Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eline sağlık canım herkesi kutlarım

iyi tatiller sersum

kuzum hayirli yolculuklar yaaa güzelce 9 dokuz ayiniz da gectikten sonra bi yolculuk daha yapar dönersin memleketine gidecegin yer sevdigin yer olunca yolculuk hic görünmüyor gözüne

5 km derken 9 kam yürüyüp gelmisim kizlar alamadim hizimi galiba 400 kalori yakmisim ooohhh misss hergün böyle yapsam hazir ise gitmiyorken, bir haftada bir kilodan da fazla veririm

sersumum iyi yolculuklar bacıminşallah çooooook güzel bi tatil geçirirsinizdoya doya gezin eğlenin.ama sakın kaçamak yapıp kilo alarak dönmeyesin bebişim

sersumcugum ..

iyi yolculuklar canim ..
guzel , dolu dolu bir tatil gecirmen dilegi ile ..

iyi yolculuklar sersum çabuk dön buraya

yaa kızlar şöyle bir okudum da imrendim valla size güya ben de ramazanda karatay yapacaktım gümledim üstüne bir de kilo aldım... üstelik bebek istiyorum tedaviye baladım hamile kalmadan ne kadar verirsem kardır yanıma lütfen bezi gaza getirinnn :18:

iyi tatiller sersumcum herşey gönlünce olsun inşallah oralardan arada bir gir özletme kendini:29:

iftarda yediklerim

dışarda yemiştik kızlar
salata ve tatlılar açık büfe idi
ana yemek karışık ızgara yanında salata
patlıcan kabak biber kızartma yoğurtlu
ayran tatlı 1 tane baglava şekerparenin yarısı çok az yedim yani
çayyy
sahur

mide bulantısı çok fazlaydı yine sahurları çok oluyo
boğazlarım hala kötü
o yüzden bastırsın diye küçük 1 patates
1 yumurta peynir zeytin 3 dilim karpuz
çayyyy ancak 1 bardak su içebildim inşallah susamam
birde biraz önce pazara gittim evde domates falan kalmamıştı
kocişte gideceğiz diye almayalım demişti ama bende gittim ufak tefek bişeler aldım
iftarı sahuru biz düşünüyoruz şekerim onlar deyil ancak yiyolar eve geldim klimayı bi açtım dünya varmış ne sıcak be
bayramın 1. günü gidicez 4 gün işte fazla deyil hadi kızlar öptüm hepicinizi

Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık

iftar :

1 kepçe kuru fasulye
1 tane kabak dolması
çorba
salata
1 kaşık pilav
4 tane taze kayısı

ara: dondurma

sahur :
2 kk yumurta
kaşar peyniri
7 zeytin
domates , salatalık
4 ceviz
10 fındık
7 adet badem

1 lt su + 4 taze kayısı

Hellooooooo !

Merhabaaaaaa !

Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiiim

Keyifler nasıl

Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...

Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz

Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince

kaçırmışım canım seni..ben de yarın gidiyorum..iyi tatiller bizeee

Ben salı günü gideceğim evet iyi tatiller hepimizee

2 kk börekten bişey olmaz bi tenem tatilde bol bol yürüyüp yüzersin

oyy bende okurken yoruldum valla şimdi sadece tatili ve güzel günleri düşün 9 ayı daha fazlaymış gibi düşün ben öyle yapınca daha çabuk geçmiş gibi geliyor da ondan diyom

Hoş gelmişsiniz aramıza eğer karataya yeni başladıysanız ramazanda çok zorlanırsın bence ramazandan sonra başla ama tam başla bebek için hayırlısı olsun inşallah tez zamanda hamile kalırsın canım, tedavide hormon ilacı varsa kilo vermeni engelleyebilir hatta aldırırabilir biliyorsundur :44:

burada birkaç arkadaşımız daha var bebek isteyen ve hamilelik öncesi ideal kiloya düşmek isteyip karataya devam eden, hatta buradayken hamile kalıp doğumdan sonra tekrar aramıza katılanlar var bilmiyorum haberin varmıydı ?

hadi sana gaz veriim ben 45 yaşındayım, menopozlu halimle spor da yapmadan 3.5 ayda 14 kg vermiştim 1 yıldırda iki aşşa bir yukarı koruyorum üstelik kaçamaklarım da hep oluyor ama ertesi günler daha ciddi olup dengede tutuyorum kilomu

yanisi gençken metabolizmanda hızlıdır üstelik tedavin var önünde inşallah hamilelik ve bebek süreci var fazla kilo hamileliğe engel olmasada zorlaştırıp birçok rahatsızlığa sebep olduğunu sende biliyorsundur o yüzden en geç bayramdan itibaren hemen başla ve burada menülerini payalaşıp listeye gir ki motive olasın

Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık

Hoşgeldin canım burada daha çok geyik yapabiliyoruz o yüzden istediğin yerde devam edebilirsin hatta iki yerde de yazabilirsin

Haay

Hoşgeldiiiin

Bizim keyifler yerinde çok şükür seniki de iyidir inşallah taşınıp yerleştinmi ? işbaşı yaptınmı, bayramda ve tatilde napcan ?
ne çok sordum bee!

Çoğunluk tatil yada ramazan modunda eylül ortalarına kadar böyle ıssız olur anca okullar açıldıktan sonra ahali toplanır

Benim de iyi çok şükür canım Sevindim herkes mutluysaaaa
Taşındım yerleştim çok şükür canım. Hala evde yapmam gerekenler var. Giden kişi hiç bakmamış eve temizlik yapmaktan ellerim koptu valla Çamaşır suyu bağımlısı oldum

Tatil bitti... Bayramda çalışıcaz ailece Tatil de ne tatildi bilsen. Koşturmacayla geçti. Hiç bişi anlamadım. Detaya girersem sabaha çıkamam size edeceğim dualar da havada kalır

Dualarıma hepiciğinizi katıyorum inşallah herkesin istedikleri olur. Kadir geceniz mübarek olsun bu arada....

Haaaydi öpüyorum kocaman. Sor beyaaa yeterki sen sorrr

bu gazla bayramı atlatırım heralde :) bayramdan sonraki ilk gün menümü paylaşacağım kızlar

önceki gün sahurda yediklerim

5-6 tane içli köfte
peynir
çay

bi kaçgündür menümü yazamadım kızlar

iftarda yediklerim

fırında adana kebap
2 kaşık bulgur pilavı
2 tane çiğ köfte
1 bardak ayran
1 tane karnıyarık

1 tane türk kahvesi şekersiz
çayyy

sahurda yediklerim

2 tane haşlanmış yumurta
peynir zeytin
domates salatalık
yerfıstığı ve çayyy

hepimize kolay gelsin

Son düzenleme:

Hoşgeldin,

Hayırlı uğurlu olsun, yeni evin, yeni şehrin ve yeni kilon Kaçamak yaparsan çiğ börekle, beni de an olur mu Ama sakın papağan'da falan yerken anma, herkesin aksine ben beğenmedim oranın böreğini

Çiğdemim bebeğem hoşgeldinyeni eviniz,yeni şehriniz hayırlı olsun;size mutluluk getirsin canım benim:26::16;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…