Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar 1 senedir kan değerlerime baktırmamıştım koronadan ötürü hazır köye gelmisken burdaki hastanede baktiralim dedik burda 0 vaka neyse bugun sonuçlarım cıktı

Hemoglobin 9 düşük çıktı

Dr hap yazdı nefret ediyorum kan hapından ama mecburrr

Canım sıkıldı böyle olunca

Kilo veremememde etkisi cok aslında kansızlığın hos ilaclar da kilo aldırır mı orası da ayrı

Canim iyi yapmissin gitmekle hastaneye, eger dusukken sorun olacaksa icip vucudunu dengeye sokman daha iyi degil mi

Bugün hiç gelemedim kızlar gün güzel geçti ama beni asıl düşündüren ve zorlayan yarın olacak misafir gelecek bu akşam hazır kek tabanından tramisu yaptım yarın da poğaça ve kurabiye yapacam. Kurabiyeye olan zaafımı biliyorsunuz inşallah kolay ve yemeden geçirebilirim

Çok geçmiş olsun canim.

Canim iyi yapmissin gitmekle hastaneye, eger dusukken sorun olacaksa icip vucudunu dengeye sokman daha iyi degil mi
Canım bu pirinçten sipariş verdim şimdi internetten. Bunun kalorisi daha düşük mü oluyor ? Nişasta oranı daha düşük sanırım

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-09-22-30-28-799_trendyol.com.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 24
Misafir gelmeden karnını doyur öğle yemeginle canim. Daha az yersin onlarla.

Menümü de yazayım
Sabah
1 Haşlanmış yumurta
2 kaşık çökelek
2 kare dilim tahıllı ekmek

1 fincan sade nescafe

Öğle
1 kase marul doğradım zeytinyağlı limonlu
1 kase yoğurt

Akşam
4 kaşık etli karnıbahar yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

1 sade nescafe
1 fincan yeşilçay

Tek kaçamağım tramisunun boş tenceresini azcık parmakladım

Canim ben kurabiye canavariydim biliyorsun ama o kurabiyeler hep var ve hep var olacak onu kilo verince agiz tadiyla zaten yiyeceksin biliyorsun
Canım bu pirinçten sipariş verdim şimdi internetten. Bunun kalorisi daha düşük mü oluyor ? Nişasta oranı daha düşük sanırım
Evet canim bu ince ya nisasta orani cok dusuk uzakdogulular surekli bunun buharda yani yagsiz halini ekmek yerine yiyorlar

Dün oglen 8 kasik borulce ve bir kase ayran
Ikindi 2 catal pasta, ceyrek muz 1 tatlinkasigi tahin
Aksam peynirlinyumurta 1.5 dilim ekmek
Yatarken 1 galeta 10 antep fistigi

Biz 160 siz canim. Yere biraz yakın

İdeal kilo 53-57 arasi
ben de ben dee
Canım ben her verdiğimde onlara 1-2 çatal alıyorum daha rahat oluyor..Yani tam çeyrek yemektense 1 çatal da her defasında yemiş oluyor insan..Tabii tutabiliyorsan kendini..
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın..Kansızlık da D vitamini eksikliği de kilo vermenin düşmanı..
Bak daha ikinci gün olacak tut kendini kanka
Bizim yasmin pirince benzemiyor mu bu..Onun da mı aynı acep
Çok güzel menüler..Benim diyetisyen hiç bulgur vermiyorr
Accık parmaklamakla bişey olmaz
Çok doğru diyorsun..Hakedelim de yiyelim ahh ahhh bir de uygulayabilene aşkolsun..O yemekler hep var heppp

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
Tulum peyniri
1 dilim ekmek

Çok fazla menemen yiyorum, tamamen usengeclikten. Menemen konserve, ve cok lezzetli acılı. Pratik oluyir ustune yumurta kır ye.

selamlar güzel yürekli insanlar

dün canım çok istedi, bir bütün çikolata aldım yedim.

öğlen normal sağlıklı ev yemeklerinden öğün yedim.

akşam iki kase yayla çorba içip muz yedim. sonrasında canımın çektiği ayçekirdeği ve çikolatayı yedim.

çok dengelenmemiştir ama çok abartı da olmamıştır umarım

Kahvaltim

1 yumurtalı menemen
Tulum peyniri
1 dilim ekmek

Çok fazla menemen yiyorum, tamamen usengeclikten. Menemen konserve, ve cok lezzetli acılı. Pratik oluyir ustune yumurta kır ye.
çok iyi oluyor menemenlik haklısın..Ben biraz tuzunu kaçırmışım bu yıl yumurtayı fazla kırıyorum dengelemek için...
Canım nasıl oldun iyileştin mi..
Ertesi gün tatlı yemezsen dengelersin canım..
Ben de regl yim çok tatlı çekiyor canım..Dün şekersiz çikolata yedim 2 kare..

iyileşemedim maalesef, bunları atlatamayacağım sanırım.

soğukta kaldım, boğazımı bir üşüttüm, tam iyileşemiyorum. burun tıkanıklığı ve akıntı iki haftadır geçmedi. hem çok rahatsız bir his hem de burnumdan nefes alamadığım için baş ağrısı yapıyor.

üstüne ayağımı incittim, 10 gündür o da iyileşmedi.

sabahtan beri düşünüyorum:
acaba bir daha yürüyüş yapamayacak mıyım? spor da yapamayınca iyice kilo mu alacağım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…