Hoşgeldin canım özlettin kendini rabbim başka kayıp göstermesin inşallahMerhaba arkadaşlar
Nasılsınız herkes iyidir umarım
Ben de epeydir gelemedim çok da kilo aldım bazı kayıplarımız da oldu Allahım başka göstermesin inşallah
Pazartesi diyetisyene başladım 14 günlük bir grupla
Gelişmeleri yazarım
canımmmm. doğum günün kutlu olsun . nice nice yaşlara.Selam canlar..
Allahıma şükürler olsun eşim de biz de iyiyiz..Bugün karantina son günü.Eşim pazar gecesi yola çıkacak..Neyse ki hafif geçti ve 1 hafta fazladan bizimle kaldı..Orada olsaydı yurtta bakımsız benim aklım onda çok kötü olacaktı..Her şeyde vardır bir hayır..Bende sırt ağrısı vardı sadece..Pazartesi test yaptırıp öyle işe gideceğim.İnşallah kızım da ben de negtif çıkarız..
Bugün ayrıca tartıldım bildirim de yapayım..Bu arada diyetisyenim tartı günümü cumartesi yaptı 10 gündür izinliyim ve serbest yiyorum bu arada..Karantina falan çok aldım sanmıştım ama şükür
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,1 kg
bu hafta:82,7 kg
fark:+600 gr buna da şükür
Toplam fark:9,2 kg
Kızımla eşim çiçek almışlar bonsai çok seviyordum..
Eki Görüntüle 2756868
46 oldum bu arada 46'lık oldum
hadi güzel geçer detowun inşallah .Kızlar yarın niyetlenmistim bildirim için am şimdi yapayım geçen hafta bildirmesemde yazayım 65.8 i gördüm ve dank etti şeker detoxuna başladm biliyorsunuz
Kahvaltıdan sonra tartıldım anca akloma geldi
62.4 geldim bu kilo bildirimin olsun inşallah 8 ,Ocak 2021
Kahvaltı bir buçuk yumurtadan sucuklu omlet
Bir parça peynir
İki adet çubuk peynir
Yarım dilim simit eşim ısrarla yedirdi inşallah detoxuna Zarar vermez diye umuyorum sizce nasıl gidiyorum motive olmam için soruyorum
canım hoş geldin .Merhaba arkadaşlar
Ben de epeydir gelemedim çok da kilo aldım bazı kayıplarımız da oldu Allahım başka göstermesin inşallah
Gelişmeleri yazarım
İnşallah canım ehadi güzel geçer detowun inşallah .
kilocuklar gitsin .
başlangıç oldu bugün demek . kilo verdiğin haftaları görelim inşallah .
Canım daha geçen gün seni andık..Merhaba arkadaşlar
Gelişmeleri yazarım
Sağol canımmmmDoğum günün kutlu olsun canim .
Sevdiklerinle nicee yıllara
Canımmm hoş geldin..Kayıplarınıza çok üzüldüm başınız sağolsun..Canım çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatmışsınızdır çok zor bir dönem
Eşin için de Allah kavuştursun tekrar canım
Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı mutlu yaşlar versin sevdiklerinle
Sağol canımmmmOoo doğum günün kutlu olsun
Hadi bakalım başarılarKızlar yarın niyetlenmistim bildirim için am şimdi yapayım geçen hafta bildirmesemde yazayım 65.8 i gördüm ve dank etti şeker detoxuna başladm biliyorsunuz
Bir parça peynir
İki adet çubuk peynir
Yarım dilim simit eşim ısrarla yedirdi inşallah detoxuna Zarar vermez diye umuyorum sizce nasıl gidiyorum motive olmam için soruyorum
Sağol canımmmmcanımmmm. doğum günün kutlu olsun . nice nice yaşlara.
çiçeğin de ne kaaa güzellllll.
Hoşgeldin canım özlettin kendini rabbim başka kayıp göstermesin inşallah
canım hoş geldin .
nerelerdeydin diye düşündük biz de.
Allar rahmet eylesin . Allah geride kalanlara sabır versin inşallah .
diyetisyen ile ilgili haberlerini bekliyoruz
Canım daha geçen gün seni andık..
Allah rahmet eylesin kayıpların için.
Sağol canımmmm
Canımmm hoş geldin..Kayıplarınıza çok üzüldüm başınız sağolsun..
Daha geçenlerde kulaklarını çınlattık..Ne iyi ettin gelerek...
Sağol canımmmm
Hadi bakalım başarılar
Sağol canımmmm
Safrancim annenler gittikten sonra tekrar 60 a duşup bu hafta mi 61. Lere ciktin oraya anlamadim sanirsamGünaydın
Rumuz safransari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 60.3
Bu hafta 61.5
don dolaş aynı kiloya cikiyorum hep
Cnm bak cok da almamissin gordun mu unutma yasak yok once azalt azar azar yuru hergun daha iyisini yapmaya calisalim basaracagizMerhaba kızlar dün gelemedim çok yoğundum bugün ilk bildirimi yaparak sizinle güzel bir serüvene başlıyorum
Başlangıç tarihi 8 ocak 2021
Başlangıç kilom 83
Umarım bu defa başaracağım 3 gündür hazırlık dönemi gibi oldu
Sersumcum harika kaldigin yerden devam edebilirsin cok rahatSelam canlar..
Allahıma şükürler olsun eşim de biz de iyiyiz..Bugün karantina son günü.Eşim pazar gecesi yola çıkacak..Neyse ki hafif geçti ve 1 hafta fazladan bizimle kaldı..Orada olsaydı yurtta bakımsız benim aklım onda çok kötü olacaktı..Her şeyde vardır bir hayır..Bende sırt ağrısı vardı sadece..Pazartesi test yaptırıp öyle işe gideceğim.İnşallah kızım da ben de negtif çıkarız..
Bugün ayrıca tartıldım bildirim de yapayım..Bu arada diyetisyenim tartı günümü cumartesi yaptı 10 gündür izinliyim ve serbest yiyorum bu arada..Karantina falan çok aldım sanmıştım ama şükür
Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyetiyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:82,1 kg
bu hafta:82,7 kg
fark:+600 gr buna da şükür
Toplam fark:9,2 kg
Kızımla eşim çiçek almışlar bonsai çok seviyordum..
Eki Görüntüle 2756868
46 oldum bu arada 46'lık oldum
Canim daha gecen gun seni sormustum sonra konusyuk kizlarla hisgeldin cnm nasilsin, kayiplarin olmus basiniz sagolsunMerhaba arkadaşlar
Gelişmeleri yazarım
Cnm 65 ten once sanirim 60 lara dusmustum degil mi, hizli alip verebliyorsun sanirimKızlar yarın niyetlenmistim bildirim için am şimdi yapayım geçen hafta bildirmesemde yazayım 65.8 i gördüm ve dank etti şeker detoxuna başladm biliyorsunuz
Bir parça peynir
İki adet çubuk peynir
Aynen de okadar yükselmiyor dum nolduysa tatlı bağımlılık yaptı anlmadm burdan karataya geçiş yapsam nasıl olur diye düşünüyorumSafrancim annenler gittikten sonra tekrar 60 a duşup bu hafta mi 61. Lere ciktin oraya anlamadim sanirsam
Cnm bak cok da almamissin gordun mu unutma yasak yok once azalt azar azar yuru hergun daha iyisini yapmaya calisalim basaracagiz
Sersumcum harika kaldigin yerden devam edebilirsin cok rahat
Canim daha gecen gun seni sormustum sonra konusyuk kizlarla hisgeldin cnm nasilsin, kayiplarin olmus basiniz sagolsun
Cnm 65 ten once sanirim 60 lara dusmustum degil mi, hizli alip verebliyorsun sanirim
AkşamKahvaltım
2 mantarlı 2 yumurta
1 dilim beyaz peynir
Yarım salatalık
1 lavaş (Kızımla beraber yedik)
Çay çay çay
Aynen adacim çok almadan devam durmak yokSersumcum harika kaldigin yerden devam edebilirsin cok rahat
Sagol canimcim
Canım hepimiz yaşadık bunları ayran iç tarçınlı süt iç birdahakine katı yememeye çalışYatmadan önce midem kazınıyor irademe söz geçiremiyorum azda olsa ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum ve mutlaka birşeyler yiyorum midemi bastırma isteği oluyor biraz önce az ekmeğin arasına peynir koydum malesef yedim bunu nasıl aşacağım bilmiyorum bana yardımcı olun kadınlar kulu ünün melekleri
Canim leblebi ve bir meyve yiyebikirsin leblebi ve sur icebilirsin, galeta ve ayran olabilir elinin altinda olsun yavas yavas degisttir simdiki yediklerinle onlariYatmadan önce midem kazınıyor irademe söz geçiremiyorum azda olsa ağzıma birşeyler atma ihtiyacı hissediyorum ve mutlaka birşeyler yiyorum midemi bastırma isteği oluyor biraz önce az ekmeğin arasına peynir koydum malesef yedim bunu nasıl aşacağım bilmiyorum bana yardımcı olun kadınlar kulu ünün melekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?