ne hastalığı yahu. kaçırdığım şeyler mi var . noldu izole cim .teşekkür ederim canım. evet kullanıyorum ama karaciğer dinlensin diye biraz azaltmıştım, hastalanmamda onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.
teşekkür ederim, moral verdin. herkese sağlık diliyorum.Insan nereyi incittiyse cani orda hic gecmeyecek saniyor ama gecicek canim insallah yuruyeceksin tabikiii
canım öğretmen mesaj attı . andık onu diye mi bilmiyorum .Evet canim ayın 15 inde anasınıfları açılıyor. Haftada 5 gün.
1 martta da diğer sınıflar açılmaya başlıyor ama haftada 2 gün.
Canim genelde o sekilde yuruyorum hep yururum, alistimvayyyy ada canım naptın sen .
harikasın vallahi.
ben de akşamları eve çıkmadan çocukları aşağı indiriyorum . işten dönünce
2 saate yakın kalıyoruz dışarıda. onlar parkta . halısahada
ben arkadaşlarla çene çalıyorum . yürüyoruz . takılıyoruz
tapiyoka nisaştası aldım .
tito Modifiye Tapyoka Nişastası Sıcak Proses E1412 1 Kg - Fiyatı, Yorumları
tito Modifiye Tapyoka Nişastası Sıcak Proses E1412 1 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kore , japonların yaptığı şeyden yapacağım .
Evet göndereceğim. Ev çok verimsiz geçiyor. Bizim aynı saatler, sabahçı olan sabahçı oluyor hep, ogleci olan öğlen gidiyor.anladım canım . bakalım öğretmen ne yazacak . saatleri falan da yazacaktır sanıyorum . çünkü ikinci dönem saatimiz değişiyor normalde.
onun söylemine göre bakarız . göndermek isterim . çünkü öğretmenden aldığı kalıcı oluyor . daha da etkili . onu biliyorum . çocuk da gitmek istiyor tabi. ama söylemedik daha. belki haftada bazı günler gidiliyor derim ama arkadaşları söylüyor pat diye. her gün diye. sen ne yapacaksın . gönderecek misin .
Bizde Cumhurbaşkanı açıklama yaptıktan sonra açıklama yapmıştı öğretmen. Sizinki ilkokul içinde bir anasınıfı mi ?canım öğretmen mesaj attı . andık onu diye mi bilmiyorum .
pazartesi uzaktan eğitim başlıyor demiş .
kitaplarımızı verecekmiş . yarın saat 12 de bekliyor sınıfa. kitapları alacağım .
size bi mesaj geldi mi
Ne yaoacaksan resmi paylaş bizimle mutlaka.vayyyy ada canım naptın sen .
harikasın vallahi.
ben de akşamları eve çıkmadan çocukları aşağı indiriyorum . işten dönünce
2 saate yakın kalıyoruz dışarıda. onlar parkta . halısahada
ben arkadaşlarla çene çalıyorum . yürüyoruz . takılıyoruz
tapiyoka nisaştası aldım .
tito Modifiye Tapyoka Nişastası Sıcak Proses E1412 1 Kg - Fiyatı, Yorumları
tito Modifiye Tapyoka Nişastası Sıcak Proses E1412 1 Kg yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
kore , japonların yaptığı şeyden yapacağım .
İzledim videoyu.malzemeleri anlamadım ama çok hoş birşey olmuş.
63-64 kiloyum. pandemi dönemi iş ile ev arasında mekik dokuyorum, başka hayat kalmadı. buna şükürben de aynı. git gel . koştur .
kaç kilosun . neler yapıyorsun .
ben bir üşüttüm, ondan beri iyileşemedim, 2 haftadır. burun tıkanıklığı bitmedi, baş ağrısı ve uykusuzluk yapıyor.ne hastalığı yahu. kaçırdığım şeyler mi var . noldu izole cim .
Corba ayran veya cirba salata yesen canimsabah ;
dilim kepek ekmek
zeytin
çay
kahve
su
öğlen;
çorba yarım kase
dilim fırın makarna
salata
su
çay
aç değilim ama şimdi 8de evde olucam yemek hazırlıcam eşime bende amaan diyip yiyorumm acıkıyorumda o vakittenapıcam benn yaa
Evet ilkokulun anasınıfı bizim.bagımsiz degilBizde Cumhurbaşkanı açıklama yaptıktan sonra açıklama yapmıştı öğretmen. Sizinki ilkokul içinde bir anasınıfı mi ?
Bizimki bağımsız anasınıfı. Bağımsız ve ilkokul içindeki anasiniflari farklı oluyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?