arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum
neyseki sonlara doğru durumu kurtarmışsın, topiğin en sportif hatunu senii..
Hoşgeldin,
Hayırlı uğurlu olsun, yeni evin, yeni şehrin ve yeni kilonKaçamak yaparsan çiğ börekle, beni de an olur mu Ama sakın papağan'da falan yerken anma, herkesin aksine ben beğenmedim oranın böreğini
Çiğdemim bebeğem hoşgeldinyeni eviniz,yeni şehriniz hayırlı olsun;size mutluluk getirsin canım benim:26::16;
iyi günlerde otur canım evine kilonda süper
büyük civcivim sonunda geldi eve çok şükür bugün baya koşturmacaydı sırada temizlik var artık kaçamak falan yok tüm gazla devam
hoşgeldin beyaaaa
hoşgeldin çiğdoş yeni evin mekanın hayırlı olsun sen geldin sersum gitti
neyse herkez buluşacak sonunda nasıl olsa benim içinde çiğ börek ye kaçamak dahilinde tabi
bizim burda da açıldı ama hiç yemedim öptüm canım
selam
ben de dün akşam taşındım yeni evime, kiraya, sözde emlakçı temizliğe vereceğiz iki gün daha bekleyin dedi otelde, ama eve girer girmez yüzümüze kötü kokular çarptı, hiç temizlememişler, hele mutfakta tüm malzemeler sarı yağ kaplamış, demek ki buralarda temizlik bu kadar oluyor, biz de senin gibi çamaşır suyu bağımlısı olduk
ama ev temizlenince nasıl da güzel oldu, eve girince o keskin temizlik malzemelerinin kimyasal kokusu insanı rahatlatıyor
çiğdemcim,sen de hoşgeldin,yeni görevin,yeni şehrin ve yeni evin hayırlı olsun,sana huzur ve mutluluk getirsin
benim için yeni diyebileceğim arkadaşlar gelmiş,hoşgeldiniz..çok bakamadım geçmişe kızlar..arada uğramaya çalışıcam..
haa kaneelcim..ne güzel tarifler paylaşmışsın öyle,ağzımın suları aktı valla..
görüşmek üzere kızlar
Sabah 11:00
1 yumurta +1 kk beyaz peynirden omlet
3 siyah zeytin
1 dilim ekmek (x)
yarım muz
2 ç.b siyah çay
Akşam 19:00
5 tane köfte
1 kase cacık
1 kase mercimek çorbası
merhaba hanımlar
hepinize olay gelsin.tığ gibi olasınız inşallah.
bu karatay diyeti kulağa hoş geliyor.ama denemedim.benim de fazlalıklarım coook.1.58 boyda 68 kiloyum.birşeyler yapmam lazım ama neeee.....
çiğdem sen bu kadar kiloyu karatayla mı verdin ve ne kadar zamanda?????
Canan hoş geldin
Karatay diyetini uyguladıktan sonra istesende vazgeçemiyorsun. Yediğin kuruyemişler sayesinde hem cildin güzelleşiyor hem ceviz sayesinde acaip zeki oluyorsun kavrama ve ezber yeteneğin artıyor. Ya da benim gibi çok az çalıştığın halde il birincisi oluyorsun ben bunu tamamen cevize bağladım
Hemen yarından itibaren bizlerle beraber başlayabilirsin. Bu beslenmede mantığa ters hiçbir şe yok
sevgiler
arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum
bugün yediklerim
sabah :
2 yumurtadan sütlü omlet
1 salatalık , 1 domates ,2 biber
Biraz beyaz peynir , zeytin
Bir cay b fistik
kahve
aksam;
firinda kıymalı karnibahar sufle
cacik
spor: 1 saat tempolu yürüyüş
Sabah 11:00
1 yumurta +1 kk beyaz peynirden omlet
3 siyah zeytin
1 dilim ekmek (x)
yarım muz
2 ç.b siyah çay
Akşam 19:00
5 tane köfte
1 kase cacık
1 kase mercimek çorbası
yaaaa:)
kaybedecek birşeyim yok.başlayayım bari.ekmek hiç mi yok.
aralarda meyve yemiyor musunuz.ben meyveyi cok severim.
kuruyemiş alayım yarın bakkaldan .ben şimdi kendi evimde değilim de kayınvaldemlrdeym.ama olsun uğraşacağım.
tebrikler demek il birincisi oldun maşallah.
bu arada ceviz konusunda haklıısın.eşimin öğretmen olduğu okulda belli bir köyün çocukları hep sınıf birincisi ikincisi üçüncüsü.derece hep o köyün yani.o köyün de geçim kaynağı ceviz ağaçlarıymış.zekayı açıyor kesinlikle.
Selam kızlar nasılsınız
Bugün tekrar karatayıma başladım,inşallah bozmam
Sabah kahvaltısı geç oldu menemen,peynir,zeytin,domates,2 lokma zeytinyağlı ekmek,badem,kuru kayısı
İkindi gibi domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,ekmeğin köşesi
Akşam 1 saat tempolu yürüyüş,gelince 50 mekik,25 er yan mekik
Acıkır gibi oldum cacık yedim sadece,ayran olaydı daha iyiydi,az önce de sütlü türk kahvesi
Kilo çizelgemi yeniledim,bu sabah tartıldım,70.4 olmuşum,geçen cumartesi 69.2 idim,tersine döner inşallah artık
Hoşgeldin canım,hemen başla,ekmek hiç yok,arada da meyve yok,ilk sayfamızı okursan senin için iyi olur,takıldığın yerlerde yardımcı oluruz
Hoşgeldin canım,tekrar yeni yerin hayırlı olsun
Çizelgen süper,ne güzel kilo vermişsin,tebrik ederim
merhaba hanımlar
hepinize olay gelsin.tığ gibi olasınız inşallah.
bu karatay diyeti kulağa hoş geliyor.ama denemedim.benim de fazlalıklarım coook.1.58 boyda 68 kiloyum.birşeyler yapmam lazım ama neeee.....
çiğdem sen bu kadar kiloyu karatayla mı verdin ve ne kadar zamanda?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?