- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.433
- 798
Dün aklıma geldin yinetamam canım haklısın . inan ki farkında değilim bile uzun olduğunun
Karin yagi yaglanmasinda yag yakici olabilir kuzum diyetisyenim bana da vermis bu hafta turk kahvesine cok az cay kasigi ucunda hindistan cevizi yagA101’den Hindistan cevizi yağı almıştım. Kahvelere koyuyorum bir faydası oluyor mudur acaba
Hoş geldin canımah kimler gelmiş kimler . ve ben yokum . tamam geldim . ne zamandır işler yoğun. ondan
hazır evde varken denemeliyim :) bende ağız gargarası yapıyordum hindistan cevizi yağıyla bakterileri temizliyormuşSindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.
ayyy valla @demirleke hepimiz kaybolalım sen kaybolma buranın gülüsün sen :))))))))))ah kimler gelmiş kimler . ve ben yokum . tamam geldim . ne zamandır işler yoğun. ondan
yok kuzum . yarım gün çalışıyorum . saat 13.00 te işe geliyorum .Dün aklıma geldin yine
Sanırım ona da 3 hafta izin verildi, evde yoğun ondan giremiyorsun diye düşündüm.
Nasılsın iyi misin ?
yaniiii. ben şokHoş geldin canım
Düşün yani ben bile varım ama sen yoksun
ah canımmmmmmmmhazır evde varken denemeliyim :) bende ağız gargarası yapıyordum hindistan cevizi yağıyla bakterileri temizliyormuş
ayyy valla @demirleke hepimiz kaybolalım sen kaybolma buranın gülüsün sen :))))))))))
Kolaylıklar diliyorumyok kuzum . yarım gün çalışıyorum . saat 13.00 te işe geliyorum .
haftaya daha farklı olabilir . tam mesai gelebilirim.
yarım gün evde koşturuyorum . hem sistemden iş yapıyorum . hem ev işi . çocuk .
işe gelince de yine yoğun oluyor . yarım gün diye koşturuyorum işleri.
böyle olunca aklımdan uçmuş tamamen . sürekli işlerle mesgülüz bu ara. koşturuyoruz
Baya baya az yiyorsun maşallahKahvaltı
Ispanak kavurma 1 yumurtalı
Peynir
1 dilim ekmek
Ara
Türk kahvesi
Sütlü kahve
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
Salata
Yarım tartı günü
Keske ben de yesem de kilo almasamacıktım .
karışık yiyorum . her telden yiyorum .
aman zaten kilo alan biri değilim . tatlı çörek simit .
sanıyorum yeme kapasitem az .
yesem de abartma olayım yok . sarelle . çikolata vs . kışın bu moddayım .
53 kiloya geldim .ancak o kadar .
BendeKeske ben de yesem de kilo almasam
Canım bir bağ ıspanak kavurdum.yarisini akşam yedim yarısını sabah.Baya baya az yiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?