Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebriklerrr

benim kız da 2015 Ağustos doğumlu . seneye inşallah başlayacak bakalım . nasipse.

aslında çok sağlıklı ve çok kişinin standart beslenme şeklini uyguladın . smothilerine ileride yulaf . muz da katabilirsin . benim sevdiğim ve sık sık tükettiğim menülerin vardı.

Kahvaltım ödül yaptım kendime
Dünden kızımdan kalan 1 dilim mini pizza
Tarhana çorbası(Belediye hergün bizim hastanede dağıtıyor ondan)
tebrik ederim canım benim .
ödül olarak gördüğün şeyleri ben de tüketmeyi sevmiyorum mesela. ondan da zayıf kalıyorum sanırsam . yeme zevki benim böyle oluşmuş . kimseler beğenmiyor yeme alışkanlıklarımı. benden başka.

akşam evdekilerin menü.
patates püresi . tereyağlı sütlü. ondan yedim sonra 2 kaşık . ve 1 tane de kadınbudu köfte yedim . akşam böyleydi. antep fıstık ve yer fıstığı yedim üstüne. bitter çikolata ile.

çiğden buzluğa attıydım . haşladım buzlu halde. çok güzel oldu tadı.
daha önceki seneler pişirip atıyordum . yenmiyordu . çöpe gidiyordu.

kısır yaptım . ya da ince bulgur salatası denilebilir . kimileri diyor ki kısır böyle olmaz . kısır değil bu .
bence kısır da neyse

taze nane . dereotu. maydonoz . mor lahana turşusu. kapya biber . soğan .

hepsini şişirdiğim bulgur ile karıştırdım . 1 limon sıktım , zeytin yağı . tuz .
mis gibi . çocuklar bitirir şimdi akşama kadar . yerler git gel .

Masallahhh
Bence iyi olmuş. 3 kilo olsa çabuk alınacak bir kilo olurdu belki. Ortalama iyi bir kilo olmuş.
benim kız da 2015 Ağustos doğumlu . seneye inşallah başlayacak bakalım . nasipse.
Seneye 3 kişi 1. Sınıf annesi olacağız. Pamuk sen ben
Eki Görüntüle 2736160

çiğden buzluğa attıydım . haşladım buzlu halde. çok güzel oldu tadı.
daha önceki seneler pişirip atıyordum . yenmiyordu . çöpe gidiyordu.
Bende denemedim bunu. Çiğ ve pişmiş koydum, çiğ olanı yeniden pisirince daha lezzetli oldu. Zaten pisirince hacim kaybı olmuyor çiğ koymak daha mantıklı ve lezzetli.
Benim de kısır anlayisim bol yeşillik.
Salataya daha yakın, canım istedi şimdi

Bugunku menüm
Sabah
Az sucuklu 2 yumurta
1 dilim kızarmış ekmek
Tulum peynir yesil zeytin

Arada
1 kupa sütlü nescafe
1 kupa ayran
1 kupa lahana suyu

Aksam
1 kase mercimek corbasi
2 kupa tuzsuz ayran

Yatmadan 1 kupa daha lahana suyu icerim tabi ki bol bol cayyy

Bugunle yarin , oglen ve akşamları sivi beslenmeyi dusunuyorum, sabah illa klasik kahvaltımı yapmaliyim. Yarın ekmek de yemicem.Lahana tiroide iyi gelmez ama regl olcam odem atsin biraz bir iki gunden bisey olmaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…