bencede iyi düşünmüşsün sersumcum. bana da uyar
slm kızlar,
yaklaşık yarım saat sonra listeyi yayınlayacagım. Bildirim yapmak ısteyen varsaaa, buyursun
Selam kızlar,nasılsınız
Salıdan beri evde değildim,dün gece geldim,dun iftardan once tartılamadım
Ben de şimdi tartıldım
Geçen hafta 69.2
Bu hafta 69.0
% 0.289
Serpcim kolay gelsin
ellerine sağlık canım liste içinKİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
VEREMEYIP AYNI KALAN YADA KILO ALAN ARKADASLAR , DURMAK YOOOKK KARATAYA DEVAMMM
canımcım nabersin..bende mesaj atmıştım sana gelmiycen mi diye..
haftaya cuma liste olmasın diyoruz sen ne dersin..herkes bayram tatilinde liste çok az olur dedim
KİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
VEREMEYIP AYNI KALAN YADA KILO ALAN ARKADASLAR , DURMAK YOOOKK KARATAYA DEVAMMM
Merhabalar ben Almanya'dan hatice
30 yasindayim yaklasik 1 ay önce bende karatay diyetine basladim 101 kilodan suan 95 kiloya ulastim.
Bende sizlere katilip motivasyonumu arttirmak istiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Sevgi ve saygilarimla.
Canım gormedim mesajını,4 e dogru sahur yapınca biraz zaman geçsin diye geç yaptım bildirimi canım,bana uyar canım,evde olmayacağım çünkü,bence de katılım az olur,öbür haftaya erteleyelim
:
ayy çok güldüm demek eşin için sorun olur mu diyor..ee Türk erkeklerini bilmez tabii ingiliz naapsın..
ay harika canım..o güzellikleri tahmin edebiliyorum..inşallah gideceğiz biz de..eşim birde öyle havası kapalı sık sık yağmur yağan yerlere bayılır..ben hiç sevmem ama dedim ya o güzellikler için değer..kalite herşeyden önce..
senin adına sevindim..6 ay az da değilmiş eşinle nasıl görüşeceksiniz:26::26: ben de yarana tuz mu basıyorum..:26:neyse keyfini çıkar canım. .sayılı gün geçer elbet
rumuz: __PINAR__
baş.kilo: 77 kg
geçen hafta kilo: 66 kg
bu hafta kilo: 65 kg
fark: 1000 gr
yüzde: -1,515
toplam fark: 12 kg
tebrikler canım ama listeye geç kaldın maalesef..15.30 a kadar bekledi serpp ama ..
neyse önemli olan kilo vermek..
benim eşim de çok seviyor kapalı havaları ben ise güneşçiyimbiz eşimle birlikte geldik zaten. yanımda ama sadece sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz sonra o college'a gidiyor. eşimin yabancı dili almanca, ingilizceyi öğrenmek için 6 aylığına kursa yazıldı. sabahtan akşama kadar. kahvaltıyı birlikte yapıp çıkıyoruz, o derse gidiyor ben dolaşıyorum, eksik gedikleri ayarlıyorum, arkadaşlarla geziyorum, akşam biz neredeysek o yanımıza geliyor gezmeye devam ediyoruz. benim ingilizcem iyi ama daha fazla sosyalleşmek için bir konuşma kursuna yazılacağım. bir ay kadar sonra. kurslarda insanlar hep kaynaşıyor, 32 milletten insan varmış eşimin kursunda, çeşit çeşit çok güzel.
e
ama saat daha 14:05benim akılsızlığım özür dilerim
aynı bizz..ben de güneşe bayılırım..kasvetli havaları hiç sevmem
oh ne güzel benim için de gez bol bol..sosyalleşmek iyidir..
ama saat daha 14:05benim akılsızlığım özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?