yarın sabah 8 de yolculuk başlar kızlar.3.5 saat otobüsle van oradan 16 uçağıyla istanbul oradan da 2 saat otobüs karamürsel
inşallah..uzuunnn bir yolculuk olacak 1 yıldan sonraa... anlatırken bile yoruldum
.24 gün hakkariye elvedaa..dönüşte artık 9 ayımız kalmış oluyor hayırlısıyla
Merhabalar kızlar Sersum canım mesajı şimdi gördüm uzun süre girememiştim foruma aktif olarak buradan mı devam edeceğiz artık
Hellooooooo !
Merhabaaaaaa !
Kızlaaaaaaaarrrr ben geldiiim
Keyifler nasıl
Kimsecikler yok gitmiş, kalmamış...
Ahh yaandım ben Aaaaallaaahımm bunnaaaa can dayaaaanmazzz
Neyse herkes sosyalleşmede nasılsa görüşürüz gelince
ben geldim 2 günden sonra..özledim valla sizi...
karamürselden herkese selam..nekaa güzel bir duygu burada olmak sormayın ..denizi yosun kokusunu özlemişim beyaaaa
ilk gün yolda 14 saatten sonra neredeyse 1.5 yıldan beri ilk defa saat 22 de yemek yedim..garip geldi..
dünüm..,
sabah
klasik karatay kahvaltısı
iftar
kıymalı pide(2 lahmacun kadar)
ayran
bol yeşillik
bu sabah
klasik kahvaltı
ilaveten 2 kk kadar kıymalı pide
dün akşam 15 dk yüzebildim dalga vardı eşim oruçlu yüzemiyor ağzıma su kaçar diyebugün de dalga var akşama da iftara davetliyiz ne yiyecem bilmiyorum:18::18:
ama çok fazla cısss yememeye çalışıyorum:18::18::18:..bakalımm
kızım hasta kriptiktonsilit oldu..yazın da hiç çekilmez ..bi nazlanıyor sormayın..
hepinizi öptüm..topik size emanet
arada girmeye çalışırım kızımdan fırsat bulursam
enfesss duruyor tüm yaptıkların bacımmm ellerine sağlıkkkkkk.. bana patlıcan kızartılına acaip ağır geliyor yutamıyorum o yüzden fırça ile azık yağlayıp fırına sürüyorum daha hafif oluyorrrZeytinyağlı İmam Bayıldı
Kızartmak için;
4 adet patlıcan
Zeytinyağı
İç harcı için;
2 orta boy beyaz kuru soğan
12 diş sarımsak
3 adet sivribiber
3 adet domates
3 tutam tuz
3 tutam karabiber
1 dolu tatlı kaşığı toz şeker
½ demet maydanoz
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Patlıcanları yıkayıp alacalı soyun.Köklerini ayırmayacak biçimde yeşil kısımlarını koparın.(kökü ayırırsanız patlıcanlar yayılabilir)
Soyduktan sonra kızdırılmış zeytinyağında(kızartmalarda normalde ayçiçeği kullanılır,anneannem sadece patlıcanı zeytinyağında kızartırdı lezzetini bozmasın diye) patlıcanları bütün olarak önlü arkalı yumuşayıncaya kadar kızartın.(bütün olmazsa yağı içine çekip kararabilirler,ayrıca ateşin nispeten yüksek olmasına özen gösterin,ateş kısık olursa çekilen yağ oranıda artar).Hepsini kızarttıktan sonra kağıt havlunun üzerine alın.
Soğanları yarım halka piyazlık doğrayın.Sarımsakları küçük ise 2ye büyük ise 4e kesin ve biberleri de doğrayın.1 yemek kaşığı zeytinyağı ile birlikte tavada öldürün.Üzerine kabukları soyulmuş,çekirdekleri çıkartılmış ve doğranmış domatesleri ekleyin.Domatesler biraz ölene kadar kavurun.Tuz,karabiber,şeker ve maydanozu ekleyip ateşi söndürün.
Patlıcanları tencereye dizin.Ortalarını,bıçak yardımıyla çizgi şeklinde açın, kaşıkla genişletin,tabana kadar inmemeye özen gösterin.İçlerine biraz tozşeker serpin ve malzemeleri doldurun.Tavada kalan domatesli suyu tepsinin dibine dökün.Üstüne çok az zeytinyağı gezdirin.
Kapağı kapalı olarak 20-25 dakika pişirin.
Eğer kızartma yapmak istemezseniz,her şeyi çiğ olarak,aynı metodla pişirme süresini 1-1,5 saat arttırarak yapabilirsiniz.
bunu bir ben beceremiyorum be bacımmmm şu katlama işi açma işiii yapamadım gitti bir kaç kez denedim yemeği açarken böyle seninki gibi harika bi sunum yapamıyor rezil rüsva ediyorummm :) bu yüzden çok çok tebriklerr bacımmm ellerine sağlıkkkkKağıt Kebabı
Malzemeler:
500 gr. kuşbaşı dana eti
2 havuç
2 patates
1 su bardağı bezelye
20 arpacık soğanı
4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
2 domates
1 su bardağı su
1 tatlı kaşığı kekik
Tuz-karabiber
Bir tencerede zeytinyağını kızdırın.Arpacık soğan ve kuşbaşı etleri 2-3 dakika soteleyin.Salça ve su ekleyip,kısık ateşte etler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Patates,domates ve havuçları küp şeklinde doğrayın ve etlere ilave edin.Sebzeler yumuşayınca bezelye,tuz ,karabiber ve kekik ekleyin ve 5 dakika daha pişirip ocaktan alın.
Yağlı kağıttan 4 parça dikdörtgen şeklinde kesin.
Yemeği kağıdın ortasına paylaştırıp kenarlarını ortasına doğru katlayın.Kenarlarını da katlayıp paket haline getirin ve kat yeri altta kalacak şekilde fırın tepsisine yerleştirin.
Kağıtların üzerini ıslatıp 190 dereceye ayarlanmış fırında 30 dakika pişirin.
ahh canım benimenemmmm çok ösledim kısss seniii.. insan arada bi ce ee der de haber verir merak ettim..
oh miss gibi tatil yapmışın..kışlıkları da tamamladın mı daha ne olsun.. .sen gel yeter ki ne diskalifiyesi sen kalifiyesin olur mu öyle şeyy
hoşbulduk canım,ben de sizi özledim inanın
özlemim hoşgeldin bacım,özlettin kendiniohhh tatiller yapılmış miss gibi eylülde herkes burda olur zaten,aldıklarımızı hep beraber veririz datlum
ben 70 olsam daha ne isterim
bence abartmışlar..milletin lafıyla olmuyo..ben hayalimde göremem artık 50 li rakamları..
benim boyum da 1.62..valla hedefim 65 ona da şükredicem. .naapalım azla yetinicem..
hoşbulduk canım,ben de sizi özledim inanınveririz tabii ki,sağlığımız yerinde olsun çok şükür hallederiz,artık mezunlar vermeliyiz topikte..eylülde sıkıyönetim mi var ne
ben 70 olsam daha ne isterimdün kızım eski fotoğraflarımı bulmuş,73 filanım,anne taş gibiymişsin demez mi
enfesss duruyor tüm yaptıkların bacımmm ellerine sağlıkkkkkk.. bana patlıcan kızartılına acaip ağır geliyor yutamıyorum o yüzden fırça ile azık yağlayıp fırına sürüyorum daha hafif oluyorrr bunu bir ben beceremiyorum be bacımmmm şu katlama işi açma işiii yapamadım gitti bir kaç kez denedim yemeği açarken böyle seninki gibi harika bi sunum yapamıyor rezil rüsva ediyorummm :) bu yüzden çok çok tebriklerr bacımmm ellerine sağlıkkkk
ben geldim 2 günden sonra..özledim valla sizi...
karamürselden herkese selam..nekaa güzel bir duygu burada olmak sormayın ..denizi yosun kokusunu özlemişim beyaaaa
ilk gün yolda 14 saatten sonra neredeyse 1.5 yıldan beri ilk defa saat 22 de yemek yedim..garip geldi..
dünüm..,
sabah
klasik karatay kahvaltısı
iftar
kıymalı pide(2 lahmacun kadar)
ayran
bol yeşillik
bu sabah
klasik kahvaltı
ilaveten 2 kk kadar kıymalı pide
dün akşam 15 dk yüzebildim dalga vardı eşim oruçlu yüzemiyor ağzıma su kaçar diyebugün de dalga var akşama da iftara davetliyiz ne yiyecem bilmiyorum:18::18:
ama çok fazla cısss yememeye çalışıyorum:18::18::18:..bakalımm
kızım hasta kriptiktonsilit oldu..yazın da hiç çekilmez ..bi nazlanıyor sormayın..
hepinizi öptüm..topik size emanet
arada girmeye çalışırım kızımdan fırsat bulursam
sağol canım..hoşgeldin sersumkızın için çok geçmiş olsun umarım çabukcak iyileşir
görüşürüz
sağol tatlımiyi tatiller canim ..
Bol Bolll yüz .. bol bool gez .. Bol bol anti karatay olmayan herseyden ye ic gönlünce eglen .. tüm yilki stresini at ve pamuk gibi geri don bizleri sensiz birakma ..
Kizcen icin cok cok gecmis olsun canim .. yazik kuzucuga ..
Esin de az sabretsin aha burda ne kaldi agzim burnum bayram bayramdan sonra bol bol bol yüzer
sağol canımmm
Hoşgeldin canım,kızına çok geçmiş olsun ,çabuk atlatır inşallah
yok bebişim niye düşünelim öyle..sen gelmeyince korktum bu kız mutlaka arada da olsa uğrardı dedim:44:..iyi ol sen yeterki..ahh canım benimsizler gibi harika insanları sanal da olsa tanımak ne mutlu bişey benim için bilsen etrafımdakileri düşünüyorum da
annene ve kızına kavuşmuşsun,komşularına muhitine,semtine vasıl olmuşsun canım,nasıl mutlusun kimbilirbol bol dinlen...zaten karatay beslenme biçimi olduğu için fazla abartmayacağını biliyorum kaçamağı sabah ya da öğlen yaptın mı bi de her gün yürüdün mü oldu bitti
kızın rahatsızmış geçmiş olsun tatlım benim için öp yavruyubu arada...harika kilo vermişsin çizelgene göre aynen devam..sık sık gelemiyorum canım mazur görün nolur,yazımıza cevap vermiyo hatun diye düşünmeyin olur mu:26:
ben 70 olsam daha ne isterimdün kızım eski fotoğraflarımı bulmuş,73 filanım,anne taş gibiymişsin demez mi
çok sıkı sıkı yönetim uygulayalım tatlışımmm
ben bayramdan sonra sıkı yönetimin en sıkısını uygulayacam bebişim kendime hedef belirledim,kurban bayramı son benim için,o zamana kadar hedef 10 kg
sersumum kızına çoook geçmiş olsun datlumşimdi daha iyidir umarım....
sana da iyi tatiller iyi bayramlar canikommmherkese selam canlarımyarın bayram tatilini de fırsat bilerek kuşadasına gidiyoruz.1-2 hafta gelemiyebilirim o yüzden.ama dönüşte sıkıyönetimle burdayım inşallah herkese şimdiden iyi bayramlar ve iyi tatiller
sağol canımm..ohhh canım tadını çıkar kızına üzüldüm geçmiş olsun benim kızda çok nazlı napcaz bunları bizde kabahat bacım yüz veriyoz öptüm canım
kızlar hepinizin bayramı mubarek olsun şimdiden. Rabbım seneye Ramazan -ı Şerif ayına da sağlıklı sıhhatlı ulasabılmeyı nasıp etsın.
bayram dolayısıyla bende foruma gıremeyecegım.
hepınıze hayırlı bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?