Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın güzeller...:KK36:

Dün akşam
1.webp

Bu sabah

2.webp

Günaydın arkadaşlar önce menülerimi yazayım giremedim bu hafta

Pazartesi
Sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik peynir zeytin ceviz
Akşam çorba etli taze fasülye salata

Salı
Sabah yumurta salatası peynir zeytin ceviz
Akşam çorba balık salata

Çarşamba
Sabah sebzeli omlet yeşillik peynir zeytin ceviz
Akşam zeytinyağlı barbunya 3 kaşık makarna

Perşembe
Sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik peynir zeytin ceviz
Akşam reglden dolayı çok baş ve karın ağrım vardı çorba ekmek arası peynir çikolata

Cuma
Sabah mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin ceviz bal
Akşam zeytinyağlı taze fasülye sucuklu yumurta peynir

Cumartesi
Sabah protein smoothie(lor yoktu labne 2 kaşık,1 kaşık kakao,1 yerli muz,1 tatlı kaşığı Hindistan cevizi yağ,1 su bardağı su blender yaptım)
Akşam kremalı mantar çorbası kıymalı karnabahar yemeği salata

Pazar
Sabah Menemen yeşillik peynir zeytin ceviz bal
Ara sade kahve bitter çikolata
Akşam tavuk but az kıymalı karnabahar yemeği salata

Günaydın kızlar,
İyi tatiller canım
Ben 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.
Ben de aynen öyleyim canım önümüze bakacağız daha iyi olacak inşallah
Afiyet olsun hepsi çok güzel görünüyor

Günaydın kızlar,
Ben 2 gün boyunca deli gibi yedim, yedim, yedim... evdekilere kızdım, moralim bozuktu. Hala da bozuk. O kadar yemeğin rehavetiyle uyanmak kolay değil tabii... bugün yine yeniden başladım mecbur. Ne yapabilirim ki başka? Bu beni birkaç gün geriye götürür, biraz depresyona sokar, biraz özgüvenimi kırar, biraz ümidimi bitirir o kadar... Ne kadarsa o kadar işte...
Beni bilenler biliyor. Normalim bu zaten. İnşallah bugün güzel geçer.
Canım :(
Bunun da ipin ucunu bırakırsan, bir de kilo ayrı bir depresyon sebebi oluyor. Ondan motivasyonunu bozmadan devam canim :KK19:

Benim diyetisyen görüşmem bitti 1 aylıktı kendim devam edicem bakalım yapamazsam tekrar başlayacağım
Kendisi de haftalık listelere devam edebilirsiniz dedi
Kilo bildirimini ben de cumaları yaparım artık
Ben ideal kiloma gelene kadar devam etmeliyim..Kontrol edilmezsem sapıtıyorum hemen:confused::KK53:

Ben ideal kiloma gelene kadar devam etmeliyim..Kontrol edilmezsem sapıtıyorum hemen:confused::KK53:
Sersum normal zamanda bugün kaçamak yapayım da, yarın devam ederim diyorsun, yani ben öyleyim. Ama diyetisyenle devam edince bir günlük kaçamak bir haftalık kiloyu etkileyeceği için, aman para veriyorum, bir haftam boşa gitmesin deyim düşünüyorsun kendini :KK48:
Ondan canim maddi olarak zorlanıyorsa diyetisyenle devam etmeni destekliyorum.

Benim diyetisyen görüşmem bitti 1 aylıktı kendim devam edicem bakalım yapamazsam tekrar başlayacağım
Kendisi de haftalık listelere devam edebilirsiniz dedi
Kilo bildirimini ben de cumaları yaparım artık
İnşallah vermeye devam edersin canim ama keşke bir ay daha devam edip 10 kilo ile biraksaydin. Ama ipin ucunu kaçırma böyle. Baktın yapamıyorsun, tekrar başlarsın diyetisyene

Benimki ehh işte yine yavaşladım..Ama suç ben de tabii :işsiz: ..Bakalım bu hafta sıfır kaçamakla yapmayı umuyorum..En Büyük KK
Kaçamak yok bu hafta o zaman ☺️
Yani ben de bir boşlukta hissetmedim değil😬
İnşallah vermeye devam edersin canim ama keşke bir ay daha devam edip 10 kilo ile biraksaydin. Ama ipin ucunu kaçırma böyle. Baktın yapamıyorsun, tekrar başlarsın diyetisyene
İnşallah canım yaa , diyetisyenle birlikte olunca çok daha kontrollü oluyorsun kesin
Ben de bozmaya çok müsaitim1 ileri 2 geri olursa başlarım tekrar

Sersum normal zamanda bugün kaçamak yapayım da, yarın devam ederim diyorsun, yani ben öyleyim. Ama diyetisyenle devam edince bir günlük kaçamak bir haftalık kiloyu etkileyeceği için, aman para veriyorum, bir haftam boşa gitmesin deyim düşünüyorsun kendini :KK48:

Ondan canim maddi olarak zorlanıyorsa diyetisyenle devam etmeni destekliyorum.
Aynen canım..Kontrol şartt :confused: En Büyük KK
Kaçamak yok bu hafta o zaman ☺️

Yani ben de bir boşlukta hissetmedim değil😬

İnşallah canım yaa , diyetisyenle birlikte olunca çok daha kontrollü oluyorsun kesin
Ben de bozmaya çok müsaitim1 ileri 2 geri olursa başlarım tekrar
En Büyük KKEn Büyük KK

Merhaba kızlar dün öğlen ki menüm
Bir kase ezogelin çorbası kolojeni
Akşam bir buçuk porsiyon pırasa yemeği

Bugün niyetliyim
Gece kızım yüzünden sahur yapamadm
3 bardak su içtim niyetlendim
Akşam yapabilirsen balık salata yemeyi düşünüyorum nasipse

Back
X