Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

A101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba
Karin yagi yaglanmasinda yag yakici olabilir kuzum diyetisyenim bana da vermis bu hafta turk kahvesine cok az cay kasigi ucunda hindistan cevizi yag

Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.
hazır evde varken denemeliyim :) bende ağız gargarası yapıyordum hindistan cevizi yağıyla bakterileri temizliyormuş
ah kimler gelmiş kimler . ve ben yokum . tamam geldim . ne zamandır işler yoğun. ondan
ayyy valla @demirleke hepimiz kaybolalım sen kaybolma buranın gülüsün sen :))))))))))

Burda yollar karlı ve soğuktu 2 haftadır yuruyememistim. Dün şiddetli rüzgar vardı karları eritmis. Bende yuruyuse çıktım. Yarım saat yürüdüm. Esiyirdu baya. Yarın kar yağışı görünüyor hava durumunda (inşallah) kar yağmadan yuruyeyim dedim

Eklentiler

• IMG_20210128_133607.webp
    105,6 KB · Görüntüleme: 26
Dün aklıma geldin yine
Sanırım ona da 3 hafta izin verildi, evde yoğun ondan giremiyorsun diye düşündüm.

Nasılsın iyi misin ?
yok kuzum . yarım gün çalışıyorum . saat 13.00 te işe geliyorum .
haftaya daha farklı olabilir . tam mesai gelebilirim.
yarım gün evde koşturuyorum . hem sistemden iş yapıyorum . hem ev işi . çocuk .
işe gelince de yine yoğun oluyor . yarım gün diye koşturuyorum işleri.
böyle olunca aklımdan uçmuş tamamen . sürekli işlerle mesgülüz bu ara. koşturuyoruz

hazır evde varken denemeliyim :) bende ağız gargarası yapıyordum hindistan cevizi yağıyla bakterileri temizliyormuş

ayyy valla @demirleke hepimiz kaybolalım sen kaybolma buranın gülüsün sen :))))))))))
ah canımmmmmmmm

kızlar baya kar yağdı burda. 3 gün çocuk gezdirdim sokakralda . karda yattılar yuvarlandılar
işe gelme sıkıntısı yaşadım . aracım kara , buza saplandı. zor oldu benim için . ekstra bi yorgunluk oldu.

acıktım .
karışık yiyorum . her telden yiyorum .
aman zaten kilo alan biri değilim . tatlı çörek simit .
sanıyorum yeme kapasitem az .
yesem de abartma olayım yok . sarelle . çikolata vs . kışın bu moddayım .
53 kiloya geldim .ancak o kadar .

Kolaylıklar diliyorum

Keske ben de yesem de kilo almasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…