TebriklerrrGünaydın canlar...
Evett tartı günüm..İstediğim gibi gitmedi ama benim metoya göre iyi yine de..
1.6 kg gitti ..Bu kadar eziyete değmedi aslında.Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
82.4 kg ım..Toplama bakarsak 3 ayda 9.8 kg gitti..Dün çok zorlandınız mı dedi ..Ben de evet bayaaa dedim..Bir kerelik yaptım dedi bir daha yokmuş şükür..Çok uzun yıllardır bu kiloları görmediğim için ağır gidiyor sanırım....
İşte böyleeee...
Sağol canımcımTebriklerrr
benim kız da 2015 Ağustos doğumlu . seneye inşallah başlayacak bakalım . nasipse.Benim kız da 2015 Ocak doğumlu canim.
Benimki de seneye başlayacak inşallah.
Ablamın ki 2014 Ekim doğumlu, onu bu sene başlattılar.
Çalışıyor ablam, çocugun ana sınıfında 3. Senesi olacakti, orada sıkılır diye başlattılar.
Maşallah o da okumayı soktu, ablam videolar gönderiyor güzel okuyor.
aslında çok sağlıklı ve çok kişinin standart beslenme şeklini uyguladın . smothilerine ileride yulaf . muz da katabilirsin . benim sevdiğim ve sık sık tükettiğim menülerin vardı.Günaydın canlar...
1.6 kg gitti ..Bu kadar eziyete değmedi aslında.Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
82.4 kg ım..Toplama bakarsak 3 ayda 9.8 kg gitti..Dün çok zorlandınız mı dedi ..Ben de evet bayaaa dedim..Bir kerelik yaptım dedi bir daha yokmuş şükür..Çok uzun yıllardır bu kiloları görmediğim için ağır gidiyor sanırım....
İşte böyleeee...
tebrik ederim canım benim .Kahvaltım ödül yaptım kendime
Dünden kızımdan kalan 1 dilim mini pizza
Tarhana çorbası(Belediye hergün bizim hastanede dağıtıyor ondan)
Bayıldım offf uzerine bol cikolata döker yerdim muhtesem görünüyor ama yemeyeli cok oldu kilo zor verdigime bakmayin inanin ozellikle tatlı yemiyorum
MasallahhhGünaydın canlar...
İşte böyleeee...
Seneye 3 kişi 1. Sınıf annesi olacağız. Pamuk sen benbenim kız da 2015 Ağustos doğumlu . seneye inşallah başlayacak bakalım . nasipse.
Bende denemedim bunu. Çiğ ve pişmiş koydum, çiğ olanı yeniden pisirince daha lezzetli oldu. Zaten pisirince hacim kaybı olmuyor çiğ koymak daha mantıklı ve lezzetli.Eki Görüntüle 2736160
çiğden buzluğa attıydım . haşladım buzlu halde. çok güzel oldu tadı.
daha önceki seneler pişirip atıyordum . yenmiyordu . çöpe gidiyordu.
Benim de kısır anlayisim bol yeşillik.Eki Görüntüle 2736162
kısır yaptım . ya da ince bulgur salatası denilebilir . kimileri diyor ki kısır böyle olmaz . kısır değil bu .
bence kısır da neyse
taze nane . dereotu. maydonoz . mor lahana turşusu. kapya biber . soğan .
hepsini şişirdiğim bulgur ile karıştırdım . 1 limon sıktım , zeytin yağı . tuz .
mis gibi . çocuklar bitirir şimdi akşama kadar . yerler git gel .
Dedim yemek yarışmasına mi katılmış yanlış yere mi atmış resimlerAyyy kac tane foto atmış
Dun aksam yedik bizde ciger kavurma efsane olmustu afiyet olsunAkşam yemegim ciğer sote
Yaparken inan aklima sen geldin. Kahvaltıda da yiyorsun diye hatırladım.Dun aksam yedik bizde ciger kavurma efsane olmustu afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?