- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Maşallah canım.30 kilo muuuuu
Benin kizim 1. Sinifta 28 29 kilo
Ayyy canim.Daha bunu az önce yazmışken oglan zorla yedirmenin etkisiyle tum yediklerini çıkardı off offf
Aynı benSu an ne kadar hareketsizsem o zamanlarda da o kadar hareketliydim ise yuruyerek gider iste de hareketliydim gelir yine yürürdüm.
Is yerinden doguma 3 hafta kalana kadae calistim.Evde olunca da surekli yürüdüm Aralik Ocak ayinda düşün. Doguma girmeden bikac gun önce cami kapiyi,mutfak dolaplarını çıkıp kendim temizledim.Annem bile şaşırmışti, ben ne is yapicam demisti.
Ilk dogumum düşün gece nisan geldi bekledim,suyum geldi yine evde bekledim sancilar sıklassin diye sonra hastaneye gittim 4 5 saat sonra dogurdum.
Oglumda da babamla yürüyüş yapıyoruz. Sancılarım sıkışlastigini anlayinca baba hadi hastaneye gidelim dedim.Annem, kardesim, kızım hastaneye gittik. Kardeşim arabayı park edene kadar dogurdum.Kardesim dalga gecer.Abla utanmasan arabada doguracakmussin diye
Hastane ortamini sevmiyorum.Insan evinde daha rahat. Bu sureci evde gecirme taraftarıyım.
Kız ben doğuma yakın saguat yapmıştım belki etkisi olmuştur birde sûekli evde yürüyordum gerçekten yürümenin etkisi var birde özel masaj var ama onu denemedim ben ağrısız oldu hemde doğum okadar da suni sancı verildi banamısın demediCanım biraz önce yazdığım gibi büyükşehir imkanı burada yok.
Canim gecmis olsun geldi mi sonuclarGünaydın canlarım...
Dün akşam
Eki Görüntüle 2770338
Kahvaltım
Eki Görüntüle 2770339
Bugün belimin ve boynumun kontrol Mr ı çekilecek saat 7 gibi işten 4 de çıkıyorum trafik çok oluyor ben de eve gitmemeyi hastanede beklemeyi tercih ettim..Çeken kişiye de rica edeceğim bakalım az öne alabilirse beni ballı kaymak olur..Umarım ikisinde de ilerleme yoktur..Boynumun covidden sonra ağrısı arttı bakalım nasıl gelecek rapor..
Vayyyy masallah canm masallahhhhSu an ne kadar hareketsizsem o zamanlarda da o kadar hareketliydim ise yuruyerek gider iste de hareketliydim gelir yine yürürdüm.
Is yerinden doguma 3 hafta kalana kadae calistim.Evde olunca da surekli yürüdüm Aralik Ocak ayinda düşün. Doguma girmeden bikac gun önce cami kapiyi,mutfak dolaplarını çıkıp kendim temizledim.Annem bile şaşırmışti, ben ne is yapicam demisti.
Ilk dogumum düşün gece nisan geldi bekledim,suyum geldi yine evde bekledim sancilar sıklassin diye sonra hastaneye gittim 4 5 saat sonra dogurdum.
Oglumda da babamla yürüyüş yapıyoruz. Sancılarım sıkışlastigini anlayinca baba hadi hastaneye gidelim dedim.Annem, kardesim, kızım hastaneye gittik. Kardeşim arabayı park edene kadar dogurdum.Kardesim dalga gecer.Abla utanmasan arabada doguracakmussin diye
Hastane ortamini sevmiyorum.Insan evinde daha rahat. Bu sureci evde gecirme taraftarıyım.
Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocukKızımın istahsizligina çok uzuluyorum. Boyu da kilosu da alt sınırda. Yemekte saatlerce oturup zorla yemek yiyor. Ben yedirmiyorum, kendi yemesi de saatlerce sürüp tabağını bitiremiyor. Şimdi yine onun gerginliğini yaşadım
Cnim ben de koyuyorum faydasi var onunA101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba
Aa iyi sevindim faydası varsa :)Canim gecmis olsun geldi mi sonuclar
Vayyyy masallah canm masallahhhh
Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocukzorla yedirmek daha da sogitmaz mi cocuklari siz daha iyi bilirsiniz gerci yedirmesen de hicccc yemiyorlarmis
Cnim ben de koyuyorum faydasi var onun
Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayımA101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba
Canım ben yedirmiyorum 1.5 senedir kendi yiyor. Ama yemesi saatler sürüyor ve tabağı bitiremiyorCanim gecmis olsun geldi mi sonuclar
Cnim ayni o sekilde bir arkadasimin oglu var cocuk hic yemiyor heo annesi yediriyor ama bu ara bir kilo aldi cok sasirdik acikcasi yillardir boykeydi cocukzorla yedirmek daha da sogitmaz mi cocuklari siz daha iyi bilirsiniz gerci yedirmesen de hicccc yemiyorlarmis
İnşallah canım sağolUmarım sonuçlar iyi çıkar canım
Ayy yemeyen çocuk çok zor..Allah kolaylık versin ..Benim büyük yeğenim öyleydi seni korkutmasın ama 13 yaşında hala anası ağzına tıkıyor bitirsin diye...Kızımın istahsizligina çok uzuluyorum. Boyu da kilosu da alt sınırda. Yemekte saatlerce oturup zorla yemek yiyor. Ben yedirmiyorum, kendi yemesi de saatlerce sürüp tabağını bitiremiyor. Şimdi yine onun gerginliğini yaşadım
Sağol canım..10 günü bulur canım sonuç çıkması araya birileri ni falan sokmadım erken bakılsın diye ..Acelem yok..Canim gecmis olsun geldi mi sonuclar
Ayy kızz ne faydası varmış söylesene..Bende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım
he yaa hiç sorma ben kötü zayıftımm işe başladıktan sonra düzenli bir yemek hayatım oldu ve hızla kilo aldım her sene :))) ama buraya ilk başladığımda 3 sene aynı kiloda kalmışlığım var 58-59 git geldim :) şimdi evlendim daha da veremem herhalde umudum çok az çabalıyorum30 kilo muuuuu
Benin kizim 1. Sinifta 28 29 kilo
harikaa bir diyet menüsüü :)))Bugünkü menüm:
sabah sirkeli su
kahvaltı
1 sb süt
Yarım çay kaşığı bal ile içtim
öğlen
1 kase yoğurt ve 1 avuç kuru üzüm (karıştırıp yedim)
ara
2 mandalina
akşam
2 kase tavuk çorbası
17.20’de bitmişti yemeğim.
Şimdi çay içiyorum.
Yağmur yağıyor, hava yine soğudu yürüyüş yalan oldu :)
ne gibi faydası var ki zayıflatıyor muBende aldım canim 3 ay önce felan. İlk aldığım ay kullandım kahvede sonra unuttum. Faydası varmış. Bende kullanmaya başlayayım
İnşallah canım sağol
Ayy yemeyen çocuk çok zor..Allah kolaylık versin ..Benim büyük yeğenim öyleydi seni korkutmasın ama 13 yaşında hala anası ağzına tıkıyor bitirsin diye...
Sağol canım..10 günü bulur canım sonuç çıkması araya birileri ni falan sokmadım erken bakılsın diye ..Acelem yok..
Ayy kızz ne faydası varmış söylesene..
Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.he yaa hiç sorma ben kötü zayıftımm işe başladıktan sonra düzenli bir yemek hayatım oldu ve hızla kilo aldım her sene :))) ama buraya ilk başladığımda 3 sene aynı kiloda kalmışlığım var 58-59 git geldim :) şimdi evlendim daha da veremem herhalde umudum çok az çabalıyorum
harikaa bir diyet menüsüü :)))
ne gibi faydası var ki zayıflatıyor mu
aaaa. tamam hani nerde@demirleke canim nelerdesin yine yoksun kossss bak koss vegan kofte buldum cokkk lezzetli kossss
ah kimler gelmiş kimler . ve ben yokum . tamam geldim . ne zamandır işler yoğun. ondan
ah cannımmm yaaa.
Ayy kuzuuumm nerlerdesin özlettin kendiniah cannımmm yaaa.
biraz yoğun günler geldi, geçti diyemiycem .
hala devam .
tamam canım haklısın . inan ki farkında değilim bile uzun olduğununAyy kuzuuumm nerlerdesin özlettin kendini..Bu kadar ara verme bidaha merak ettik..Arada bi ce eee desen yeter...
iyisin dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?