- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Canim bende regl arefeaindeyim. Şu regl geçsin bende bir detoks yapacağım.Bugunle yarin , oglen ve akşamları sivi beslenmeyi dusunuyorum, sabah illa klasik kahvaltımı yapmaliyim. Yarın ekmek de yemicem.Lahana tiroide iyi gelmez ama regl olcam odem atsin biraz bir iki gunden bisey olmaz sanırım.
Canim bence harika gitmis 1.6 cok iyi bir kilo canimcim inanki oyleGünaydın canlar...
Evett tartı günüm..İstediğim gibi gitmedi ama benim metoya göre iyi yine de..
1.6 kg gitti ..Bu kadar eziyete değmedi aslında.Bakalım diyetisyenim ne diyecek..
82.4 kg ım..Toplama bakarsak 3 ayda 9.8 kg gitti..Dün çok zorlandınız mı dedi ..Ben de evet bayaaa dedim..Bir kerelik yaptım dedi bir daha yokmuş şükür..Çok uzun yıllardır bu kiloları görmediğim için ağır gidiyor sanırım....
İşte böyleeee...
Offf offf nasil da guzel gorunuyor cnm
Canim ellerine saglik vallaEki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221
Mesela bu kurabiyeleri dün evdekilere yaptim 1 tepsi ama ben yemedim yine de gitmiyor kilolar
Kahvaltida yiyen Aytenazmi biz kiymali yumurta yeriz en agir olarakYaparken inan aklima sen geldin. Kahvaltıda da yiyorsun diye hatırladım.
Evet canim bende hatırladımKahvaltida yiyen Aytenazmi biz kiymali yumurta yeriz en agir olarak
Yulaf ezmesi zaten var canım içinde..meyve de var..Ama ben sıvı beslenmeyi hiiiç sevmiyorum..Bana göre değil..aslında çok sağlıklı ve çok kişinin standart beslenme şeklini uyguladın . smothilerine ileride yulaf . muz da katabilirsin . benim sevdiğim ve sık sık tükettiğim menülerin vardı.
Sağol canım..Senin ilginç bir yeme zevkin var kesintebrik ederim canım benim .
ödül olarak gördüğün şeyleri ben de tüketmeyi sevmiyorum mesela. ondan da zayıf kalıyorum sanırsam . yeme zevki benim böyle oluşmuş . kimseler beğenmiyor yeme alışkanlıklarımı. benden başka.
Mesela bu ölsem çorbanın içine bunları koymak gelmez aklımaEki Görüntüle 2736154
kremalı mantar çorba . hazır paket . ama koyu pişirdim . koyu düştü.
içcine taze nane . havuç salatası . lahana salatası . miss oldu. 2 kase yedim bundan .
Nım nım nım güzeell bu
valla ben de mor lahana eklerim kısıra ve çok da güzel olur...Eki Görüntüle 2736162
kısır yaptım . ya da ince bulgur salatası denilebilir . kimileri diyor ki kısır böyle olmaz . kısır değil bu .
bence kısır da neyse
taze nane . dereotu. maydonoz . mor lahana turşusu. kapya biber . soğan .
hepsini şişirdiğim bulgur ile karıştırdım . 1 limon sıktım , zeytin yağı . tuz .
mis gibi . çocuklar bitirir şimdi akşama kadar . yerler git gel .
Amanın çok güzel gözüküyor..Hani sen mercimek ekmeği yapacaktın da bize resim atacaktın..Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221 Eki Görüntüle 2736221
Mesela bu kurabiyeleri dün evdekilere yaptim 1 tepsi ama ben yemedim yine de gitmiyor kilolar
Sağol canımcım..İnşallah böyle devam ederek şu 7 leri görürüm artık..Masallahhh
Bence iyi olmuş. 3 kilo olsa çabuk alınacak bir kilo olurdu belki. Ortalama iyi bir kilo olmuş.
Seneye 3 kişi 1. Sınıf annesi olacağız. Pamuk sen ben
Bende denemedim bunu. Çiğ ve pişmiş koydum, çiğ olanı yeniden pisirince daha lezzetli oldu. Zaten pisirince hacim kaybı olmuyor çiğ koymak daha mantıklı ve lezzetli.
Benim de kısır anlayisim bol yeşillik.
Salataya daha yakın, canım istedi şimdi
Çok güsellll gözüküyorrrAkşam yemegim ciğer sote
Sağol canımcım..Siz iyi diyorsanız iyidir..Canim bence harika gitmis 1.6 cok iyi bir kilo canimcim inanki oyle
Offf offf nasil da guzel gorunuyor cnm
Canim ellerine saglik valla
iyi yaptın canımcım .Günaydın
Eşim bugun pastaneye gitti, bir sürü börek çörek simit aldı.
Bunlardan az yemek için kıymalı yumurta yaptım kendime.
Kıymalı yumurta
1 ısırık simit
Bir ısırık patatesli börek
Bir ısırık kıymalı börek.
Cuma bir tarti günü geçsin de, kısır yapicam
yap canım . içine bol sebze doğra . yağı az koy . diyetlik olur zaten .Cuma bir tarti günü geçsin de, kısır yapicam
Veee beklenen regl geldi. Bari yarını atlatsaydık
Waawww çok güselll mamalar...
Kız mazoşistmisinAç uyuyorum resmen.
Akşam 6 da yemek yeyip, 6 dan sonra sadece sade kahve ve yesilcaya alisacam.
Aç olmak hoşuma gidiyor
Aç kaldıkça midem küçülecek, kilo verebileceğim gibi.
Sabah 61.7 geldim. Yani -700 Gr.
Yarın da böyle olurum inşallah.
Bu kilo memlekete gitmeden önceki kiloma donmuş oluyorum.
Yani 2 haftada aldığımı 2 haftada vermiş.
Çabuk alınan çabuk veriliyor gerçekten.
Ama benim artık yıllardır kemikleşmiş 60 sınır im var.
Onu nasıl kiracagim hiç bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?