Evet ama 2 çatal yemiştimPasta mi yemiştin sen
Ya o gün +400 çıkınca karbonhidrat yaptı kesin dedim bir önceki gün menunu yorumlayarak. Ordan kaldı aklımdaEvet ama 2 çatal yemiştim, senden de kaçmiyor hiccc safrancim
Burada yok ama eve geçtiğimde içerimOlabilir canim. Yeşil çay iç odemse atmaya yardımcı olir
Bak bu var bunu yapayimmCanım bana da regl zamanı diyetisyen önermişti kekik çayı
Faydasını da gördüm
1 kupaya 1 çay kaşığı
Ya ben her akşam gec yiyorummGec yemek etkiliyor cnim saglikli bile yesen aksam.yemek nedense insani etkiliyor gecenlerde aksam yedik gec ama gec dedigim 8 yani bir baktim ertesi gun arti 400, bir de odemin varsa dedigi gibi o da etkiler cnm
Canim masallah gayet guzel ilerliyorsunselamlar,
perşembeden beri foruma bağlanamıyorum, bağlantı hatası veriyor. sonunda açıldı, umarım mesajım gider.
kilo bildirimimi yapayım
rumuz: izole
başlangıç: 64,6 kg (22 ocak)
geçen hafta: 65 kg
bu hafta: 63,6
(kilom günlük olarak çok inişli çıkışlı olduğu için 2 haftanın ortalamasını aldım)
fark: 500 gr
diyet ve spor henüz yok, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
sağlığıma tam kavuşamadım arkadaşlar, farklı sağlık sıkıntıları üst üste geldi, toparlandıkça daha çok çalışacağım ve paylaşım yapacağım.
Canim benim sen gel herkes motive burda bu yil halledecegiz bu isi hepimiz kökten, o nedenle bozulmaz motivasyon sen de moyive olursun, bu arada diyetisyen kararina o kadar cok sevindim ki nadalcim bize de haber ver basladoginda baslayana kadar mideyi kucultmeye calis, tatilin guzel gecmis cnim ne guzel bir motivasyon oldu sanaMerhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
sersum ficans çok iradeli ve iyi gittiniz en sizin kulvardan çok uzaklaştım kendimi toparlayacağım inşallah
Ama motivasyonum arttı çok güzel bir tatil geçirdim en yakın zamanda bomba gibi döneceğim inşallah bana dua edin
Unutmuşum canım ben sağolCnim bozma moralini,.ilk evlenince hakkaten bir hormaon degisimi oluuor ama sen tedbirini al olmadindiyetisyene gidersin varsa imkanin duzene sokarsin kendini ama strest hakketen etkiliyor
Vayyyy masallah sana canimm
Uzme kendini kuzum
Bravossss harikaaaas
Hayirrrrrrrrrrrr, az az ye canm gidiyorkem gitsin kilocuklar
Nadal annesinin yaninda ondan sanirim ama ficans gelmedi bugun sizin kulvarda
Benim de kurbanda falan taze et yiyememe huyum var onun için kurbanı ya tümden bağışlarız ya da marketlerden alırım ki hazır et kasaptan gelmiş gibi olsun..insan etkileniyor ama bizimgibiler vazgeçemiyor da..çok seviyorum tavuğu eti balığıCanim eti cok sevmezdim ama yerdim ama tavuk ve balik icin ölebilirdim yani baya severim ama ben hayvanlar olmesin diye vejeteryan oldum cok belgesel izledim aglaya aglayasonra farkettim ki sebzeler bedenime daha iyi geliyor bu sekilde oldu
Kızz delüüü onlar(kediler) çatır çatır arkadaşlarını hüpletiyor yaSafrancim her zaman cok naziksin yazabilirsin tabiki canim, beni daha cok yemek icin ölmeleri, zor sartlar altinda yetistirilmeleri etkiledi, bir de benim kedi üzümden sonra böyle oldum, sanki onun arkadaşlarini yiyor gibi hissetmeye başladımböyle işte
Denüşükk olmuşş hakketten lahmacun arası erişte mi sardın bacımmBenim çok karışık ve yemeli bir menü oldu
Sabah sirkeli su
Kahvaltı
1,5 dilim tam buğday ekmeği
2 üçgen peynir
5 yeşil zeytin
1-2 ceviz
Öğlen
1 kase yoğurt
2 kaşık kuru üzüm
Eti form limonlu bisküvi
Ara (çok alakasız ama ortam öyle gelişti)
Yarım lahmacun
1 kaşık erişte
Akşam
1 kase çorba
2 küçük tavuk but
1 elma dilim patates
Salata
Geçmiş olsun canım iyi gelmiştir temiz hava..Dun gece duzce akcakocaya geldik hastamız vardi koy havasi aldim bir yandan da
Sabah
Koy ekmeği
Acuka
Yumurta yedim
Cay
Kahve
İkindi gibi
Pazidan mücver yaptılar
4 5 adet de sarma yedim
Cay simdii
Bir takip et bakalım canım yoksa dönüşü olmayan yol değil sonuçtaSelam kızlar
Ben de bu cuma tartıldım ama yazamadım size dediğin gibi tırt bu haftasersum
Pazartesi 76.6
Cuma 76.7
Fark + 100 gr
Diyetisyenden sonra biraz bocaladım galiba bu hafta da geçsin bakalım olmazsa tekrar alacağım
Senden korkulurYa o gün +400 çıkınca karbonhidrat yaptı kesin dedim bir önceki gün menunu yorumlayarak. Ordan kaldı aklımda
Canım önce sağlık..Sen tamamen iyi ol gerisini beraberce hallederizselamlar,
perşembeden beri foruma bağlanamıyorum, bağlantı hatası veriyor. sonunda açıldı, umarım mesajım gider.
kilo bildirimimi yapayım
rumuz: izole
başlangıç: 64,6 kg (22 ocak)
geçen hafta: 65 kg
bu hafta: 63,6
(kilom günlük olarak çok inişli çıkışlı olduğu için 2 haftanın ortalamasını aldım)
fark: 500 gr
diyet ve spor henüz yok, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
sağlığıma tam kavuşamadım arkadaşlar, farklı sağlık sıkıntıları üst üste geldi, toparlandıkça daha çok çalışacağım ve paylaşım yapacağım.
Ohhh maşallah canım..iyi yapmışsın anne elinden ..Baktın motive olamıyorsun diyetisyen en iyisi..Üzülme toparlayacaksın...Merhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
sersum ficans çok iradeli ve iyi gittiniz en sizin kulvardan çok uzaklaştım kendimi toparlayacağım inşallah
Ama motivasyonum arttı çok güzel bir tatil geçirdim en yakın zamanda bomba gibi döneceğim inşallah bana dua edin
Merhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
Ahahha sersumcum guldürdun beni, kediler yiyor ama işte ben yiyemiorumUnutmuşum canım ben sağol
Benim de kurbanda falan taze et yiyememe huyum var onun için kurbanı ya tümden bağışlarız ya da marketlerden alırım ki hazır et kasaptan gelmiş gibi olsun..insan etkileniyor ama bizimgibiler vazgeçemiyor da..çok seviyorum tavuğu eti balığı
Kızz delüüü onlar(kediler) çatır çatır arkadaşlarını hüpletiyor ya
Denüşükk olmuşş hakketten lahmacun arası erişte mi sardın bacımm
Geçmiş olsun canım iyi gelmiştir temiz hava..
Bir takip et bakalım canım yoksa dönüşü olmayan yol değil sonuçta
Senden korkulur
Canım önce sağlık..Sen tamamen iyi ol gerisini beraberce hallederiz
Ohhh maşallah canım..iyi yapmışsın anne elinden ..Baktın motive olamıyorsun diyetisyen en iyisi..Üzülme toparlayacaksın...
Ayy o fotolar yok mu o fotolar ben de bakip bakip aglardim o zamanlar, sen kendince bir dikkat et bakalim olmadi diyeyisyene gidersin ama onlemeni aldin canim zaten hem cok sukur 5 kilo civari var fazlalik dimiay dün bir fotoğraf çekildik yarabbim nasıl şişmanlamışım öyle ya gördüm deaşırı şok oldumm kendime dur dicem yeter artıkk
Napayım kız et seven biri olaraktan diyyim dedim..Ahahha sersumcum guldürdun beni, kediler yiyor ama işte ben yiyemiorumbu arada kilo bildirimine bakmadan once senin ekranindakinkikoya baktim 80.5 i gördum sonra bildirimini gördüm ve çok sevindim canim insallah o olmam gereken aralik 64 ü göreceksin, seni birden o sekilde hayal ettim serdumcum bize foto atmissin havani da atmissin dört gozle bekliyorum
Ayy o fotolar yok mu o fotolar ben de bakip bakip aglardim o zamanlar, sen kendince bir dikkat et bakalim olmadi diyeyisyene gidersin ama onlemeni aldin canim zaten hem cok sukur 5 kilo civari var fazlalik dimi
Çok güzel fikir..Kizlar bu yil yaza dogru hepimiz gruoca before after yapalim insallah ne guzel olur dimi yaa bu fikir beni de heycanlandirdi
Sabah 1 dilim epynirli salatat 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi zeytinyagi
Canım diyetisyen desteği almaya karar verdiğine çok sevindim. Bak çocukların okulu da başlıyor, sen daha düzenli ilerlersin inşallah.Merhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
Harika fikirKizlar bu yil yaza dogru hepimiz gruoca before after yapalim insallah ne guzel olur dimi yaa bu fikir beni de heycanlandirdi
aynen canım 5 kiloo versem mikemmel oalcak şükretcem yaniiAhahha sersumcum guldürdun beni, kediler yiyor ama işte ben yiyemiorumbu arada kilo bildirimine bakmadan once senin ekranindakinkikoya baktim 80.5 i gördum sonra bildirimini gördüm ve çok sevindim canim insallah o olmam gereken aralik 64 ü göreceksin, seni birden o sekilde hayal ettim serdumcum bize foto atmissin havani da atmissin dört gozle bekliyorum
Ayy o fotolar yok mu o fotolar ben de bakip bakip aglardim o zamanlar, sen kendince bir dikkat et bakalim olmadi diyeyisyene gidersin ama onlemeni aldin canim zaten hem cok sukur 5 kilo civari var fazlalik dimi
harika fikir tabii ben yarı yolda kalırım hahhaa :)Kizlar bu yil yaza dogru hepimiz gruoca before after yapalim insallah ne guzel olur dimi yaa bu fikir beni de heycanlandirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?