amaaaaan da amannnnniyileşemedim maalesef, bunları atlatamayacağım sanırım.
soğukta kaldım, boğazımı bir üşüttüm, tam iyileşemiyorum. burun tıkanıklığı ve akıntı iki haftadır geçmedi. hem çok rahatsız bir his hem de burnumdan nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor.
üstüne ayağımı incittim, 10 gündür o da iyileşmedi.
sabahtan beri düşünüyorum:
acaba bir daha yürüyüş yapamayacak mıyım? spor da yapamayınca iyice kilo mu alacağım?
of menülere bak . yeme yanında yak . enfessssss
çoook iyi . gerçekten harika besleniyorsun .maşallah sanaöğlen yemeğim sebze yemeğim kalmadı hiç köz patlıcan ve köz kapya yanında yoğurt
Eki Görüntüle 2780120
Ahh kıyamam yaa..öyle düşünme..İyileşince yürürsün elbette..Daha tazeyken ağrın sakın zorlama...Boğaz ağrısı da fena dır...Ada çayıyla bol bol gargara yap canım..Tekrar geçmiş olsun..iyileşemedim maalesef, bunları atlatamayacağım sanırım.
soğukta kaldım, boğazımı bir üşüttüm, tam iyileşemiyorum. burun tıkanıklığı ve akıntı iki haftadır geçmedi. hem çok rahatsız bir his hem de burnumdan nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor.
acaba bir daha yürüyüş yapamayacak mıyım? spor da yapamayınca iyice kilo mu alacağım?
Teşekkürler efenimmmof menülere bak . yeme yanında yak . enfessssss
çoook iyi . gerçekten harika besleniyorsun .maşallah sana
Evet canim ayın 15 inde anasınıfları açılıyor. Haftada 5 gün.hiç fikrim yok . pazartesi açılıyor mu . emin misin . öğretmen ertelendi yazmıştı en son .
Canım iyileameye odaklan sen o zaman.iyileşemedim maalesef, bunları atlatamayacağım sanırım.
anladım canım . bakalım öğretmen ne yazacak . saatleri falan da yazacaktır sanıyorum . çünkü ikinci dönem saatimiz değişiyor normalde.Evet canim ayın 15 inde anasınıfları açılıyor. Haftada 5 gün.
1 martta da diğer sınıflar açılmaya başlıyor ama haftada 2 gün.
Sağol canım bende öyle düşünüyorum inşallah iyi olacak inanıyorum başaracağım
Ye canim hazida varsa ne ala kır yumurtani yeKahvaltim
1 yumurtalı menemen
Tulum peyniri
1 dilim ekmek
Çok fazla menemen yiyorum, tamamen usengeclikten. Menemen konserve, ve cok lezzetli acılı. Pratik oluyir ustune yumurta kır ye.
Benim son yillarda tatli degil de turşu cekiyor nedenseçok iyi oluyor menemenlik haklısın..Ben biraz tuzunu kaçırmışım bu yıl yumurtayı fazla kırıyorum dengelemek için...
Canım nasıl oldun iyileştin mi..
Ertesi gün tatlı yemezsen dengelersin canım..
Ben de regl yim çok tatlı çekiyor canım..Dün şekersiz çikolata yedim 2 kare..
Insan nereyi incittiyse cani orda hic gecmeyecek saniyor ama gecicek canim insallah yuruyeceksin tabikiiiiyileşemedim maalesef, bunları atlatamayacağım sanırım.
ankara’dayım canım.Canım iyileameye odaklan sen o zaman.
Tabi çikolata ile de değil.
Tavuk suyu çorba felan yap.
Tatlı krizlerin için zuber alabilirsin. Sağlıklı beslenmeye geçişte tatlı krizlerine iyi gelir. .
Hava soğuk spor için, kimse tam anlamıyla yapamıyor daha zaten. Sen hangi sehirdeydin bu arada ?
amaaaaan da amannnnn
kimler gelmiş .
hoş geldin . ne yapıyorsun . nerelerdesin kuzum .
iyiyim, teşekkür ederimizole canım hasta mı oldun . geçmiş olsun .
ben de aynı. git gel . koştur .iyiyim, teşekkür ederim
bildiğin gibiyim, inişli çıkışlı her açıdan
sen nasılsın
teşekkür ederim canım. evet kullanıyorum ama karaciğer dinlensin diye biraz azaltmıştım, hastalanmamda onun da etkisi olduğunu düşünüyorum.izole Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda atlatırsın vitamin kullanıyor musun ?
vayyyy ada canım naptın sen .Pardon 11, 37 km
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?