Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızım ağzındaki yemeği gitmiş TV dolabının kenarına çıkarmış son lokmayı cadı orayı temizlerken kalem çizmiş onu gördüm eğilince kafamı TV dolabının sivri köşeli rafına çok şiddetli çarptım başım dönünce şiddeti arttı ani hareket yaptm herhalde basm döndü o anda da çarptım
Çok geçmiş olsun canim

Kızlar bugün başıma fena bir darbe aldm dünle bugün menümü yazamadım kusura bakmayın sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum bir beyin kanaması geçiriyorum sandım da neyse şuan iyi sayılırım yarın unutmazsam kilo bildiricem bu kafayla unutmazsam çok iyi 😔🙄😐
Çok geçmiş olsun canım

Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.1
Fark 600 Gr

Bu hafta sabit kalmak bile beni mutlu edecekti. Çünkü 59 u çok uzun zamandır görmemiştim. Şükürler olsun vermişim yine. Önümüzdeki hafta regl haftam olacak, ondan kilom eksi olmayacağını için vermeme çok sevindim.

Herkese günaydın,
Hemen bildirim yapıp kaçacağım bugün yoğun bir gün benim için.

Rumuz: hayal hatun
Geçen hafta : 60.8
Bu hafta: 60.0
Fark: -800 gram

Liste olmuyor sanırım. Yüzde hesaplamadım o yüzden. Herkese bol eksiler diliyorum. Rakiplerim Safransari Safransari ve Z zeze_35 umarım beni geçersiniz 😊
Tebrikler canim.
Bu ara kişi baya azalmıştı, listeyi yapmayı bıraktık ondan. Herkes bir düzene girsin yine başlarız listeye.

Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.1
Fark 600 Gr

Bu hafta sabit kalmak bile beni mutlu edecekti. Çünkü 59 u çok uzun zamandır görmemiştim. Şükürler olsun vermişim yine. Önümüzdeki hafta regl haftam olacak, ondan kilom eksi olmayacağını için vermeme çok sevindim.
Harikasın canım maşallah 😍
Bekle beni yetişicem sana 🤣

Herkese günaydın,

Liste olmuyor sanırım. Yüzde hesaplamadım o yüzden. Herkese bol eksiler diliyorum. Rakiplerim Safransari Safransari ve Z zeze_35 umarım beni geçersiniz 😊
Cnim tebrikler aslinda az diye yapmadik ama suanda cogaldik sanki yapabiliriz herkes var neydeyse
Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.1
Fark 600 Gr

Safrancim cok sevindim tebrik ederim cnim, ben regl oncesinde sanirim meto hizli oldugundan daha cok kilo veriyorum sana da oyle oluyor mu acaba? Bir de liste yapabiliriz belki 8 veya 9 kisi variz

Sindirimi hızlandırıp, kabızlığa engel oluyormuş. Baska çok faydasını okudum da, şimdi bu geldi aklıma. Karatay yapanlar tereyağlı kahve içiyordu ya, şimdi h.cevizli kahve içiyor.
ooooo iyiyimiş. Peki bunun kozmetiği ve yemeliği ayrı ayrı mı yoksa ikisi de aynı mı?:işsiz:
sabah ;
yine çörekotlu ile çay içtim

500ml su
filtre kahve

öğlen;
zeytinyağlı tabağı vardı
1 kaşık fasulye salatası
3 adet lahana sarma
iç pilav gibi fıstık kuru üzüm 1 kaşıkta ondan
epey şiştim

su içmeye devam
Öğlen hep karbonhidrat olmuş canım fazla birazcık..
ah canımmmmmmmm :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

kızlar baya kar yağdı burda. 3 gün çocuk gezdirdim sokakralda . karda yattılar yuvarlandılar
işe gelme sıkıntısı yaşadım . aracım kara , buza saplandı. zor oldu benim için . ekstra bi yorgunluk oldu.
Oy zor şeyler kar buz..Geçmişler olsun..
Keske ben de yesem de kilo almasam
Ben deeee:KK51:
Yarin gidicez canım sabah tartılırım inşallah
Şimdiden iyi yolculuklar....
Hahaa alemsiniz kızlar 🤣🤣

Yaa bu defa çok dokundu. Hurçtan lohusalığımda giydiğim naftalin kokulu kıyafetleri çıkardım hiçbir şey olmuyordu düşünün. Şükür şimdi yine oluyor; ama bu azim gelmişken biraz daha kilo vermeyeyim mi yani:))
Ver ver ver:rolleyes::rolleyes::KK8::KK8:
Kızlar bugün başıma fena bir darbe aldm dünle bugün menümü yazamadım kusura bakmayın sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum bir beyin kanaması geçiriyorum sandım da neyse şuan iyi sayılırım yarın unutmazsam kilo bildiricem bu kafayla unutmazsam çok iyi 😔🙄😐
Çok geçmiş olsun canım..Kusma falan olursa sakın ihmal etme..En azından gidip bir film çektirseydin keşke:KK51:
Herkese günaydın,

:KK9::KK9::nazar::nazar:
Rumuz sarfansari
Başlangıç 62.8
Geçen hafta 59.7
Bu hafta 59.1
Fark 600 Gr

:nazar::nazar::KK9::KK9:

ooooo iyiyimiş. Peki bunun kozmetiği ve yemeliği ayrı ayrı mı yoksa ikisi de aynı mı?:işsiz:

Öğlen hep karbonhidrat olmuş canım fazla birazcık..

Oy zor şeyler kar buz..Geçmişler olsun..

Şimdiden iyi yolculuklar....

Ver ver ver:rolleyes::rolleyes::KK8::KK8:

Çok geçmiş olsun canım..Kusma falan olursa sakın ihmal etme..En azından gidip bir film çektirseydin keşke:KK51:

:KK9::KK9::nazar::nazar:

:nazar::nazar::KK9::KK9:
Sanırım kozmetik için de, yemek için de kullanılan aynı.

Bizim liste kızlar hayal_hatun hayal_hatun Z zeze_35
Ekşi olan tüm arkadaşları tebrik ediyorum.
Devamlı olmasını diliyorum :KK19:

Eklentiler

• Screenshot_2021-01-29-12-04-47-197_com.miui.notes.webp
    Screenshot_2021-01-29-12-04-47-197_com.miui.notes.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 22
Back
X