Benim de iyi çok şükür canımSevindim herkes mutluysaaaa
Taşındım yerleştim çok şükür canım. Hala evde yapmam gerekenler var. Giden kişi hiç bakmamış eve temizlik yapmaktan ellerim koptu vallaÇamaşır suyu bağımlısı oldum
Tatil bitti... Bayramda çalışıcaz aileceTatil de ne tatildi bilsen. Koşturmacayla geçti. Hiç bişi anlamadım. Detaya girersem sabaha çıkamam size edeceğim dualar da havada kalır
Dualarıma hepiciğinizi katıyorum inşallah herkesin istedikleri olur. Kadir geceniz mübarek olsun bu arada....
Haaaydi öpüyorum kocaman. Sor beyaaa yeterki sen sorrr
Hellooooooo !
Merhabaaaaaa !
Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiiim
Keyifler nasıl
Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...
Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz
Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince
tesekkür ederim canim da bir de kacamaklar olmasa yürüyüsler daha cok ise yarar ya, arada gidiyor iste
Benim de iyi çok şükür canımSevindim herkes mutluysaaaa
Taşındım yerleştim çok şükür canım. Hala evde yapmam gerekenler var. Giden kişi hiç bakmamış eve temizlik yapmaktan ellerim koptu vallaÇamaşır suyu bağımlısı oldum
Tatil bitti... Bayramda çalışıcaz aileceTatil de ne tatildi bilsen. Koşturmacayla geçti. Hiç bişi anlamadım. Detaya girersem sabaha çıkamam size edeceğim dualar da havada kalır
Dualarıma hepiciğinizi katıyorum inşallah herkesin istedikleri olur. Kadir geceniz mübarek olsun bu arada....
Haaaydi öpüyorum kocaman. Sor beyaaa yeterki sen sorrr
dünkü iftar yemeğim
tavuk çorbası
taze fasulye
salata
sahurda
cevizli makarna
domates salatalık çay
3 büyük bardak su
artık sonlara yaklaştıkça kaçamak olabiliyo sebebi
aynı şeyler yiyesim gelmiyo aslında eşime yapmıştım makarnayı
ama bende yedim artık düzene sokarım yeme işini
bayramda da yokuz sadece 4 gün çanakkaledeyiz kızlar
orda akraba yok artık dışardan yiyeceğiz ama dikkat edeceğim
birazdan temizliğe başlayacağım ev süpürmece silmece kız da toz alır,
dip köşe ramazandan sonra artık oruç oruç bu kada olur hadi kızlar ben temizliğe girişeyim yemekte yok bugün iş çokkkk
iyi tatiller sersum
kuzum hayirli yolculuklar yaaa güzelce 9 dokuz ayiniz da gectikten sonra bi yolculuk daha yapar dönersin memleketinegidecegin yer sevdigin yer olunca yolculuk hic görünmüyor gözüne
:18::18::18:sersumum iyi yolculuklar bacıminşallah çooooook güzel bi tatil geçirirsiniz doya doya gezin eğlenin.ama sakın kaçamak yapıp kilo alarak dönmeyesin bebişim
sersumcugum ..
iyi yolculuklar canim ..
guzel , dolu dolu bir tatil gecirmen dilegi ile ..
iyi yolculuklar sersumçabuk dön buraya
iyi tatiller sersumcum herşey gönlünce olsun inşallah oralardan arada bir gir özletme kendini:29:
:13:hoşgeldin canım..sana çook oldu yazalı.:44::44:.evet biz eski karataycılar olarak artık buradayız..durmak yok kilocuklar gidecek..Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık
Hellooooooo !
Merhabaaaaaa !
Kızaaaaaaaarrrr ben geldiiim
Keyifler nasıl
Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...
Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz
Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince
Ben salı günü gideceğimevet iyi tatiller hepimizee
2 kk börekten bişey olmaz bi tenemtatilde bol bol yürüyüp yüzersin
oyy bende okurken yoruldum vallaşimdi sadece tatili ve güzel günleri düşün 9 ayı daha fazlaymış gibi düşün ben öyle yapınca daha çabuk geçmiş gibi geliyor da ondan diyom
1:
hoşgeldin aramıza...başarılar...bu gazla bayramı atlatırım heralde :) bayramdan sonraki ilk gün menümü paylaşacağım kızlar
ben geldim 2 günden sonra..özledim valla sizi...
karamürselden herkese selam..nekaa güzel bir duygu burada olmak sormayın ..denizi yosun kokusunu özlemişim beyaaaa
ilk gün yolda 14 saatten sonra neredeyse 1.5 yıldan beri ilk defa saat 22 de yemek yedim..garip geldi..
dünüm..,
sabah
klasik karatay kahvaltısı
iftar
kıymalı pide(2 lahmacun kadar)
ayran
bol yeşillik
bu sabah
klasik kahvaltı
ilaveten 2 kk kadar kıymalı pide
dün akşam 15 dk yüzebildim dalga vardı eşim oruçlu yüzemiyor ağzıma su kaçar diyebugün de dalga var akşama da iftara davetliyiz ne yiyecem bilmiyorum:18::18:
ama çok fazla cısss yememeye çalışıyorum:18::18::18:..bakalımm
kızım hasta kriptiktonsilit oldu..yazın da hiç çekilmez ..bi nazlanıyor sormayın..
hepinizi öptüm..topik size emanet
arada girmeye çalışırım kızımdan fırsat bulursam
ben geldim 2 günden sonra..özledim valla sizi...
karamürselden herkese selam..nekaa güzel bir duygu burada olmak sormayın ..denizi yosun kokusunu özlemişim beyaaaa
ilk gün yolda 14 saatten sonra neredeyse 1.5 yıldan beri ilk defa saat 22 de yemek yedim..garip geldi..
dünüm..,
sabah
klasik karatay kahvaltısı
iftar
kıymalı pide(2 lahmacun kadar)
ayran
bol yeşillik
bu sabah
klasik kahvaltı
ilaveten 2 kk kadar kıymalı pide
dün akşam 15 dk yüzebildim dalga vardı eşim oruçlu yüzemiyor ağzıma su kaçar diyebugün de dalga var akşama da iftara davetliyiz ne yiyecem bilmiyorum:18::18:
ama çok fazla cısss yememeye çalışıyorum:18::18::18:..bakalımm
kızım hasta kriptiktonsilit oldu..yazın da hiç çekilmez ..bi nazlanıyor sormayın..
hepinizi öptüm..topik size emanet
arada girmeye çalışırım kızımdan fırsat bulursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?