- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Diyetle evle cocuklarla cebellesiyorum canım esim de evden çalışıyor herkes evde olunca zor oluyor bu ara catlaklarima taktimhos her zamsn takigim da plazma pen kalemi alip evde kendim yapayim dedim estetisyen arkadaşım yara olusur falan dedi kafam karıştı evde yapan bir sürü insan var aslinda bilemedim
Kizin kitap setine 3 bin lira para odedik sene basinda icinde yaklasik 60 a yakin kitap var ingilizce de dahil tudem set var fasikuller falan vs.. daha 1. sınıf bi deSafransari
terennnodyool da adeda dikkat güçlendirme seti 60 tl ye döşmüş
nisan ayıydı galiba . pandemide 110 tl ye almıştım kızıma . 5 yaş olanını.
şimdi 6 yaş olandan sipariş ettim . bulunsun diye. çok düşmüş fiyat .
ortancaya da 4. sınıf soru bankası seti aldım .
lgs ye hazırlanırken büyük oğlum o yayınevinden de soru çözdüydü. kaliteli soruları var . 4. sınıf olanından da varmış . görünce aldım . setler kitaplar vs çok duşmuş fiyatlar . bi bak almadıysan .
Yaa canim neden o kadar çok tuttu acaba ? Öğretmen mi aldırdı ?Kizin kitap setine 3 bin lira para odedik sene basinda icinde yaklasik 60 a yakin kitap var ingilizce de dahil tudem set var fasikuller falan vs.. daha 1. sınıf bi de
Canim biz devletin verdigi kitaplari hic almadik ,gormedik bile diyebilirim ozel okula gidiyor donemin basinda aldık aldirdilar daha dogrusu cok guzel ama ingilizce hikaye kitaplari var dusunme becerileri vs...robotik kodlama da ogreniyor materyal cok bitirsin olmazsa 2. sinif icin bakayım bu arada kizim eksiksiz okuyor artik herseyi insan cok mutlu oluyorYaa canim neden o kadar çok tuttu acaba ? Öğretmen mi aldırdı ?
Aslında devletin seti yeterli oluyormuş, öğretmenler belirlediği bir seti daha aldırıyor, 2 setle baya öğreniyorlar.
Benim kızım baya etkinlik kitabı bitirdi,eşleştirme kitapları felan baya basit geliyor artık.
Bende bilsem in setlerinden almayı planlıyorum. Biraz bakış açısı değişik kitaplar olsun diye.
2014 ocak dogumlu erken tavsiye etmem cok yakin bi arkadasimin kizi bizim kizdan 6 ay küçük cocuk cok zorlanıyor pisman oldu verdigine
of o nasıl bi set öyle.Kizin kitap setine 3 bin lira para odedik sene basinda icinde yaklasik 60 a yakin kitap var ingilizce de dahil tudem set var fasikuller falan vs.. daha 1. sınıf bi de
Maşallah canım.Canim biz devletin verdigi kitaplari hic almadik ,gormedik bile diyebilirim ozel okula gidiyor donemin basinda aldık aldirdilar daha dogrusu cok guzel ama ingilizce hikaye kitaplari var dusunme becerileri vs...robotik kodlama da ogreniyor materyal cok bitirsin olmazsa 2. sinif icin bakayım bu arada kizim eksiksiz okuyor artik herseyi insan cok mutlu oluyor
Benim kız da 2015 Ocak doğumlu canim.2014 ocak dogumlu erken tavsiye etmem cok yakin bi arkadasimin kizi bizim kizdan 6 ay küçük cocuk cok zorlanıyor pisman oldu verdigine
Biz de zorlandık ama mecburrrMaşallah canım.
Özel okul demekki, devlet okulunda herkesin bütçesi olmazdı çünkü
Evet canımof o nasıl bi set öyle.
özel okul mu zeze cim .
Senin kız da ayni benim kiz gibi baslamis olacak bizim su an gayet iyi gidiyorBenim kız da 2015 Ocak doğumlu canim.
Benimki de seneye başlayacak inşallah.
Ablamın ki 2014 Ekim doğumlu, onu bu sene başlattılar.
Çalışıyor ablam, çocugun ana sınıfında 3. Senesi olacakti, orada sıkılır diye başlattılar.
Maşallah o da okumayı soktu, ablam videolar gönderiyor güzel okuyor.
Geldim cicim geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?