Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın güzeller...

Bugün tartı günüm..Az gitmiş ama gitmiş..

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:81,8kg
bu hafta:81 kg
fark:-800gr:nazar:
Toplam fark:10.9 kg

Diyetisyenim memnun kalmadı..Daha çok gitmeliydi dedi..Suşi ve noodle' ı söyleyemedim:KK23:..Ama bu hafta daha iyi olacak kararlıyımEn Büyük KK En Büyük KK En Büyük KK

Kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
1 dilim tb
kaysı yumurta(z.yağlı limonlu)
1 kk peynir
5 zeytin
yeşillik
1 çeri
:kk77::kk77::kk77:
800 Gr kotu değil aslında.
Tamam suşi aramızda ;)

Gunaydinlar.

Kahvaltim
1 yumurtalı peynirli omlet
Yarım dilim ekmek

Dün bir tepsi kruvasan 🥐 bir tepsi poğaça ve pasta yaptım. Bugün komşumu öğlen çaya cagiracagim. Onla bir poğaça yarım dilim pasta yerim.

Merhaba kızlar ben geldim baş ağrısı na dış ağrısı da eklendi ben perişan 😅
Kahvaltı öncesi birtane kurabiye yedim
İki bardak su içtim eşim geç geldi kahvaltı gecikti
Kahvaltı sucuklu pastırmalı yumurta iki yumurta ile yaptm eşimle yedik
Peynir
Zeytin
çay
bir dilim ekmek

selamlar tekrar, sabah tartılamamıştım, akşam tartılırım demiştim. eve gelir gelmez aç karna tartıldım.

rumuz: izole
spor: yok
diyet: sağlıklı beslenme
başlangıç geçen hafta: 64,6 kg
bu hafta: 65,0 kg

400 gr almışım arkadaşlar, hayrolsun.:skandal:

:KK37:olsun, rahatsızım, sağlığımı düşünmekten üzülemedim bile :uykucu:
Cnim hic onemli degil sagligin onemli bir de aksam taryilmissin sabah tartilinca esas kilon cikar ortaya bu gercek degil bnce belki de hic almadin
Gunaydinlar.

Kahvaltim
Yarım dilim ekmek

Dün bir tepsi kruvasan 🥐 bir tepsi poğaça ve pasta yaptım. Bugün komşumu öğlen çaya cagiracagim. Onla bir poğaça yarım dilim pasta yerim.
Mamalar yapilmis ellerine saglik cnm guzel bir gun gecirin insallah

Slm kizlae dun sabahi yazmistim oglen soya sutune chia tohumu bir dilim armut ve 2 ceviz yenistim esimle dolmabahceyi gexmeye gittik ben gitmistim ama o gormemisti dun de bir kismini gorebildi sadece gec oldu kapandi neyse donuste bir trafik aman allahim kabus gibiydi resmen tefikten hoc hoslanmiyorum gercekten neyse yoldaydik migrenim tuttu sicak simit yedim 2 isirik kurabiye bitti

Bravoosss harikasın maşallah:KK9::KK9::nazar:

Anladım canım..Bilmiyordum ben ya da gözümden kaçmış..O zaman haklısın zor yemek seçimin..Azaltmak da bir başarıdır:KK19:

Geçmiş olsun canım verirsin nasılsa her şeyin başı sağlık:KK68:
Sağol kuzum ama bugün tartıldım 200-300gr daha fazla çıktım şu wc çıkamamak beni çok etkiliyor ya :KK43:

Sabah :
1 haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 ç.k. Reçel
1 tatlı kaşığı labne
1 etimek

1 tam tahıllı
🍅 🥒 🌶

Öğlen:
3 kaşık yulaf
1 çay bardağı süt
2 kuru kayısı
Biraz nar

1 tam ceviz

yaa bir de çok canım çekti kahve yanına 1 probis yedim 🤭

800 Gr kotu değil aslında.
Tamam suşi aramızda :KK66:
Oki doki:KK19:
Gunaydinlar.

Kahvaltim
Yarım dilim ekmek

İnşallah çok kaçırmazsın:KK17:
Merhaba kızlar ben geldim baş ağrısı na dış ağrısı da eklendi ben perişan 😅
Kahvaltı öncesi birtane kurabiye yedim
İki bardak su içtim eşim geç geldi kahvaltı gecikti
Kahvaltı sucuklu pastırmalı yumurta iki yumurta ile yaptm eşimle yedik
Peynir
Zeytin
çay
bir dilim ekmek
Geçmiş olsun canım..
Slm kizlae dun sabahi yazmistim oglen soya sutune chia tohumu bir dilim armut ve 2 ceviz yenistim esimle dolmabahceyi gexmeye gittik ben gitmistim ama o gormemisti dun de bir kismini gorebildi sadece gec oldu kapandi neyse donuste bir trafik aman allahim kabus gibiydi resmen tefikten hoc hoslanmiyorum gercekten neyse yoldaydik migrenim tuttu sicak simit yedim 2 isirik kurabiye bitti
Dolmabahçeyi biz de yarım gezdik..İnşallah şu pandemi gitsin yeniden gezeceğiz
Tarfik çok fena oluyorya..ben de iş çıkışı takılıyorum..Gerçi Ankara İstanbul'dan daha iyi o kesin de:confused:
Sağol kuzum ama bugün tartıldım 200-300gr daha fazla çıktım şu wc çıkamamak beni çok etkiliyor ya :KK43:
Wc kesin etkiliyor tabii canım..Onun için takma o 200-300 gramı:KK66:
Ben bugün yazmiyacam, öğlen kaçırdım baya :KK43:
Ben didiydim inşallah çok kaçmaz diye:confused::KK53:
Olsun olsun bugün telafi edersin..En Büyük KK

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
4 yaprak marul

Ara
Türk kahvesi
1 gün kurusu

Öğlen
3 kaşık yoğurt
5 kaşık yeşil fasulye

Normalde öğle yemeği yemiyorum ama, kızı dışarı çıkardım karla oynaması için, eve gelince soğuktan sıcağa girince açlık hissettim.

Günaydın kızlar,
Ben 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.

Back
X