Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bugünkü menüm:

sabah sirkeli su

kahvaltı
1 sb süt
Yarım çay kaşığı bal ile içtim

öğlen
1 kase yoğurt ve 1 avuç kuru üzüm (karıştırıp yedim)

ara
2 mandalina

akşam
2 kase tavuk çorbası

17.20’de bitmişti yemeğim.
Şimdi çay içiyorum.
Yağmur yağıyor, hava yine soğudu yürüyüş yalan oldu :)

Aynı ben

Canım biraz önce yazdığım gibi büyükşehir imkanı burada yok.
Kız ben doğuma yakın saguat yapmıştım belki etkisi olmuştur birde sûekli evde yürüyordum gerçekten yürümenin etkisi var birde özel masaj var ama onu denemedim ben ağrısız oldu hemde doğum okadar da suni sancı verildi banamısın demedi

Canim gecmis olsun geldi mi sonuclar
Vayyyy masallah canm masallahhhh
Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocuk zorla yedirmek daha da sogitmaz mi cocuklari siz daha iyi bilirsiniz gerci yedirmesen de hicccc yemiyorlarmis
A101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba
Cnim ben de koyuyorum faydasi var onun

Aa iyi sevindim faydası varsa :)

Canım ben yedirmiyorum 1.5 senedir kendi yiyor. Ama yemesi saatler sürüyor ve tabağı bitiremiyor

Umarım sonuçlar iyi çıkar canım
İnşallah canım sağol
Ayy yemeyen çocuk çok zor..Allah kolaylık versin ..Benim büyük yeğenim öyleydi seni korkutmasın ama 13 yaşında hala anası ağzına tıkıyor bitirsin diye...
Sağol canım..10 günü bulur canım sonuç çıkması araya birileri ni falan sokmadım erken bakılsın diye ..Acelem yok..
Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım
Ayy kızz ne faydası varmış söylesene..

30 kilo muuuuu
Benin kizim 1. Sinifta 28 29 kilo
he yaa hiç sorma ben kötü zayıftımm işe başladıktan sonra düzenli bir yemek hayatım oldu ve hızla kilo aldım her sene :))) ama buraya ilk başladığımda 3 sene aynı kiloda kalmışlığım var 58-59 git geldim :) şimdi evlendim daha da veremem herhalde umudum çok az çabalıyorum
harikaa bir diyet menüsüü :)))
Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım
ne gibi faydası var ki zayıflatıyor mu

Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…