KİLO VERENLER
1.CİGDEMKLCSN - % 2.229
2.SERPP - % 2.02
3.KANEEL - % 1.3
4.KARDELEN - % 0.930
5.REGEN - % 0.735
6.SERSUM -% 0.408
7.FİNCANS - % 0.289
AYNI KALANLAR
-BİRDY
-FİLİZTOPRAK
-GÜLERYÜZ2011
KİLO ALANLAR
LEYLAK 84 + % 0,724
KILO VEREN ARKADAŞLAR, KENDIMLE BERABER, HEPINIZI TEBRIK EDIYORUM VE DEVAMINI DILIYORUM
VEREMEYIP AYNI KALAN YADA KILO ALAN ARKADASLAR , DURMAK YOOOKK KARATAYA DEVAMMM
yarın sabah 8 de yolculuk başlar kızlar.3.5 saat otobüsle van oradan 16 uçağıyla istanbul oradan da 2 saat otobüs karamürsel
inşallah..uzuunnn bir yolculuk olacak 1 yıldan sonraa... anlatırken bile yoruldum
.24 gün hakkariye elvedaa..dönüşte artık 9 ayımız kalmış oluyor hayırlısıyla
buzdolabını boşalttığım ve evde yumurta dahil birşey kalmadığı için cısslı oldu:18::18:..yarında yolculuk var malum..pazara düzene girerim
artık
akşam
2 kk kadar ıspanaklı börek
peynir zeytin
söğüş salata
1 içli köfte
2 kaşık tavuk döner
çay çayy
yarın sabah 8 de yolculuk başlar kızlar.3.5 saat otobüsle van oradan 16 uçağıyla istanbul oradan da 2 saat otobüs karamürsel
inşallah..uzuunnn bir yolculuk olacak 1 yıldan sonraa... anlatırken bile yoruldum
5 km derken 9 kam yürüyüp gelmisim kizlaralamadim hizimi galiba 400 kalori yakmisim ooohhh misss hergün böyle yapsam hazir ise gitmiyorken, bir haftada bir kilodan da fazla veririm
ne kadar çok yürüyorsun öyle9 km ne demek harikasın
kaçırmışım canım seni..ben de yarın gidiyorum..iyi tatiller bizeee
buzdolabını boşalttığım ve evde yumurta dahil birşey kalmadığı için cısslı oldu:18::18:..yarında yolculuk var malum..pazara düzene girerim
artık
akşam
2 kk kadar ıspanaklı börek
peynir zeytin
söğüş salata
1 içli köfte
2 kaşık tavuk döner
çay çayy
yaa kızlar şöyle bir okudum da imrendim valla size güya ben de ramazanda karatay yapacaktım gümledimüstüne bir de kilo aldım... üstelik bebek istiyorum tedaviye baladım hamile kalmadan ne kadar verirsem kardır yanıma lütfen bezi gaza getirinnn :18:
Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık
Hellooooooo !
Merhabaaaaaa !
Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiiim
Keyifler nasıl
Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...
Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz
Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince
Haay
Hoşgeldiiiin
Bizim keyifler yerinde çok şükürseniki de iyidir inşallah taşınıp yerleştinmi ? işbaşı yaptınmı, bayramda ve tatilde napcan ?
ne çok sordum bee!
Çoğunluk tatil yada ramazan modunda eylül ortalarına kadar böyle ıssız olur anca okullar açıldıktan sonra ahali toplanır
Benim de iyi çok şükür canımSevindim herkes mutluysaaaa
Taşındım yerleştim çok şükür canım. Hala evde yapmam gerekenler var. Giden kişi hiç bakmamış eve temizlik yapmaktan ellerim koptu vallaÇamaşır suyu bağımlısı oldum
Tatil bitti... Bayramda çalışıcaz aileceTatil de ne tatildi bilsen. Koşturmacayla geçti. Hiç bişi anlamadım. Detaya girersem sabaha çıkamam size edeceğim dualar da havada kalır
Dualarıma hepiciğinizi katıyorum inşallah herkesin istedikleri olur. Kadir geceniz mübarek olsun bu arada....
Haaaydi öpüyorum kocaman. Sor beyaaa yeterki sen sorrr
Hellooooooo !
Merhabaaaaaa !
Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiiim
Keyifler nasıl
Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...
Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz
Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?