Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hello kızlar .
nasılsınız .
N nnnadal cım
olacak inşallah .
farkındasın . anne yemekleri memleket .pasta vs . olur öyle şeyler .
istediğin gibi bi diyetisyen bulursun inşallah .
benim takip ettiğim online biri var . okulunu okurken takipteydim kendisini. şimdi baya yol katetti.
kendi de 130 lu kilolardaydı. şimdi verdi baya . ama çok kişiye çok kısa sürede kilo verdiriyor . onu da takipteyim.

Hepinize teşekkür ederim kızlar sizlerden de aldığım destekle birçok diyet listelerininde benzer olduğunu varsayarak evimize çok yakın bir özel hastanedeki diyetisyene tanımadan gittim biraz önce. Çok tatlı bir kızdı, çok samimi ve sempatikti. Banada sağlam gaz verdi yarın sabahtan itibaren kaçamaksız olarak sahalara dönüyorum canlar
Bu arada kilomu merak edenlere büyük bir utançla söylüyorum 85 kiloyum.

ne utanıcaksın canım vericeksin o kiloları :) bizimle de paylaşmanı merakla bekliyorum

Çok sevindim canım hayırlı olsun.

Öğlen yemeğimi yedim şimdi ufaktan yürüyeceğim.Lakin regl olduğumdan çok yürüyemem..

Eki Görüntüle 2778745
Afiyet olsun cnm bnde yirudum baya bugub
Canim ne iyinettin hemem gitmissin diyeyisyene iyiki ertelemedin, utanmana gerek yok bak sersumcum 90 larla basladi simdi 7 leri gorecek nerseyse kizlar da veriyorlar sen de vereceksin insallah bak gör

Kahvaltim

Menemen
1 dilim ek.ek
1 kaşık köy peynri

Ara
Portakal

Akşam
3 kaşık yeşil mercimek, 3 kaşık yoğurt
Ispanakli Boşnak böreği küçük bir dilim

Foto çektim akşam tabaguni. Hani böreğin kucuklugunu görün diye

Eklentiler

• IMG_20210208_180228.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 31
Hoş geldin canım,
Gayet normal yazdıkların. Önemli olan moral depolamandı onu da yapmışsın ne güzel

Selam herkese,
Haftasonu yoğun geçti gelemedim.
Bir-iki kaçamağım oldu küçük, onun dışında atak falan yok çok şükür

Bugünkü menüm
Sabah sirkeli su
Kahvaltı yok

Öğlen
1 su bardağı tam buğday makarnasını kıymalı soslu yedim (üzerine 2 kaşık yoğurt)

Akşam
1 tabak etli kuru bamya yemeği
1 bardak ayran

Çocuklara yaptığım ıslak kekin tadına baktım. Komşuya verecektim kalite kontrol yaptım

Bende sabah 1 dilim oeynirli 1 tatli kasifi zeytinyagli yesillikl ile 1 dilim ekmek
Ara yarim bardak soya sutu
Oglen izgara yarim patlican 1 dilim ekmek 1 dilim oeynir 1 kasik yogurt
Ara 1 latte ile 1 gaketa
Aksam 1 dilim kasarli menemen 1 dilim ekmek bir dilim armit bir cay kasigi tahin
Boyle cok gibi duruyor ama benim miktarlar az

Yok canım çok gibi de durmuyor merak etme:) 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı tahin filan, hep az yani

Yok canım çok gibi de durmuyor merak etme:) 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı tahin filan, hep az yani
Hayalcim kilolar gidince nasil da yüzün gülüuor masallah hep böyle olespriler havada cezerye leblebi bnce iyi fikir bu arada aciktin ve bedenin icin yiuorsan hic korkma

Cee ee demiş kaçmış hatun...
Çok sevindim canım hadii başla artık olacak başka yolu yok..Hem utanacak ta birşey yok vereceksin gidecek..
Afiyet olsun cnm bnde yirudum baya bugub

Canim ne iyinettin hemem gitmissin diyeyisyene iyiki ertelemedin, utanmana gerek yok bak sersumcum 90 larla basladi simdi 7 leri gorecek nerseyse kizlar da veriyorlar sen de vereceksin insallah bak gör
Bravoss sana
Gördük vedene inandık küçük olduğuna
Yooo adacım miktarlar gayet normal daha ne olsun...
Sapıttım ama maalesef
Bi kereden bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…