ne utanıcaksın canım vericeksin o kiloları :) bizimle de paylaşmanı merakla bekliyorumHepinize teşekkür ederim kızlar sizlerden de aldığım destekle birçok diyet listelerininde benzer olduğunu varsayarak evimize çok yakın bir özel hastanedeki diyetisyene tanımadan gittim biraz önce. Çok tatlı bir kızdı, çok samimi ve sempatikti. Banada sağlam gaz verdi yarın sabahtan itibaren kaçamaksız olarak sahalara dönüyorum canlar
Bu arada kilomu merak edenlere büyük bir utançla söylüyorum 85 kiloyum.
Çok sevindim canım hayırlı olsun.Hepinize teşekkür ederim kızlar sizlerden de aldığım destekle birçok diyet listelerininde benzer olduğunu varsayarak evimize çok yakın bir özel hastanedeki diyetisyene tanımadan gittim biraz önce. Çok tatlı bir kızdı, çok samimi ve sempatikti. Banada sağlam gaz verdi yarın sabahtan itibaren kaçamaksız olarak sahalara dönüyorum canlar
Afiyet olsun cnm bnde yirudum baya bugubÖğlen yemeğimi yedim şimdi ufaktan yürüyeceğim.Lakin regl olduğumdan çok yürüyemem..
Eki Görüntüle 2778745
Canim ne iyinettin hemem gitmissin diyeyisyene iyiki ertelemedin, utanmana gerek yok bak sersumcum 90 larla basladi simdi 7 leri gorecek nerseyse kizlar da veriyorlar sen de vereceksin insallah bak görHepinize teşekkür ederim kızlar sizlerden de aldığım destekle birçok diyet listelerininde benzer olduğunu varsayarak evimize çok yakın bir özel hastanedeki diyetisyene tanımadan gittim biraz önce. Çok tatlı bir kızdı, çok samimi ve sempatikti. Banada sağlam gaz verdi yarın sabahtan itibaren kaçamaksız olarak sahalara dönüyorum canlar
Hoş geldin canım,Merhaba kızlar buraya gelecek yüzü bulamadığım için birkaç gündür girip okuyup kaçıyorum sessizce. Cuma günü 2 haftalık tatilden döndük 2 ileri 1 geri giden ben bu defa memleket havası, anne yemekleri, pastalar, börekler, mantılar derken çok çok ileri gittim. Derken üstüne bir de regl şişliği bindi akşam oldum sonunda ama tüm vücudumu davul gibi hissediyorum. Diyetisyen araştırmasına başladım bu hafta diyet işine uzman eşliğinde başlamak istiyorum hepinizin menülerini takip ettim kendimle kıyasladım tok karnına ayak üstü yediklerim kadar yiyorsunuz gelip sizinde motivasyonunu düşürmek istemedim
sersum @ficans çok iradeli ve iyi gittiniz en sizin kulvardan çok uzaklaştım kendimi toparlayacağım inşallah
Ama motivasyonum arttı çok güzel bir tatil geçirdim en yakın zamanda bomba gibi döneceğim inşallah bana dua edin
Yok canım çok gibi de durmuyor merak etme:) 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı tahin filan, hep az yaniBende sabah 1 dilim oeynirli 1 tatli kasifi zeytinyagli yesillikl ile 1 dilim ekmek
Ara yarim bardak soya sutu
Oglen izgara yarim patlican 1 dilim ekmek 1 dilim oeynir 1 kasik yogurt
Ara 1 latte ile 1 gaketa
Aksam 1 dilim kasarli menemen 1 dilim ekmek bir dilim armit bir cay kasigi tahin
Boyle cok gibi duruyor ama benim miktarlar az
Hayalcim kilolar gidince nasil da yüzün gülüuor masallah hep böyle olYok canım çok gibi de durmuyor merak etme:) 1 dilim peynir, 1 çay kaşığı tahin filan, hep az yani
Sapıttım ama maalesefHayalcim kilolar gidince nasil da yüzün gülüuor masallah hep böyle olespriler havada cezerye leblebi bnce iyi fikir bu arada aciktin ve bedenin icin yiuorsan hic korkma
Birsey olmaz uzun acligin verdigi birsey o canimSapıttım ama maalesef
Bilmiyorum ara ara geliyor bana yapacak bir şey yokBirsey olmaz uzun acligin verdigi birsey o canim
Cee ee demiş kaçmış hatun...hello kızlar .
nasılsınız .
N nnnadal cım
olacak inşallah .
farkındasın . anne yemekleri memleket .pasta vs . olur öyle şeyler .
istediğin gibi bi diyetisyen bulursun inşallah .
benim takip ettiğim online biri var . okulunu okurken takipteydim kendisini. şimdi baya yol katetti.
kendi de 130 lu kilolardaydı. şimdi verdi baya . ama çok kişiye çok kısa sürede kilo verdiriyor . onu da takipteyim.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Çok sevindim canım hadii başla artık olacak başka yolu yok..Hem utanacak ta birşey yok vereceksin gidecek..Hepinize teşekkür ederim kızlar sizlerden de aldığım destekle birçok diyet listelerininde benzer olduğunu varsayarak evimize çok yakın bir özel hastanedeki diyetisyene tanımadan gittim biraz önce. Çok tatlı bir kızdı, çok samimi ve sempatikti. Banada sağlam gaz verdi yarın sabahtan itibaren kaçamaksız olarak sahalara dönüyorum canlar
Bravoss sanaAfiyet olsun cnm bnde yirudum baya bugub
Canim ne iyinettin hemem gitmissin diyeyisyene iyiki ertelemedin, utanmana gerek yok bak sersumcum 90 larla basladi simdi 7 leri gorecek nerseyse kizlar da veriyorlar sen de vereceksin insallah bak gör
Gördük vedene inandık küçük olduğunaKahvaltim
Menemen
1 dilim ek.ek
1 kaşık köy peynri
Ara
Portakal
Akşam
3 kaşık yeşil mercimek, 3 kaşık yoğurt
Ispanakli Boşnak böreği küçük bir dilim
Foto çektim akşam tabaguni. Hani böreğin kucuklugunu görün diye
Yooo adacım miktarlar gayet normal daha ne olsun...Bende sabah 1 dilim oeynirli 1 tatli kasifi zeytinyagli yesillikl ile 1 dilim ekmek
Ara yarim bardak soya sutu
Oglen izgara yarim patlican 1 dilim ekmek 1 dilim oeynir 1 kasik yogurt
Ara 1 latte ile 1 gaketa
Aksam 1 dilim kasarli menemen 1 dilim ekmek bir dilim armit bir cay kasigi tahin
Boyle cok gibi duruyor ama benim miktarlar az
Bi kereden bişey olmazSapıttım ama maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?