Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum

bugün yediklerim

sabah :
2 yumurtadan sütlü omlet
1 salatalık , 1 domates ,2 biber
Biraz beyaz peynir , zeytin
Bir cay b fistik
kahve

aksam;
firinda kıymalı karnibahar sufle
cacik

spor: 1 saat tempolu yürüyüş

Eklentiler

• $image.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $image.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $image.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 43
İyi bayramlar herkese

10 ağustos c.tesi :

1 .öğün 12:00
2 kk yumurta
tereyağ çökelek
zeytin
10 fındık
4 ceviz
1 dilim kaşar
domates , salatalık

2.öğün : 16 : 30

içli köfte ( 4 tane )
patlıcan oturtma
pilav
salata
1 tane bayraç şekeri

su: 3 lt

Hiç fırsatım olmadı ki kuzum. Daha bugun kendime gelebildim hiç gezemedim.
Bayramda hiç işim yokmuş gibi bir de kayınvalidemler geldi
Çok anlayışlılar sağolsun. Sırf evi nasıl olmuş temizlemiş mi diye merakından gelmiştir. Hiç bişeyin de ucundan tutmaz sağolsun kolu bi iyileşmedi gitti Fincanı bile kaldıramıyormuş güya Neeeyyse Allah bilir. Belkide doğrudur........ Senin için hepsini deneyecem amaaaa haftada 1 kez deneme hakkım var :18::18: Bayramda da hiç dikkat edemedim önüme ne çıktıysa yedim sinirden....

Çiğdemim bebeğem hoşgeldinyeni eviniz,yeni şehriniz hayırlı olsun;size mutluluk getirsin canım benim:26::16;

Sağolasın canım hoş buldummmm Geçmişe hiç bakamadım ne var ne yok iyi misiniz ?

iyi günlerde otur canım evine kilonda süper

büyük civcivim sonunda geldi eve çok şükür bugün baya koşturmacaydı sırada temizlik var artık kaçamak falan yok tüm gazla devam

Sağolasın çok teşekkür ederim. Aynen bende öyle yapmalıyım. Sinirden temizlik yapsamda koştursam da kaçamaklarım da oldu yani.... Hadi gözün aydın canım

hoşgeldin beyaaaa

Oşbulduk beyaaa Özledim sizleri

Sağolasın canım. Mıhtar gitii evet haberim var En kısa zaamanda herkesle kavuşmak dileğindeyim Ben de yemedim canım daha ama gözlerim dönmüyor değil yani...

İnanır mısın geldiğimden beri hala temizlik yapıyorum tam 10 gün aralıksız... Aynı şeyleri bana vaadetmişlerdi. Ev boyalı,temizlenmiş, tadilatları giderilmiş teslim edilecekti.... Hiç birşey yapılmamış... Görseniz bu mutfakta nasıl yemek yenmiş dersiniz o derece yağlıydı. Aspiratörü temizlemeye kalktım tam 9 kere yağçözde bekledim hala 4 te 1 i yağlı kafayı yicem bana bi akıl verin ne yapmalıyım... çıkmıyor çıkmıyor çıkmıyor. Her yeri ciflemekten tırnaklarım koptu...Mutfak ve koridordaki fayansın derzleri bildiğin koyu griydi. 7 senedir hep halıyla kaplıydı ve hiç temizlenmedi ki dedi kadın. Kafayı yedim ya yok böyle bir pislik ve hep aile oturmuş yani........

Şuan ev bişeye benzedi ama tekrar boyatmayı düşünüyoruz. O kadar özensiz boyanmış ki...

Sağolasın canım Daha iyisi sizlerin olsun

Sabah 11:00

1 yumurta +1 kk beyaz peynirden omlet
3 siyah zeytin
1 dilim ekmek (x)
yarım muz
2 ç.b siyah çay

Akşam 19:00

5 tane köfte
1 kase cacık
1 kase mercimek çorbası

merhaba hanımlar
hepinize olay gelsin.tığ gibi olasınız inşallah.
bu karatay diyeti kulağa hoş geliyor.ama denemedim.benim de fazlalıklarım coook.1.58 boyda 68 kiloyum.birşeyler yapmam lazım ama neeee.....
çiğdem sen bu kadar kiloyu karatayla mı verdin ve ne kadar zamanda?????

3 siyah zeytin
1 dilim ekmek (x)
yarım muz
2 ç.b siyah çay

5 tane köfte
1 kase cacık
1 kase mercimek çorbası

11 AĞUSTOS

1.öğün : 12:00
tereyağda yumurta
8 zeytin
1 dilim kaşar
çökelek
domates
salatalık
biber
4 ceviz , 10 fındık

2.öğün : 17 :30

2 kase çorba
1 tabak kıymalı yemek
badem

su: 3 lt

kendimi 2 öğüne alıştırmam uzun sürmedi hem gece daha rahat uyuyorsun hem leptin tavan yapıyor

Canan hoş geldin
Karatay diyetini uyguladıktan sonra istesende vazgeçemiyorsun. Yediğin kuruyemişler sayesinde hem cildin güzelleşiyor hem ceviz sayesinde acaip zeki oluyorsun kavrama ve ezber yeteneğin artıyor. Ya da benim gibi çok az çalıştığın halde il birincisi oluyorsun ben bunu tamamen cevize bağladım

Hemen yarından itibaren bizlerle beraber başlayabilirsin. Bu beslenmede mantığa ters hiçbir şe yok
sevgiler

yaaaa:)
kaybedecek birşeyim yok.başlayayım bari.ekmek hiç mi yok.
aralarda meyve yemiyor musunuz.ben meyveyi cok severim.
kuruyemiş alayım yarın bakkaldan .ben şimdi kendi evimde değilim de kayınvaldemlrdeym.ama olsun uğraşacağım.

tebrikler demek il birincisi oldun maşallah.
bu arada ceviz konusunda haklıısın.eşimin öğretmen olduğu okulda belli bir köyün çocukları hep sınıf birincisi ikincisi üçüncüsü.derece hep o köyün yani.o köyün de geçim kaynağı ceviz ağaçlarıymış.zekayı açıyor kesinlikle.

arkadaşlar mrhaba yeni üyeyim bende aranıza katılmak istiyorum

Hoşgeldin canım

Afiyet olsun canım

3 siyah zeytin
1 dilim ekmek (x)
yarım muz
2 ç.b siyah çay

5 tane köfte
1 kase cacık
1 kase mercimek çorbası

Hoşgeldin canım,tekrar yeni yerin hayırlı olsun

Çizelgen süper,ne güzel kilo vermişsin,tebrik ederim

Hoşgeldin canım,hemen başla,ekmek hiç yok,arada da meyve yok,ilk sayfamızı okursan senin için iyi olur,takıldığın yerlerde yardımcı oluruz

Selam kızlar nasılsınız

Bugün tekrar karatayıma başladım,inşallah bozmam

Sabah kahvaltısı geç oldu menemen,peynir,zeytin,domates,2 lokma zeytinyağlı ekmek,badem,kuru kayısı

İkindi gibi domates,salatalık,biber,peynir,zeytin,ekmeğin köşesi

Akşam 1 saat tempolu yürüyüş,gelince 50 mekik,25 er yan mekik

Acıkır gibi oldum cacık yedim sadece,ayran olaydı daha iyiydi,az önce de sütlü türk kahvesi

Kilo çizelgemi yeniledim,bu sabah tartıldım,70.4 olmuşum,geçen cumartesi 69.2 idim,tersine döner inşallah artık

Son düzenleme:

slm fincanscım, aynı sorun bendede var. ramazanda 67.6 ya kadar dusmustum. ramazan bıttı bayram geldı bayramda kacamak yapmamama ragmen(dondurmayı saymazsak) kılo oldu bırden 68.6 :26: nıye boyle olduk nasıl olduk bılemedım:26: acaba dıyorum ramazanda ıftardan once tartılıyorduk sımdı sabahları tartılıyrz ondan mıdır kiiii:26:

slm karataycı guzeelll bayanlar ;

nasılsınız bakalım?
ben pek ıyı degılım . sanırım klıma carptı benı ve esımde bende yaz nezlesı gıbı bısey olduk bogazlar kotu yani...

neyseee...bayram sukur cok guzeldı. o kadar akraba,es,dost zıyaretı yaptık. o kadar tatlı ıkram edıldı. bır tanesını bıle yemedım ye me dım ye me dııııımmmm. sukur hepsını esıme havale ettım. yazık garıbım mıde fesatı olacaktı en sonunda ,zor toparladık
kızlar sızdede aynı sorun var mı bılmıyorumda ramazandan sonra benım kılo durumu net 1 kg farklandı. artıs mevcut yaa, sınır oluyorum. sadece 2 kere dondurma yedım koca bayram tatılınde baska da bısey yokk. ama bu kılo nerden geldı onu anlayamadım ıste :26: acaba ramazanda iftardan once tartılıyorduk sımdı sabahları tartılıyoruz ondan mı dıyorum. ramazanda daha bı aç oluyorduk tartılırken ... :18:ufff neyse artık yapacak bısey yok karataya ddevammm

dun akşam:
- etli bamya yemeği
-ızgara tavuk (1 parca)
-ızgara köfte (2 adet)
-salata

sabah:
- domateslı soganlı sucuk
-4 gun kurusu kayısı
-1 fıncan cevız
- 5 kucuk parca karpuz
-yarım domates
- 5 yeşil zeytın

Hoşgeldin canım,hemen başla,ekmek hiç yok,arada da meyve yok,ilk sayfamızı okursan senin için iyi olur,takıldığın yerlerde yardımcı oluruz

hoşbulduk ficans
.ekmeği hiç sevmem zaten(beyin cok aptaldır ne dersen inanır)
ilk sayfayı okudum.meyveyi yemekten hemen önce ya da sonra yiyorsunuz sanırım.şu kuruyemişler için de zorlayacağım kendim.cok alışkın değilm yemeğe.amaaa gel bisküv yiyelim, çikolata yiyelim, tatlı,cips yiyelim dersen hiiiç zorlanmam..nasıl alışmışız onlara .bu kadar faydalı şey varken di mi???

gelelim sabah yediklerime.
azıcık yağ, 1domates,1biber,1yumurtadan menemen(eşiml yedik.keşke biraz daha cok yapaydım.)
5 tane zeytin
4 çatalpetek bal biraz da sütkaymağı(şu balla kaymağı ekmeksiz yiyebildim ya kendime güvenim geldi yaparım ben bu işi.)
2 br çay(şekeri bırakalı cokoldu.)
kuruyemiş yemedim.canım istemedi.akşama nşallaha cevz var..

Hoşgeldin canım,tekrar yeni yerin hayırlı olsun

Çizelgen süper,ne güzel kilo vermişsin,tebrik ederim

Valla verdiklerimin bir kısmını geri aldım ficansım bayramda Artık cumaya kadar aldıklarımı versem yine yeter dicem

62.5 olmuşum Kaynanamlar geldi yediğimi gözetleyip duruyo Yemesen yanlış anlıyolar Neyse öyle işte en kısa zamanda toparlıyorum.

İnşallah inşallah

Evet karatay ile verdim harfiyen uydugum zamanlar süper kilo verdim. Ama uygulamadığım zamanlarda duraksadım. Kaçamak yapmamak çok önemli. 5 marttan bu yana verdim canım. Ama büyük bir kısmını ilk 3 ayda verdim. Benden çoooook daha fazla kilo verenler var sen de yaparsın. Ben de geldiğimde bu soruları soruyordum Sana da soracaklar ilerde

öğle yemeğim:

-yarım domates (sirkeli zeytınyaglı)
-bır bardak ayran (naneli)
-5 sıkım çiğ köfte (cevızlı bulgurlu,pan)
-4 cevızlı gun kurusu kayısı

akşama ne yemegı yapacagıma hala karar veremedım.sizler ne yemegı yapacaksınız? belkı bı fıkır olusur bana da ??
:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…