Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar dünü yazayım
Sabah
2 dilim beyaz peynir
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yarım elma

Öğle
1,5 snitzel
Yarım hamburger ekmeği
2 kaşık yoğurt
Az marul

Akşam
5 kaşık makarna salatası
1 çatal tramisu
2 tane fındık büyüklüğünde kurabiye
1 tane poğaça
Çay

Soda
Kuruyemiş

Maalesef yaptıklarımdan yemeyeceğim desemde dayanamadım diyet listeme uyamadım bugün telafi etmeye çalışacağım misafirlerim gittikten sonra kocaman bir tabak yaptım kalanlardan yukarı götürdüm biraz çocuklara bıraktım bundan sonra evde böyle şeyler yapmayacağım nefsimle çok mücadele ediyorum

Benim kızım da istiyor bundan yapalım diye tutturdu geçenlerde adını unutmuştum ama görünce hatırladım..Yap bakalım nasıl olacak...
Kızlar ben boyuna yiyorum yine
yürüyüş de yapmıyorum. Saldım resmen.
toparlanacağımı ümit ediyorum ama bu hafta kesin +++
Safransari ya katılıyorum canım..sen listeni buraya yazınca düzene giriyorsun yaz yazzz
Daha yeni bir başlangıç yaptın en az 1-1.5 ay böyle şeyleri yapmamalısın bence de..Dayanamıyor insan..Toparlarsın merak etme...

Kızlar ben boyuna yiyorum yine
yürüyüş de yapmıyorum. Saldım resmen.
toparlanacağımı ümit ediyorum ama bu hafta kesin +++
Canim yedikkerini bir yaz bakalim merak ettimbir de hemen diyete gec demiyorum sana normale dönsen bile yeterli zaten onemli olan zaten tikinircasina yemek yerine kacamak yapmis okmam sen hangisini yaotin hayalcim de bize
Kuzum diyete daha cok yeni basladin motivasyon acisindan bozmasaydin keske bozunca insanin morali de gidiyor bunlari bedeninden cikarman zor okucak ama sagliksiz karbonu atana kadar yeme derim ben bunlari

Herkese gunaydin dun sabah kahvalti yerine 4 kasik makarna ve 2 kasik borulce yiyerek basladim
Oglen 2 kasik makarna yedim ve 1 dilim ekmege kasarli tost
Arada yarim muz uzerine 1 tatli kasigi tahin
Aksam esime pizza yapmiatim 2 isirik pizza 2 elma dilim patates yedim ve 11 kusur km yurudum

Kahvaltim
2 yumurtalı salata

Ara
Türk kahveai
1 gün kurusu
1 bardak sütlü kahve
1 fincan şekerli türk kahvesu. ( Komşu yapmıştı, unutmuş şekersiz içtiğimi, uyarmadim bende içtik artık )

Akşam
2 dilim karnıbahar tabanlı besemal soslu tavuk
Salata

5 buçukta yemeği tamamladım. Kahve yeşilçay su içerim artık.

Kızlar hindistan cevizli kahve leptini bozuyor mu acaba ? Ben Karatay sayfasında görmüştüm içtiklerini ama yanlış mı hatırlıyorum

selam kızlar şişliklerim devam ediyor sebebini bilmiyorum resmen

sabah ;
domates salata peynir zeytin
1 dilim kepek ekmek
çay

yeşil çay
kahve
su

öğlen;
çorba
haşlanmış yeşil mercimek üzerine soğan
3 çatal karnıbahar

su
çay
kahve

akşama da
mantar çorbası
brokoli yoğurtlu yapıyorum sadece

Akşamın hafif güzel canim.

Canim ben bozmuyor diye biliyorum

Slm kizlar ben de bugun arkadasa kajvaltiya gittim kahvalti dedigim brunch gibinoldu
Sabah ilk uyandigimda 1 hurma ve 1 cevizle kahve
Kajvalti arkadasimda yarimdan fazla gozleme, 1 haslama yumurta 1 cay kasigi bal ve kaymak
Ara kahve 2 kare bitter
Aksam kasarli 2 kepce corba bikac elma dilim patates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…