Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İFTARDA YEDİKLERİM

taze fasulye
bulgur pilavı
mercimek çorbası
3 tane hurma
3 tane kayısı
1lt su içim yandı bugun

şimdide çayyy

Canım gule gule git gel,iyice dinlen,çok güzel bi tatil geçirirsin inşallah

Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık

Hoşgeldin

Hosgeldin canim yeni evin yeni yerin hayirli olsun:)

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım,kızına çok geçmiş olsun ,çabuk atlatır inşallah

merhaba kızlar,
iftar:
kremalı mantar çorbası
zeytinyaglı fasulye 1 servıs kasıgı
salata
2 adet incir
3-5 uzum tanesı
ayran
ben bunları yedım yaaa, butun aksam şiş dolastım. bır turlu hazmedemedım yedıklerımı teravıh kılmama ragmen.hayır anlamıyrm kı neydı bu kadar sısıren benı

sahur:
somateslı soganlı sucuk
bır lokma pıde
peynır
cevız
kayısı
3 dılım karpuz

bu sabah

yumurta, zeytin, peynir, domates, kahve

kahvaltıdan sonra bol bol su istedi canım, düşündüm de ben iki gündür doğru düzgün su içmiyorum olmaz

enfesss duruyor tüm yaptıkların bacımmm ellerine sağlıkkkkkk.. bana patlıcan kızartılına acaip ağır geliyor yutamıyorum o yüzden fırça ile azık yağlayıp fırına sürüyorum daha hafif oluyorrr

bunu bir ben beceremiyorum be bacımmmm şu katlama işi açma işiii yapamadım gitti bir kaç kez denedim yemeği açarken böyle seninki gibi harika bi sunum yapamıyor rezil rüsva ediyorummm :) bu yüzden çok çok tebriklerr bacımmm ellerine sağlıkkkk

ahh canım benimsizler gibi harika insanları sanal da olsa tanımak ne mutlu bişey benim için bilsenetrafımdakileri düşünüyorum da
annene ve kızına kavuşmuşsun,komşularına muhitine,semtine vasıl olmuşsun canım,nasıl mutlusun kimbilirbol bol dinlen...zaten karatay beslenme biçimi olduğu için fazla abartmayacağını biliyorumkaçamağı sabah ya da öğlen yaptın mı bi de her gün yürüdün mü oldu bitti
kızın rahatsızmış geçmiş olsun tatlım benim için öp yavruyubu arada...harika kilo vermişsin çizelgene göreaynen devam..sık sık gelemiyorum canım mazur görün nolur,yazımıza cevap vermiyo hatun diye düşünmeyin olur mu:26:

özlemim hoşgeldin bacım,özlettin kendiniohhh tatiller yapılmış miss gibieylülde herkes burda olur zaten,aldıklarımızı hep beraber veririz datlum
hoşbulduk canım,ben de sizi özledim inanınveririz tabii ki,sağlığımız yerinde olsun çok şükür hallederiz,artık mezunlar vermeliyiz topikte..eylülde sıkıyönetim mi var ne

bence abartmışlar..milletin lafıyla olmuyo..ben hayalimde göremem artık 50 li rakamları..
benim boyum da 1.62..valla hedefim 65 ona da şükredicem..naapalım azla yetinicem..
ben 70 olsam daha ne isterimdün kızım eski fotoğraflarımı bulmuş,73 filanım,anne taş gibiymişsin demez mi

çiğdemcim,sen de hoşgeldin,yeni görevin,yeni şehrin ve yeni evin hayırlı olsun,sana huzur ve mutluluk getirsin
benim için yeni diyebileceğim arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz..çok bakamadım geçmişe kızlar..arada uğramaya çalışıcam..
haa kaneelcim..ne güzel tarifler paylaşmışsın öyle,ağzımın suları aktı valla..
görüşmek üzere kızlar

ben bayramdan sonra sıkı yönetimin en sıkısını uygulayacam bebişimkendime hedef belirledim,kurban bayramı son benim için,o zamana kadar hedef 10 kg

yine taş gibi olacaksın,olucaz canım benim.dediğin gibi sağlığımız yerinde olsun yeter ki

herkese selam canlarımyarın bayram tatilini de fırsat bilerek kuşadasına gidiyoruz.1-2 hafta gelemiyebilirim o yüzden.ama dönüşte sıkıyönetimle burdayım inşallahherkese şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller

Teşekkür ederim canım bende bu tarifleri Arda türkmenden alıp yaptım. Bu resimler Arda'ya ait

06 AĞUSTOS ;

SAHUR :
2 KK yumurta
1 dilim kaşar
çökelek
az ekmek içine terayağ sürüp yedim
domates
zeytin
ceviz, fındık, badem
1 lt su

İFTAR ;
çorba
dünden kalan bamya
2 parça biftek
salata
çiğ köfte
kabak yemeği 1-2 dilim kadar

çok yedim galiba:26::26:sahura kadar daha da acıkmam

su : 3.5 lt içerim yine

sevgiler

bu arada kilom : 61.7
olmak istediğim kilo yine her zamanki gibi 58

dünkü sahur yemeğim
2 yumurta beynir zeytin
domates 2 lokma pide
çay fındık
3 büyük bardak su
bugünkü iftar yemeğim
1 tabak mantı +olmadı ama son günler artık
salata şimdide çay
bugün çarşıdaydım kuaföre gittim röflelerimi kapattırıyorum da
2. boyamı yaptırdım önceki akmıştı bu sabit kalacak rezil rezil dolaşmayayım dedim bayramda
güzel bişey oldu öpüyorum kızlar kendinize cici bakın

ohhh canım tadını çıkar kızına üzüldüm geçmiş olsun benim kızda çok nazlı napcaz bunları bizde kabahat bacım yüz veriyoz öptüm canım

kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden. Rabbım seneye Ramazan -ı Şerif ayına da sağlıklı sıhhatlı ulasabılmeyı nasıp etsın.

bayram dolayısıyla bende foruma gıremeyecegım.

hepınıze hayırlı bayramlar

hoşgeldin sersum kızın için çok geçmiş olsun umarım çabukcak iyileşir
görüşürüz
sağol canım..
sağol tatlım

Hoşgeldin canım,kızına çok geçmiş olsun ,çabuk atlatır inşallah
sağol canımmm
yok bebişim niye düşünelim öyle..sen gelmeyince korktum bu kız mutlaka arada da olsa uğrardı dedim:44:..iyi ol sen yeterki..izmitten ve seka parktan geçerken seni andım kulakların çınladı mı
he kıss biz 70 ve altını görsek taşş gibin oluruz valla..ben iyi verdim ama alıcam diye korkuyorum:18::18::18:..herkesler ikram ikram..offff

ben bayramdan sonra sıkı yönetimin en sıkısını uygulayacam bebişimkendime hedef belirledim,kurban bayramı son benim için,o zamana kadar hedef 10 kg
çok sıkı sıkı yönetim uygulayalım tatlışımmm
sersumum kızına çoook geçmiş olsun datlumşimdi daha iyidir umarım....

sana da iyi tatiller iyi bayramlar canikommm
ohhh canım tadını çıkar kızına üzüldüm geçmiş olsun benim kızda çok nazlı napcaz bunları bizde kabahat bacım yüz veriyoz öptüm canım
sağol canımm..

amiin iyi bayramlar..

ev ahalisi uykudayken bilg.ı boş buldum hemen geliim dedim

bugün kandıradayım kardeşimde yarın da adapazarına geçicez sonra yine anneme...ooooo işte böyle bi oraya bi buraya geçiyo tatil...

ee tabii herkesler özlemiş biz özlemişiz..ikramlar havada uçuşuyor..yememeye çalışıyorum ama hep iftarda yediğim için şiştim...
Allah sonumu hayretsin

yarın bayrammm....herkesin bayramını kutlarım..Allah nicelerine erdirsin inşallah...

herkesi öptümmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…