Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tebrik ederim cnim

Ayy bnde yapmistim bir kere cikolata canm bircok seyde ise yariyor

Ahaa bizi gidi fistikcilar bnde sekersiz fistik ezmesi varya demilekecim ona bayikiyorum kuru meyvelerin icine falan koyuyorum

Aa bn de vejeterjanim ama cok karbon tuketmiyorum o sabahki seni tok tutmayabilir kuzim demirleke de vejetaryan bu arada
aa bilmiyordum kız senii ama @demirleke köfte falan yiyor du sankimm
Bravoosss harikasın maşallah:KK9::KK9::nazar:

Anladım canım..Bilmiyordum ben ya da gözümden kaçmış..O zaman haklısın zor yemek seçimin..Azaltmak da bir başarıdır:KK19:

Geçmiş olsun canım verirsin nasılsa her şeyin başı sağlık:KK68:
aynen canım inşaallah daha iyi olur
Günaydın kızlar,
Ben 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.
hayal_hatun hayal_hatun canımmsssss hep aynı değilmiyiz kafana takma artık önümüze bakalım geriye düşmekte kötü benden pay biç bir saldım tam saldım yanii

hayırlı haftalar olsun kızlar hepinize reglm bugün son şişliklerim gidiyor mutlu olmaya başlıyorum :))) haftasonu yedim ama aşırıya kaçmadımm bu haftada aynen akşam yemeklerini azaltmaya yönünde devam edicem biraz kendimi yola sokayım tam diyete başlıcam ben çünkü birden başlayınca hemen bırakıyorum istikrarım sağlam değil sizler gibi

:KK36:

:KK36:

Canım ben de tatlı bişeyler ve meyve yediğimde açlık hissediyorum sonrasında ya da mutlaka tuzlu bişeyler yeme ihtiyacı oluyor..Belki sana da ondandır..:işsiz:
Evet cnim farkettim zaten karbon agir oldu aciktirdi tekrar
Kilo bildirimim
Başlangıç 4 Ocak 81.8
Geçen hafta 77.6
Bu hafta 76.6
Fark 1kg
Toplam fark 5.2 kg
Tebrik ederim canim hazor moda girmisken devam

hayal_hatun hayal_hatun canımmsssss hep aynı değilmiyiz kafana takma artık önümüze bakalım geriye düşmekte kötü benden pay biç bir saldım tam saldım yanii
Yiyor muydu kofte😄 demirleke kos hemen bu durumu acikla bize ahahah

Herkese slm kizlar ben de sabah 2 dilim ekmek bikac patlican 1 lokma oatates 1 dilim peynir dunden kalam 2 parca cikolata
Ikindi arkadasim bisnak boregi almis biraz ondan yedim bi dilim peynir ve iki parca cikolata yedim bugunu kapatiyorim insallah

İftarını ettim hayırlısı ile bir bardak su ile
İki adet inci kefali fırında patates ve soğanla yaptm çok nefis oldu
Yanına salata yaptm
El kadar ekmek yedim yemeseymişim iyiymiş
Şimdi çay içiyorum hazmetmek için sahuruda suyla edince baş ağrısı yaptı çok uzun bir açlık oldu gün boyuna birşey yoktu tam iftar zamanı baş ağrısı başladı
Kızlar birde uzun zamandır beklediğim doktor sonunda randevuya açtı muayene için yarına randevu aldm inşallah güzel birşey der dua edin lütfen

İftarını ettim hayırlısı ile bir bardak su ile
İki adet inci kefali fırında patates ve soğanla yaptm çok nefis oldu
Yanına salata yaptm
El kadar ekmek yedim yemeseymişim iyiymiş
Şimdi çay içiyorum hazmetmek için sahuruda suyla edince baş ağrısı yaptı çok uzun bir açlık oldu gün boyuna birşey yoktu tam iftar zamanı baş ağrısı başladı
Kızlar birde uzun zamandır beklediğim doktor sonunda randevuya açtı muayene için yarına randevu aldm inşallah güzel birşey der dua edin lütfen
Allah kabul etsin canım..Açlık yapar baş ağrısı migreni bile tetikler..Geçmiş olsun..

1.webp

2.webp

Görünmüyordu sanırım:KK52:

Evet cnim farkettim zaten karbon agir oldu aciktirdi tekrar

Tebrik ederim canim hazor moda girmisken devam

Yiyor muydu kofte😄 demirleke kos hemen bu durumu acikla bize ahahah

hahahah.
konu olmuşum .
vegan ya da vejetaryen değilim .
ama köfte et . sevmiyorum sucuk . sosis salam vs de bi tiksinme var .
özellikle değil de . midem almıyor .
ama ucundan tadımlık yediğim oluyor .
sevdiğim lezzetler değil onlar .

sebze ve meyve ağırlıklı beslenmeyi seviyorum .
fındık fıstık vs .
o nedenle genellikle veganların sitelerini (youutube , instaağğram ) dan takip ediyorum .
onların yaptığı mamalar bana hitap ettiğinden .

veganlar süt de içmiyor . yumurta da yemiyor onları yiyorum . vejeteryan sınıfına çok yakınım ama işte . katı değilim asla yemem diyemem . tadına bakarım . ama sevmem . çok uzattım . :KK53: :KK53: :KK53:

helloooo. nörüyonuz .
bu sabah 4 dilim (küçüktü) ekmek ilen kocaman peynir dilimlerini yedim . ekmek arası yaptım . çayla birlikte götürdüm .

aslında yulaf pişirdiydim . içine muz . ve elma koyacaktım . ama olmadı.
ekmekleri yiyince yulaf kaldı.
dün sabahn yulaf yedim iiki kase . su ile pişirdim . muz tarçın ve elma koydum . iki kaseyi de güplettim .

Back
X