Sen de cok cok almamissin cnim uzerine insallah bu yil hepimizin yili olur
Afiyet olsun canımGunaydin kizlar dun aksam pirasali ve kabakli lazanya yaptim ve salat ile yedim 2 catal tatli yedim.
Bu sabah 3 isirik lazanya kaldi yanina domates ve salatalik, simdi kahve ve meyve yerim az da sekersiz fistik ezmesi ile
Izmirli kendini nasil da belli ediyor gevrek diyerekBugün yediklerim
Kahvaltıda
1.5 kaşarlı yumurta
Yarım gevrek
Peynir
Zeytin
Arada
1 kupa sütlü nescafe
3 tane petibör bisküvi
(Cocuklar biskuvinin arasina lokum koyup yediler)
Canim lahmacun ye bir adet bence yanina bol yesillik ya da arasina bir de ayran ictin mi harika, pastadan da iki catal kadar ye kajveyle kendine su asamada iskence etme sakin kuzum, sporu da canin isterse yaparsin kendine sakin yuklenme olur mu zaten cok efor sarfediyorsunBenimde bugün yediklerim
Kahvaltı
1,5 yumurtalı Mantarlı yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 zeytin
Az lavaş
Öğle
Yarım lahmacun
1 sade nescafe
2 çilek
Akşam lahmacun var yemek istemiyorum inşallah irademe sahip olabilirim çocuklar pasta istedi onlar için pasta yaptım umarım onunda sadece tadına bakarım dolapta birsürü sebze var birşeyler yaparım inşallah
Bide spor yapmak gibi bir niyetim var ama çok savsaklıyorum boş boş evde vakit geçiriyorum bugün çocuklarla oyun bile oynamadım
Bnde de yemsk bitti ama canim acayip sekerli biseyler istiyordu salep mi icsem ne icsem diye dusunurkene su ictim sadeceÖğlen kahve ve kurabiye yedim
Akşam
4 köfte. Çeyrek ekmek içini cikarttip köfte ekmek yaptım. 1 bardak ayran içtim. 6 da bitti yemek. Kahve yeşil çay içiyorum yatana kadar.
Canım gidadetektifi hesabını takip ediyorum. Ürün içeriklerini paylaşıyor. Onları öğrendikçe hazır hiçbir gıda tüketesim gelmiyorBnde de yemsk bitti ama canim acayip sekerli biseyler istiyordu salep mi icsem ne icsem diye dusunurkene su ictim sadeceahh su aksamlar
Haklisin canim ben de hazir hicbirseyi sevmem nerden geldiyse aklima evde vardi ama sonra biraktim, gida dedektifini ben de takip ediyordum bir ara, mumkinse hic ambalajli urun kullanmamak lazimCanım gidadetektifi hesabını takip ediyorum. Ürün içeriklerini paylaşıyor. Onları öğrendikçe hazır hiçbir gıda tüketesim gelmiyor
200 ml sinde 8 küp şeker, 100 de bir oranindan daha az salep varmış.
Bu hazır 1 lt Lik süt kutusunda olanlarda.
Harikasın ficans gözlerim kamaştı giden 2.3 kg görünce aynen devamGünaydın herkese
Bugün tartı günümdü
Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.5
Fark 2.3 kg
Harikasın ficans gözlerim kamaştı giden 2.3 kg görünce aynen devam
Maşallah maşallah kulvarlar ayrılmasın diye hemencik gaza bastımGünaydın herkese
Bugün tartı günümdü
Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.5
Fark 2.3 kg
Ficanscim harikasin sakın bizma bu kez gitsin yaza kadar hazir motivasyon da yakalamisken tebriklerGünaydın herkese
Bugün tartı günümdü
Geçen hafta 81.8
Bu hafta 79.5
Fark 2.3 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?