Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Thermoad Tava

Bende dün bu tavayı aldım. İndirimleri haber veren sayfaları takip ediyorum. Dün baya alan oldu, bu marka da takip ettiğim bir markaydı indirimde olunca bende aldım hemen.

Z zeze_35 nasılsın . neler yapıyorsun . hiç bahsetmiyorsun şekerim .
Diyetle evle cocuklarla cebellesiyorum canım esim de evden çalışıyor herkes evde olunca zor oluyor bu ara catlaklarima taktimhos her zamsn takigim da plazma pen kalemi alip evde kendim yapayim dedim estetisyen arkadaşım yara olusur falan dedi kafam karıştı evde yapan bir sürü insan var aslinda bilemedim

Kizin kitap setine 3 bin lira para odedik sene basinda icinde yaklasik 60 a yakin kitap var ingilizce de dahil tudem set var fasikuller falan vs.. daha 1. sınıf bi de

Kizin kitap setine 3 bin lira para odedik sene basinda icinde yaklasik 60 a yakin kitap var ingilizce de dahil tudem set var fasikuller falan vs.. daha 1. sınıf bi de
Yaa canim neden o kadar çok tuttu acaba ? Öğretmen mi aldırdı ?
Aslında devletin seti yeterli oluyormuş, öğretmenler belirlediği bir seti daha aldırıyor, 2 setle baya öğreniyorlar.

Benim kızım baya etkinlik kitabı bitirdi,eşleştirme kitapları felan baya basit geliyor artık.

Bende bilsem in setlerinden almayı planlıyorum. Biraz bakış açısı değişik kitaplar olsun diye.

Canim biz devletin verdigi kitaplari hic almadik ,gormedik bile diyebilirim ozel okula gidiyor donemin basinda aldık aldirdilar daha dogrusu cok guzel ama ingilizce hikaye kitaplari var dusunme becerileri vs...robotik kodlama da ogreniyor materyal cok bitirsin olmazsa 2. sinif icin bakayım bu arada kizim eksiksiz okuyor artik herseyi insan cok mutlu oluyor

Maşallah canım.
Özel okul demekki, devlet okulunda herkesin bütçesi olmazdı çünkü

2014 ocak dogumlu erken tavsiye etmem cok yakin bi arkadasimin kizi bizim kizdan 6 ay küçük cocuk cok zorlanıyor pisman oldu verdigine
Benim kız da 2015 Ocak doğumlu canim.
Benimki de seneye başlayacak inşallah.
Ablamın ki 2014 Ekim doğumlu, onu bu sene başlattılar.
Çalışıyor ablam, çocugun ana sınıfında 3. Senesi olacakti, orada sıkılır diye başlattılar.
Maşallah o da okumayı soktu, ablam videolar gönderiyor güzel okuyor.

Senin kız da ayni benim kiz gibi baslamis olacak bizim su an gayet iyi gidiyor

Günaydın canlar...
Evett tartı günüm..İstediğim gibi gitmedi ama benim metoya göre iyi yine de..
1.6 kg gitti ..Bu kadar eziyete değmedi aslında.Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
82.4 kg ım..Toplama bakarsak 3 ayda 9.8 kg gitti..Dün çok zorlandınız mı dedi ..Ben de evet bayaaa dedim..Bir kerelik yaptım dedi bir daha yokmuş şükür..Çok uzun yıllardır bu kiloları görmediğim için ağır gidiyor sanırım....

İşte böyleeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…