Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

slm kızlar,
yaklaşık yarım saat sonra listeyi yayınlayacagım. Bildirim yapmak ısteyen varsaaa, buyursun

canım çiğdemin bildirimini de ben yapıcam çarşıdaymış gelemiyor..

rumuz:cigdemklcsn
geçen hafta:62.8 kg
bu hafta:61.4 kg
yüzde:--%2.229
fark:---1400gr

Selam kızlar,nasılsınız

Salıdan beri evde değildim,dün gece geldim,dun iftardan once tartılamadım

Ben de şimdi tartıldım

Geçen hafta 69.2

Bu hafta 69.0

% 0.289

Serpcim kolay gelsin

Selam kızlar,nasılsınız

Salıdan beri evde değildim,dün gece geldim,dun iftardan once tartılamadım

Ben de şimdi tartıldım

Geçen hafta 69.2

Bu hafta 69.0

% 0.289

Serpcim kolay gelsin

canımcım nabersin..bende mesaj atmıştım sana gelmiycen mi diye..
haftaya cuma liste olmasın diyoruz sen ne dersin..herkes bayram tatilinde liste çok az olur dedim

KİLO VERENLER

1.CİGDEMKLCSN - % 2.229

2.SERPP - % 2.02

3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289

AYNI KALANLAR

-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011

KİLO ALANLAR

LEYLAK 84 + % 0,724

KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM

VEREMEYIP AYNI KALAN YADA KILO ALAN ARKADASLAR , DURMAK YOOOKK KARATAYA DEVAMMM

Son düzenleme:
ellerine sağlık canım liste için..öncelikle 1. mizi ve hepimizi tebrik ederim

canımcım nabersin..bende mesaj atmıştım sana gelmiycen mi diye..
haftaya cuma liste olmasın diyoruz sen ne dersin..herkes bayram tatilinde liste çok az olur dedim

Canım gormedim mesajını,4 e dogru sahur yapınca biraz zaman geçsin diye geç yaptım bildirimi canım,bana uyar canım,evde olmayacağım çünkü,bence de katılım az olur,öbür haftaya erteleyelim

Ellerine sağlık canım listemizdeki herkesi tebrik ediyorum

Merhabalar ben Almanya'dan hatice
30 yasindayim yaklasik 1 ay önce bende karatay diyetine basladim 101 kilodan suan 95 kiloya ulastim.
Bende sizlere katilip motivasyonumu arttirmak istiyorum benide araniza alirsaniz sevinirim
Sevgi ve saygilarimla.

hoşgeldin canım..tebrikler güzel başlamışsın..tabii alırız..hepberaberce veriyoruz kilolarımızı..hem de yeni dostluklar kuruyoruz..ilk sayfamızda ilk mesajda kurallarımız yazıyor..okumanı tavsiye ederim..başarılar..

benim eşim de çok seviyor kapalı havaları ben ise güneşçiyim biz eşimle birlikte geldik zaten. yanımda ama sadece sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz sonra o college'a gidiyor. eşimin yabancı dili almanca, ingilizceyi öğrenmek için 6 aylığına kursa yazıldı. sabahtan akşama kadar. kahvaltıyı birlikte yapıp çıkıyoruz, o derse gidiyor ben dolaşıyorum, eksik gedikleri ayarlıyorum, arkadaşlarla geziyorum, akşam biz neredeysek o yanımıza geliyor gezmeye devam ediyoruz. benim ingilizcem iyi ama daha fazla sosyalleşmek için bir konuşma kursuna yazılacağım. bir ay kadar sonra. kurslarda insanlar hep kaynaşıyor, 32 milletten insan varmış eşimin kursunda, çeşit çeşit çok güzel.

hemen menülerimi yazayim

dün akşam
çorba balık salata çerez

bu sabah
yoğurt marul peynir zeytin çerez kahve

1.mizi tebrik ediyorum, saati ayarlayamadığım için geç kaldım listeye sanırım neyse zaten dereceye giremezmişim, listede oynama olmadı

listeyi hazırlayan arkadaşımız teşekkürler

rumuz: __PINAR__
baş.kilo: 77 kg
geçen hafta kilo: 66 kg
bu hafta kilo: 65 kg
fark: 1000 gr
yüzde: -1,515
toplam fark: 12 kg

tebrikler canım ama listeye geç kaldın maalesef..15.30 a kadar bekledi serpp ama ..
neyse önemli olan kilo vermek..

aynı bizz..ben de güneşe bayılırım..kasvetli havaları hiç sevmem

oh ne güzel benim için de gez bol bol.. sosyalleşmek iyidir..

aynı bizz..ben de güneşe bayılırım..kasvetli havaları hiç sevmem

oh ne güzel benim için de gez bol bol.. sosyalleşmek iyidir..

ya bu hafta çerezi çok abarttım, aslında o kadar yürüyüş yapmaya 2 kilo vermeliydim, az boğazımı da tutsaydım iyi olacaktı haftaya 63 olmalıyım

ama saat daha 14:05 benim akılsızlığım özür dilerim

canım bu arada haftaya bayram olduğu için çoğunluğun kararıyla liste olmasın dedik..senin sırandı sanırım..bayramda herkesler biryerlerde olur listemiz boş olur dedik..onun için listemiz 16 Ağustosta olacak ve listemiz senin ellerinden öper..
sakın yine saatleri karıştırma..çok bekletme bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…