iyi tatiller bizeee

buzdolabını boşalttığım ve evde yumurta dahil birşey kalmadığı için cısslı oldu:18::18:..yarında yolculuk var malum..pazara düzene girerim
artık

akşam

2 kk kadar ıspanaklı börek
peynir zeytin
söğüş salata
1 içli köfte
2 kaşık tavuk döner
çay çayy

yarın sabah 8 de yolculuk başlar kızlar. 3.5 saat otobüsle van oradan 16 uçağıyla istanbul oradan da 2 saat otobüs karamürsel
inşallah..uzuunnn bir yolculuk olacak 1 yıldan sonraa... anlatırken bile yoruldum

.24 gün hakkariye elvedaa..dönüşte artık 9 ayımız kalmış oluyor hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…