günaydın .Hayal baya baya tuttu kendini canim menuleri bir gorseydin masallah hicbirsey yemiyordu o nedenle arada olur oyle dimi ama
aman şeker yapma.hayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
rumuz: okuyucuu
boy:1.61
ilk hedef:60
geçen hafta: 64,4 kg
bu hafta : 64,4 kg
fark:0
aynı kalabilmek te bir başarı mı tartışılır ama kilom çok yaa((( her akşam vücuduma baktığımda mutsuzum ağlayasım geliyor
Canim sen 3 ay su diyete bir uysan 3 aycikkkk neler gidecek neler ahhhhh ahhhKilo bildirimi
Başlangıç kilom 85
Güncel kilom 83
Fark 2kg
İşte bunu görmek beni çok motive etti normalde ne kadar yiyorsam artık 4 gün dikkat edince hemen farkı gördüm hatta çarşamba günü tam olarak diyetime uyamamıştım ama az yemiştim
Canimcim sen yesen de hem kilon cokkk iyi hem de memnun olmadigin an verebilecek bir kadinsin masallah o nedenle hakkindir yeeeee kuzumgünaydın .
benim kaçırdığın dönemde olmuş demek . tutmuş kendini yememiş .
arada olur tabi olmaz mı . insanız . canımız çeker .
ben de saldım kendimi . bi süre böyle olsun . zaten aldığım 3-4 kilodur maksimim . pil bitik yine tartımın 1 ayı geçti. tartılamıyorum. almam lazım . marketlerde de yok . ama yol üstünde bi milyoncu vardı. orada vardır belki. evden işe işten eve olunca yolum . alamadım .
Panik yapma kuzum suanda cok iyi birsey yaptin ilk etapta kilonu durdurdun simdi de vermeye calisirsin korkma cnim benimhayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
rumuz: okuyucuu
boy:1.61
ilk hedef:60
geçen hafta: 64,4 kg
bu hafta : 64,4 kg
fark:0
aynı kalabilmek te bir başarı mı tartışılır ama kilom çok yaa((( her akşam vücuduma baktığımda mutsuzum ağlayasım geliyor
çalışıyorum canım aynı tempo devammm ekmek 2 dilimi geçmiyor gün içinde kepek dilim ekmek yiyorum ve de çok kilo aldım demirlekeeeeaman şeker yapma.
ekmek yiyor musun şekerim .
sıkma canını .
çalışıyor musun . evde misin.
Canim sen 3 ay su diyete bir uysan 3 aycikkkk neler gidecek neler ahhhhh ahhh
Canimcim sen yesen de hem kilon cokkk iyi hem de memnun olmadigin an verebilecek bir kadinsin masallah o nedenle hakkindir yeeeee kuzum
Panik yapma kuzum suanda cok iyi birsey yaptin ilk etapta kilonu durdurdun simdi de vermeye calisirsin korkma cnim benim
Çok sevindim canim. 70 peri çabuk göreceksin insallahKilo bildirimi
Başlangıç kilom 85
Güncel kilom 83
Fark 2kg
İşte bunu görmek beni çok motive etti normalde ne kadar yiyorsam artık 4 gün dikkat edince hemen farkı gördüm hatta çarşamba günü tam olarak diyetime uyamamıştım ama az yemiştim
Safrancimmm uzun zamandır cok guzel menu olusturdun kendine, caninin istediklerininyerken bile konrtollüydün, sanirim uzun zaman sonra ilk kez 58 lerdesin bravo canim sanaAkşam kek kacamagim oldu. Komşu da çaya gittim, yarın dilim kek yedim.
ay harikasın maşaallah sanaaaRumuz safransari
Başlangıç : 62.8
Geçen hafta: 58.9
Bu hafta: 58.5
Fark: -400 gr
Evet canim.Safrancimmm uzun zamandır cok guzel menu olusturdun kendine, caninin istediklerininyerken bile konrtollüydün, sanirim uzun zaman sonra ilk kez 58 lerdesin bravo canim sana
Ahh canım safrancım bu senin emeğin bak dışarıdan da farkedilmesi ne güzel, yaz gelsin spor da yaparsın şimdi ne gitti kar hazır bu moda girmişken maşallahEvet canim.
İnan bu kiloyu görünce ağlayacak kadar duygusallasiyirum.
Haftada bazen 100 Gr bazen 400 Gr gidiyor. Ama ekşi olmak çok güzel.
Dün markatte uzun zamandır görmediğim bir arkadaşla karşılaştık. İlk söylediği şey ne kadar zayıflamışsin oldu. Biraz abartılı söyledi ama yine de hoşuma gitti. Verilen kilo çok değil 3-4 kilo, sporsuz olduğu için çok farkedilecek kadar değil ama yine de eksiyi görmek çok güzel.
Canım benim gibi kiloda olsan 3-4 kilo farkedilmez bile ama senin kilonda 3-4 kilo çok rahat farkedilir eminim arkadaşın abartmıyordur seni çok tebrik ediyorum ben o kiloda olsam eminim çoktan salmıştım harikasın mesela akşamki o keki asla yarım bırakamazdım zaten o yüzden zayıf olamıyorum yaEvet canim.
İnan bu kiloyu görünce ağlayacak kadar duygusallasiyirum.
Haftada bazen 100 Gr bazen 400 Gr gidiyor. Ama ekşi olmak çok güzel.
Dün markatte uzun zamandır görmediğim bir arkadaşla karşılaştık. İlk söylediği şey ne kadar zayıflamışsin oldu. Biraz abartılı söyledi ama yine de hoşuma gitti. Verilen kilo çok değil 3-4 kilo, sporsuz olduğu için çok farkedilecek kadar değil ama yine de eksiyi görmek çok güzel.
Senide tebrik ediyorum çok kontrollü gidiyorsun benim iştahım la ve nefsimle olan mücadele mi bir bilsen içimde neler yaşıyorum ama bu günlerde atlatacam inşallah çok agresif oldum çabucak sinirleniyorumBen de 60 lardaryim kizlar 60.5 korumaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?