Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hoş b

Hoş buldum adacım kalplerimiz karşılıklıymış ben de gelmek istiyordum ne zamandır..
Sağol canım Allah razı olsun
Bu sefer veririm inşallah sürekli artıyor kilom
Sen kilo korumadaydın galiba canım

Günaydın arkadaşlar mutlu hafta sonları olsun hepimize
Pazartesi tartıldım 81,8
Önümüzdeki Pazartesi tekrar tartılıcam bu arada tartıya çıkmak yok dedi diyetisyen
Bugünki sabah kahvaltısında yoğurt mevsim meyvesi ve ceviz vardı
Hafta içi hep yumurtalı şekilde Karatay kahvaltısına benzerdi

Canım annemler geldiği gün 31 inde ayın kilo bildirimi yapmıştık 60.3 gelmiştim.
Bu hafta 61.5 geldim. Yani 8 günde bunun 5 günü annemlerle birlikteyken kacamakli oldu.

Reglimin de dün ilk günüydü onun da şişkinliği vardır ama 5 gün De doyasıya yedim. Onun da artışı oldu

Canım bir bardak ayran icenilirsin. Marul yiyebilirsin. Marul çiğneme gerektiği için beyne tokluk hissi gönderiyor

sersum canim alintiladim ama yazmamisim yazdim sanmistim, yeni yasin kurlu ve mutlu olsun, bu yil ve sonraki yillar insallah tum hayllerin gercek olsun sersumcum, cicegin harikaymis
Sağol canımmmm

İşte bizim kulvar...benim diyetisyenim de tartılmaya karşı ama arada dayanamayıp tartılıyorum
Sersum 82,7
Sen 82
Ben 83
vayyyy kulvara bakkkk
kulvarlar yarışıyorrr kapışıyorr..
sersum Doğum günün kutlu olsun canım iyi ki doğdun ailenle sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşların olsun
Çok sağol canımmmm

Kızlar ben niyetliyim bugün sahur yaparm diye düşündüm am kalkamadm kız gece durmadı pek
Gece 2 de bir poğaça ve iki kaşık menemen yedim
İftara da eşim dışardan söyliycekmis ilk gün diye kızda yordu baya yemek gelince yazarım iftarı 17,15 te yapıcam tamda yediğim saatler zaten açlık hiç hissetmiyorum çok şükür demin tartıldım 62.0 geldim yemek yiyince artmazsa keşke

Evet cnm bazen koruyorum bazen 2 kiko aliorum vermeye calisiyorum o sekilde gidiyir sen 7 li rakamlardaydin sanirim biraktiginda yine verirsin ficanscim hic merak etme sen
Hadi bakalim ne guzel basladin cnm
Odem olmustur cnm o gecer bikac gune
Heyyyyy beni unuttunuz ben 60.7 yim suanda sadece boyum farkli ama kilom ayni
Sizinle aynı kiloda aaadddaaa da var
Helal sana nadalcim nasil hatirladi kilomu

Allah kabul etsin canım..Benim de adağım vardı 2 tane önümüzdeki hafta olmasa da haftaya tutarım inşallah

Allah kabul etsin canım..Benim de adağım vardı 2 tane önümüzdeki hafta olmasa da haftaya tutarım inşallah
Benim iki aydan fazla tutmam lazım şimdiden bslaym dedim birde eşime yemek söyleme dedim kendime yeşil fasulye yaptm yumurtalı üzerine yoğurt koydum yedim güvenemedim dışardan gelen yemeklere

Sersum 82,7
Sen 82
Ben 83

Üçümüz de aynıymışız hadi hep beraber verelim inşallah

Sizinle aynı kiloda aaadddaaa da var

En iyisi az bi artışta dengelemek canım ne güzel
Sağol canımmmm

İşte bizim kulvar...benim diyetisyenim de tartılmaya karşı ama arada dayanamayıp tartılıyorum

vayyyy kulvara bakkkk

kulvarlar yarışıyorrr kapışıyorr..

Çok sağol canımmmm

Kulvarlar süper

76 civarıydım vermeye çalışıyordum baya aldım sonrasında gider onlar da inşallah

Sen de hemen müdahale ediyorsun adacım darısı bana

Sen de cok cok almamissin cnim uzerine insallah bu yil hepimizin yili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…