Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

iyi günlerde otur canım evine kilonda süper

büyük civcivim sonunda geldi eve çok şükür bugün baya koşturmacaydı sırada temizlik var artık kaçamak falan yok tüm gazla devam

hoşgeldin çiğdoş yeni evin mekanın hayırlı olsun sen geldin sersum gitti
neyse herkez buluşacak sonunda nasıl olsa benim içinde çiğ börek ye kaçamak dahilinde tabi
bizim burda da açıldı ama hiç yemedim öptüm canım

tesekkür ederim canim da bir de kacamaklar olmasa yürüyüsler daha cok ise yarar ya, arada gidiyor iste

yaa lütfen kaçamakları bırak, harika yürüyorsun, eğer kaçamakları bırakırsan aramızdaki en iyi kilo veren sen olacaksın, günde o kadar çok km yürümek herkesin yapabileceği bir şey değil, sakın karataydan şaşma

selam

ben de dün akşam taşındım yeni evime, kiraya, sözde emlakçı temizliğe vereceğiz iki gün daha bekleyin dedi otelde, ama eve girer girmez yüzümüze kötü kokular çarptı, hiç temizlememişler, hele mutfakta tüm malzemeler sarı yağ kaplamış, demek ki buralarda temizlik bu kadar oluyor, biz de senin gibi çamaşır suyu bağımlısı olduk

ama ev temizlenince nasıl da güzel oldu, eve girince o keskin temizlik malzemelerinin kimyasal kokusu insanı rahatlatıyor

Son düzenleme:
dünkü iftar yemeğim

tavuk çorbası
taze fasulye
salata
sahurda

cevizli makarna
domates salatalık çay
3 büyük bardak su
artık sonlara yaklaştıkça kaçamak olabiliyo sebebi
aynı şeyler yiyesim gelmiyo aslında eşime yapmıştım makarnayı
ama bende yedim artık düzene sokarım yeme işini
bayramda da yokuz sadece 4 gün çanakkaledeyiz kızlar
orda akraba yok artık dışardan yiyeceğiz ama dikkat edeceğim
birazdan temizliğe başlayacağım ev süpürmece silmece kız da toz alır,
dip köşe ramazandan sonra artık oruç oruç bu kada olur hadi kızlar ben temizliğe girişeyim yemekte yok bugün iş çokkkk

en son cuma akşam menüsünde kalmıştım

cuma akşam
balık salata

cumartesi sabah
domates salatalık zeytin peynir yumurta çay

cumartesi akşam
sebze çorbası, kebap, salata

pazar sabah
peynir zeytin domates yumurta çay

pazar akşam
midye çorbası, salata

bu sabah
domates, zeytin, peynir, yumurta, kahve

eve tartı almak istiyorum böyle çok zor, şu anda canım tartılmak istiyor, meydandaki tartı gerçek kilonuzu gösterir diye yazıyor ama ayakkabı ve kıyafetsiz daha zayıf çıkar mıyım acaba çünkü kıyafetlerimden bayağı fark ediyor, çok zayıfladım, nerdeeee 77 nerde 65 belki de ayakkabısız 64
hemmen bir tartı almalıyım

ev işi = evi temizlemece + zayıflamaca bol bol ev temizlemek lazım hariçten egzersiz

iftarda yediklerim

tavuk
semizotuyemeği çok az
çorba
yoğurt
2 tane taze incir
5-6 adet taze üzüm

şekersiz türk kahvesi
çay

sahurda yediklerim

maden suyu
1 tane haşlanmış yumurta
domates
peynir
zeytin
çayy

iyi tatiller sersum

kuzum hayirli yolculuklar yaaa güzelce 9 dokuz ayiniz da gectikten sonra bi yolculuk daha yapar dönersin memleketine gidecegin yer sevdigin yer olunca yolculuk hic görünmüyor gözüne

sersumum iyi yolculuklar bacıminşallah çooooook güzel bi tatil geçirirsinizdoya doya gezin eğlenin.ama sakın kaçamak yapıp kilo alarak dönmeyesin bebişim
:18::18::18:
sersumcugum ..
iyi yolculuklar canim ..
guzel , dolu dolu bir tatil gecirmen dilegi ile ..

iyi yolculuklar sersum çabuk dön buraya

iyi tatiller sersumcum herşey gönlünce olsun inşallah oralardan arada bir gir özletme kendini:29:

Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık
:13:hoşgeldin canım..sana çook oldu yazalı.:44::44:.evet biz eski karataycılar olarak artık buradayız..durmak yok kilocuklar gidecek..
yazdan dolayı azaldık biraz ama eylülde herkesler gelmiş olur..

hoşgeldin beyaaaa
sana da iyi tatiller sarfoşum..geçecek elbet hayırlısıyla
bu gazla bayramı atlatırım heralde :) bayramdan sonraki ilk gün menümü paylaşacağım kızlar
hoşgeldin aramıza...başarılar...

ben geldim 2 günden sonra..özledim valla sizi...

karamürselden herkese selam..nekaa güzel bir duygu burada olmak sormayın..denizi yosun kokusunu özlemişim beyaaaa

ilk gün yolda 14 saatten sonra neredeyse 1.5 yıldan beri ilk defa saat 22 de yemek yedim..garip geldi..

dünüm..,
sabah

klasik karatay kahvaltısı

iftar

kıymalı pide(2 lahmacun kadar)
ayran
bol yeşillik

bu sabah

klasik kahvaltı
ilaveten 2 kk kadar kıymalı pide

dün akşam 15 dk yüzebildim dalga vardı eşim oruçlu yüzemiyor ağzıma su kaçar diye bugün de dalga var akşama da iftara davetliyiz ne yiyecem bilmiyorum:18::18:

ama çok fazla cısss yememeye çalışıyorum:18::18::18:..bakalımm

kızım hasta kriptiktonsilit oldu..yazın da hiç çekilmez..bi nazlanıyor sormayın..

hepinizi öptüm..topik size emanet
arada girmeye çalışırım kızımdan fırsat bulursam

hoşgeldin sersum kızın için çok geçmiş olsun umarım çabukcak iyileşir
görüşürüz

slm kızlar
hafta sonu gectı ve benım sıze yazacak bırrr suru seyım var ama ınanın kı hıc yazasım yok bugun. kendımı cok halsız hıssedıyorum. keyfım yok yani...bu yuzden sızlere bır slm verıp cıkıcam. inşallah yarın keyfım yerınd eolur ve yazamadıklarımı yazabılırım.
hepımız için guzel bır hafta olmasını dılıyorum.

mönüleri öğünleri baya sağlıklı bu karatay diyetininnnn... zaten karatay teyzem favorimmm :)

merhaba kizlar .....
nasilsiniz ...
ben 2 aksamdir gece calistigim icin gelemedim buralara ..
bu iki gun icerisinde hersey yolunda keyifler yerindeydi ..
hatta simdi 1 saatlik kosudan geldim ..
iftara daha cok burada neredeyse 4 saat bizim kizlara bakayim dedim neler olmus olacak dedim ..

iyi tatiller canim ..
Bol Bolll yüz .. bol bool gez .. Bol bol anti karatay olmayan herseyden ye ic gönlünce eglen .. tüm yilki stresini at ve pamuk gibi geri don bizleri sensiz birakma ..

Kizcen icin cok cok gecmis olsun canim .. yazik kuzucuga ..

Esin de az sabretsin aha burda ne kaldi agzim burnum bayram bayramdan sonra bol bol bol yüzer

[h=1]Zeytinyağlı İmam Bayıldı
[/h]

Kızartmak için;
4 adet patlıcan
Zeytinyağı
İç harcı için;
2 orta boy beyaz kuru soğan
12 diş sarımsak
3 adet sivribiber
3 adet domates
3 tutam tuz
3 tutam karabiber
1 dolu tatlı kaşığı toz şeker
½ demet maydanoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Patlıcanları yıkayıp alacalı soyun.Köklerini ayırmayacak biçimde yeşil kısımlarını koparın.(kökü ayırırsanız patlıcanlar yayılabilir)
Soyduktan sonra kızdırılmış zeytinyağında(kızartmalarda normalde ayçiçeği kullanılır,anneannem sadece patlıcanı zeytinyağında kızartırdı lezzetini bozmasın diye) patlıcanları bütün olarak önlü arkalı yumuşayıncaya kadar kızartın.(bütün olmazsa yağı içine çekip kararabilirler,ayrıca ateşin nispeten yüksek olmasına özen gösterin,ateş kısık olursa çekilen yağ oranıda artar).Hepsini kızarttıktan sonra kağıt havlunun üzerine alın.
Soğanları yarım halka piyazlık doğrayın.Sarımsakları küçük ise 2’ye büyük ise 4’e kesin ve biberleri de doğrayın.1 yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte tavada öldürün.Üzerine kabukları soyulmuş,çekirdekleri çıkartılmış ve doğranmış domatesleri ekleyin.Domatesler biraz ölene kadar kavurun.Tuz,karabiber,şeker ve maydanozu ekleyip ateşi söndürün.
Patlıcanları tencereye dizin.Ortalarını,bıçak yardımıyla çizgi şeklinde açın, kaşıkla genişletin,tabana kadar inmemeye özen gösterin.İçlerine biraz tozşeker serpin ve malzemeleri doldurun.Tavada kalan domatesli suyu tepsinin dibine dökün.Üstüne çok az zeytinyağı gezdirin.
Kapağı kapalı olarak 20-25 dakika pişirin.
Eğer kızartma yapmak istemezseniz,her şeyi çiğ olarak,aynı metodla pişirme süresini 1-1,5 saat arttırarak yapabilirsiniz.

[h=1]Fırında Soğan
[/h]

Malzemeler
4 adet beyaz soğan
4 tatlı kaşığı tereyağı
Pulbiber
İri çekilmiş karabiber-tuz

Soğanların kabuğunu soyun. Bütün soğanın üzerine artı işareti şeklinde kesik atın. Kesiklerin soğanın dibine kadar gelmemesine dikkat edin.

Soğanların kesik yerlerine 1′er tatlı kaşığı tereyağı koyun. Tuz karabiber ve pul biberle baharatlandırın. Her bir soğanı pişirme kağıdına sarın. Önceden 200 derecede ısıtılmış fırında yaklaşık 1/2 saat pişirin.
Kağıdından çıkararak bütün olarak yemeğin yanında servis edin.

[h=1] Kağıt Kebabı
[/h]

Malzemeler:
500 gr. kuşbaşı dana eti
2 havuç
2 patates
1 su bardağı bezelye
20 arpacık soğanı
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 domates
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz-karabiber

Bir tencerede zeytinyağını kızdırın.Arpacık soğan ve kuşbaşı etleri 2-3 dakika soteleyin.Salça ve su ekleyip,kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Patates,domates ve havuçları küp şeklinde doğrayın ve etlere ilave edin.Sebzeler yumuşayınca bezelye,tuz ,karabiber ve kekik ekleyin ve 5 dakika daha pişirip ocaktan alın.
Yağlı kağıttan 4 parça dikdörtgen şeklinde kesin.
Yemeği kağıdın ortasına paylaştırıp kenarlarını ortasına doğru katlayın.Kenarlarını da katlayıp paket haline getirin ve kat yeri altta kalacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin.
Kağıtların üzerini ıslatıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin.

[h=1]Kaymaklı Cevizli Hurma Tatlısı
[/h]

Malzemeler:

12 hurma
1 avuç iri dövülmüş ceviz içi
1 yemek kaşığı zeytinyağ
100 gr. kaymak

Hurmaları yanlarından bıçakla açarak,zedelemeden çekirdeklerini çıkarın.
Teflon tavada yağı ısıtın ve hurmaları ekleyip 2-3 dakika harlı ateşte çevirin.
Hurmaları bir kenara alıp ılıtın.
Ilınan hurmaların içini,bir çay kaşığı yardımı ile kaymakla doldurun ve kaymaklı kısmını kıyılmış ceviz içine batırarak servis tabağına alın.Ilık olarak servis edin.

05 Ağustos :

SAHUR :

1 kk yumurta
2 dilim kaşar p.
domates
6 zeytin
fındık , ceviz , badem
4-5 adet kara erik

İFTAR :

çorba
3 adet içli köfte
1 ufak kase bamya
bol salata
1 adet hurma
badem

Sahura kadar bir şey yememeyi düşünüyorum zaten olması gereken de bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…