Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

amaaaaan da amannnnn
kimler gelmiş .
hoş geldin . ne yapıyorsun . nerelerdesin kuzum .

Ahh kıyamam yaa..öyle düşünme..İyileşince yürürsün elbette..Daha tazeyken ağrın sakın zorlama...Boğaz ağrısı da fena dır...Ada çayıyla bol bol gargara yap canım..Tekrar geçmiş olsun..
of menülere bak . yeme yanında yak . enfessssss

çoook iyi . gerçekten harika besleniyorsun .maşallah sana
Teşekkürler efenimmm

Canım iyileameye odaklan sen o zaman.
Tabi çikolata ile de değil.
Tavuk suyu çorba felan yap.
Tatlı krizlerin için zuber alabilirsin. Sağlıklı beslenmeye geçişte tatlı krizlerine iyi gelir. .

Hava soğuk spor için, kimse tam anlamıyla yapamıyor daha zaten. Sen hangi sehirdeydin bu arada ?

Evet canim ayın 15 inde anasınıfları açılıyor. Haftada 5 gün.
1 martta da diğer sınıflar açılmaya başlıyor ama haftada 2 gün.
anladım canım . bakalım öğretmen ne yazacak . saatleri falan da yazacaktır sanıyorum . çünkü ikinci dönem saatimiz değişiyor normalde.
onun söylemine göre bakarız . göndermek isterim . çünkü öğretmenden aldığı kalıcı oluyor . daha da etkili . onu biliyorum . çocuk da gitmek istiyor tabi. ama söylemedik daha. belki haftada bazı günler gidiliyor derim ama arkadaşları söylüyor pat diye. her gün diye. sen ne yapacaksın . gönderecek misin .

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
Tulum peyniri
1 dilim ekmek

Çok fazla menemen yiyorum, tamamen usengeclikten. Menemen konserve, ve cok lezzetli acılı. Pratik oluyir ustune yumurta kır ye.
Ye canim hazida varsa ne ala kır yumurtani ye
Benim son yillarda tatli degil de turşu cekiyor nedense
Insan nereyi incittiyse cani orda hic gecmeyecek saniyor ama gecicek canim insallah yuruyeceksin tabikiii

ankara’dayım canım.

Pardon 11, 37 km
vayyyy ada canım naptın sen .
harikasın vallahi.

ben de akşamları eve çıkmadan çocukları aşağı indiriyorum . işten dönünce
2 saate yakın kalıyoruz dışarıda. onlar parkta . halısahada
ben arkadaşlarla çene çalıyorum . yürüyoruz . takılıyoruz

tapiyoka nisaştası aldım .

kore , japonların yaptığı şeyden yapacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…