Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Olabilir canim. Yeşil çay iç odemse atmaya yardımcı olir
Burada yok ama eve geçtiğimde içerim
Canım bana da regl zamanı diyetisyen önermişti kekik çayı
Faydasını da gördüm
1 kupaya 1 çay kaşığı
Bak bu var bunu yapayimm
Gec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnm
Ya ben her akşam gec yiyorumm

selamlar,

perşembeden beri foruma bağlanamıyorum, bağlantı hatası veriyor. sonunda açıldı, umarım mesajım gider.

kilo bildirimimi yapayım
rumuz: izole
başlangıç: 64,6 kg (22 ocak)
geçen hafta: 65 kg
bu hafta: 63,6
(kilom günlük olarak çok inişli çıkışlı olduğu için 2 haftanın ortalamasını aldım)
fark: 500 gr

diyet ve spor henüz yok, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

sağlığıma tam kavuşamadım arkadaşlar, farklı sağlık sıkıntıları üst üste geldi, toparlandıkça daha çok çalışacağım ve paylaşım yapacağım.

Canim masallah gayet guzel ilerliyorsun

Merhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
sersum ficans çok iradeli ve iyi gittiniz en sizin kulvardan çok uzaklaştım kendimi toparlayacağım inşallah
Ama motivasyonum arttı çok güzel bir tatil geçirdim en yakın zamanda bomba gibi döneceğim inşallah bana dua edin

Canim benim sen gel herkes motive burda bu yil halledecegiz bu isi hepimiz kökten, o nedenle bozulmaz motivasyon sen de moyive olursun, bu arada diyetisyen kararina o kadar cok sevindim ki nadalcim bize de haber ver basladoginda baslayana kadar mideyi kucultmeye calis, tatilin guzel gecmis cnim ne guzel bir motivasyon oldu sana

Unutmuşum canım ben sağol
Canim eti cok sevmezdim ama yerdim ama tavuk ve balik icin ölebilirdim yani baya severim ama ben hayvanlar olmesin diye vejeteryan oldum cok belgesel izledim aglaya aglaya sonra farkettim ki sebzeler bedenime daha iyi geliyor bu sekilde oldu
Benim de kurbanda falan taze et yiyememe huyum var onun için kurbanı ya tümden bağışlarız ya da marketlerden alırım ki hazır et kasaptan gelmiş gibi olsun..insan etkileniyor ama bizimgibiler vazgeçemiyor da..çok seviyorum tavuğu eti balığı
Kızz delüüü onlar(kediler) çatır çatır arkadaşlarını hüpletiyor ya
Denüşükk olmuşş hakketten lahmacun arası erişte mi sardın bacımm
Dun gece duzce akcakocaya geldik hastamız vardi koy havasi aldim bir yandan da

Sabah
Koy ekmeği
Acuka
Yumurta yedim
Cay

Kahve

İkindi gibi
Pazidan mücver yaptılar
4 5 adet de sarma yedim

Cay simdii
Geçmiş olsun canım iyi gelmiştir temiz hava..
Bir takip et bakalım canım yoksa dönüşü olmayan yol değil sonuçta
Ya o gün +400 çıkınca karbonhidrat yaptı kesin dedim bir önceki gün menunu yorumlayarak. Ordan kaldı aklımda
Senden korkulur
Canım önce sağlık..Sen tamamen iyi ol gerisini beraberce hallederiz
Ohhh maşallah canım..iyi yapmışsın anne elinden ..Baktın motive olamıyorsun diyetisyen en iyisi..Üzülme toparlayacaksın...

Günaydın güzeller...Hafta sonu gelemedim evle ilgilendim biraz sonrasında yayıldım kaldım...Regl bugün geldi onun da yorgunluğu..

Tartıya gelince..

Kilo bildirimi
rumuz:sersum
diyeti: Diyetisyen kontrolünde
başlangıç kilo:91,9kg
baş.tarihi:11 Eylül
geçen hafta:81 kg
bu hafta:80,5 kg
fark:-500gr
Toplam fark:11.4 kg

Fena değil regl gelecekti sonuçta..Umarım haftaya 79 ucundan da olsa görünecek..

dün yediklerim;

Sabah
Kuymak
Koy ekmeği
domates salata
peynir

çay
kahve

ikindi gibi
yine pazıdan mücver gibi ama değil birşey :))
hamsili pilav vardı ama 1 2 kaşık anca aldım yani tadına bakmak için

çay
kekik çayı içtim

2 mini patates attım sobaya tuzlayıp yedim günü kapattım akşamına mide bulantısı karın şişliği falan yaşadım hamdolsun sabah normale döndüm hava çarptı sanırım

ah canım sevndim diyetisyen kararına bende :) bende senin gibiyim bataklıkta gibiyim çıkmam gerek çıkmalıyız da

Ahahha sersumcum guldürdun beni, kediler yiyor ama işte ben yiyemiorumbu arada kilo bildirimine bakmadan once senin ekranindakinkikoya baktim 80.5 i gördum sonra bildirimini gördüm ve çok sevindim canim insallah o olmam gereken aralik 64 ü göreceksin, seni birden o sekilde hayal ettim serdumcum bize foto atmissin havani da atmissin dört gozle bekliyorum
ay dün bir fotoğraf çekildik yarabbim nasıl şişmanlamışım öyle ya gördüm de aşırı şok oldumm kendime dur dicem yeter artıkk
Ayy o fotolar yok mu o fotolar ben de bakip bakip aglardim o zamanlar, sen kendince bir dikkat et bakalim olmadi diyeyisyene gidersin ama onlemeni aldin canim zaten hem cok sukur 5 kilo civari var fazlalik dimi

Napayım kız et seven biri olaraktan diyyim dedim.. tabii ki saygım sonsuzz

İnşallah canım çok sağol . 60 lar şimdi hayal gibi geliyor ama neden olmasın..Yaşıma ancak 67-68 gider gibi geliyor..Amaaan hele bir 70 ler gelsin onu o zaman düşünürüz..Foto atarım inşallah o mutluluğu ilk sizle paylaşırım tabiiki de
Kizlar bu yil yaza dogru hepimiz gruoca before after yapalim insallah ne guzel olur dimi yaa bu fikir beni de heycanlandirdi
Sabah 1 dilim epynirli salatat 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi zeytinyagi
Çok güzel fikir..

Canım diyetisyen desteği almaya karar verdiğine çok sevindim. Bak çocukların okulu da başlıyor, sen daha düzenli ilerlersin inşallah.

aynen canım 5 kiloo versem mikemmel oalcak şükretcem yanii
Kizlar bu yil yaza dogru hepimiz gruoca before after yapalim insallah ne guzel olur dimi yaa bu fikir beni de heycanlandirdi
Sabah 1 dilim epynirli salatat 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi zeytinyagi
harika fikir tabii ben yarı yolda kalırım hahhaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…